הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יכול עם הכתף בבנצ' יותר! מה לעשות??

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
אהלן חברים..
מקווה שאפשר לעזור לי וזו לא בעיה שאין לה פתרון כי כבר ניסיתי הרבה דברים..
אז ככה, זה התחיל בדיוק כמה אימונים אחרי שהתחלתי ליישם את טכניקת הלחיצה של ריפטו שהעלתה לי אגב את המשקל על המוט. מתי שאני מגיע לשיאים שלי ומנסה לשבור הרבה פעמים בחזרות האחרונות אני מרגיש כאב באחת הכתפיים ולפני חודש וחצי בערך זה הגיע למצב שכואב לי כמה ימים אחרי האימון. לכן הפסקתי עם הבנצ' והחלפתי ב5x5 מקבילים רחב עד שעברו הכאבים. לאחר מכן חזרתי לבנצ' במשקל נמוך והעלאתי משקל בצורה איטית עד למשקל שיא שלי ואז הצלחתי לשבור אותו ושוב עכשיו הכאבים חזרו. אני כבר לא יודע מה לעשות אני מצמיד שכמות בצורה מטורפת עד שאני מרגיש ממש מכווץ ועושה הכל לפי הטכניקה של ריפטו ושום דבר לא עוזר חוץ מלחיצה בסגנון ליפטינג עם המרפקים ממש ממש צמודים לגוף אבל אז אני לא מרגיש את החזה ומרים הרבה פחות משקל והמטרה שלי היא בילדינג.

אמרו לי שאני מוריד את המוט יותר מדי לכיוון הבטן אבל אני לא חושב שזה קשור ניסיתי גם יותר למעלה ולא הרגשתי הבדל משמעותי, ההפך הבנתי שעדיף להוריד את המוט יותר לבטן העליונה כדי להוריד עומס מהכתפיים.

אז, יש משהו לעשות או שפשוט נועדתי לא לעשות בנצ' ולהסתפק במקבילים? אני ממש מבואס לגבי זה.. דווקא בפרס אני מתקדם יפה ורק בבנצ' הכאבים מפריעים..

תודה רבה רבה לכולם למדתי המון מהפורום הזה!

ד"א גיל 19 משקל 70 גובה 169 בנצ' 60 ופרס כמעט 40. מתאמן שבעה חודשים.

קודם כל תירגע אני עוד לא פגשתי מישהו ש"לא נועד לעשות בנץ'".
אני ממליץ לך להעלות סרטון טכניקה לפורום לקבלת ביקורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית