הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם כדאי להתאמן במצב עייפות?

• פותח/ת השרשור Zepp
  • פורסם בתאריך

Zepp

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
לאחרונה חזרתי משנה של מגורים בצד השני של העולם, וכבר שבועיים שאני לא מצליח להתנער מהג'ט לג, מה שמתבטא בלילות בלי שינה, וגם במידה ואני מצליח לישון, מצב העייפות שלי כמעט תמידי.
אני מנסה להפקיד לשמור על סדר יום למרות הכל, לאכול כמו שצריך, אך גם לאחר שבועיים קשה לי לחזור לעצמי.
נרשמתי לחדר כושר ואני באצע תוכנית SS, ביצעתי כבר 13 אימונים בתוכנית.
האם כדאי ללכת לחדר כושר גם במצבי עייפות כאלה? האם הדבר לא מסוכן כשעובדים עם עם משקלים כבדים? במיוחד עם מוט חופשי ותרגילים כמו סקוואט ופרס?
מה מומלץ לעשות במקרים כאלה? לקחת הפסקה עד שהגוף יתרגל לשעון בארץ ואצליח להיות עירני ולא עייף כל הזמן? מה מומלץ במקרים כאלה?

תראה כשאתה עייף קשה לך לגייס יחידות מוטוריות, הטוסטסטרון נמוך,קורטיסול גבוה(הורמון הרס),דופק מואץ(במיוחד אם אתה כל היום על קפה כי לא ישנת),קורדינציה פגועה(אחרי כמה ימים בלי שינה). האם זה מומלץ? לא. האם זה מה שקורה בשטח? כן. כל אחד מחליט מה שנוח לו, אני אישית לא מתאמן אם ישנתי פחות מ5 שעות(אלא אם ישנתי 12 שעות ביום הקודם), אז לרוב לוקח שינה של שעה והולך להתאמן. אתה מרגיש חרא אבל לפחות לא מפספס אימון. אם אתה כבר שבוע שלישי מתאמן, תמשיך.. ממליץ על מגנזיום כתוסף. אם לא יעבוד אז מלטונין.

תראה כשאתה עייף קשה לך לגייס יחידות מוטוריות, הטוסטסטרון נמוך,קורטיסול גבוה(הורמון הרס),דופק מואץ(במיוחד אם אתה כל היום על קפה כי לא ישנת),קורדינציה פגועה(אחרי כמה ימים בלי שינה). האם זה מומלץ? לא. האם זה מה שקורה בשטח? כן. כל אחד מחליט מה שנוח לו, אני אישית לא מתאמן אם ישנתי פחות מ5 שעות(אלא אם ישנתי 12 שעות ביום הקודם), אז לרוב לוקח שינה של שעה והולך להתאמן. אתה מרגיש חרא אבל לפחות לא מפספס אימון. אם אתה כבר שבוע שלישי מתאמן, תמשיך.. ממליץ על מגנזיום כתוסף. אם לא יעבוד אז מלטונין.
אני לא חושב שהוא רצה לדעת את כל המידע הזה אבל כל הכבוד הסברת את זה כמו שצריך 😆

אני אישית מעדיף לפספס אימון אם אני מרגיש שאני לא יכול לתת 100%

אני אישית לא מתאמן אם ישנתי פחות מ5 שעות
אני אישית מעדיף לפספס אימון אם אני מרגיש שאני לא יכול לתת 100%
כאחד שיוצא לו לא מעט פעמים אימונים אחרי 4 שעות שינה בגלל העבודה, הרבה פעמים האימונים האלה יוצאים יותר חזקים מהרגיל (משום מה). לכן אני אישית יעדיף לבצע את האימון עייף ולישון טוב אחריו, קפאין מאוד עוזר לי לפני אימון כזה.

כאחד שיוצא לו לא מעט פעמים אימונים אחרי 4 שעות שינה בגלל העבודה, הרבה פעמים האימונים האלה יוצאים יותר חזקים מהרגיל (משום מה). לכן אני אישית יעדיף לבצע את האימון עייף ולישון טוב אחריו, קפאין מאוד עוזר לי לפני אימון כזה.
לפעמים אתה כל כך עייף שגם קפאין לא עוזר, ולפעמים אתה כל כך עייף שאין לך מצברוח להתאמן ואתה סוחב את עצמך בכוח. אני מעדיף להמנע מהמצבים האלה לגמרי. כמובן אם ישנתי 4 שעות ואני מרגיש כשיר לאימון אני אלך למה לא

כמובן אם ישנתי 4 שעות ואני מרגיש כשיר לאימון אני אלך למה לא
אתה ללא ספק צודק פה, ההרגשה חשובה יש פה גם עיניין של מוטיבציה, לפעמים אתה עייף אבל המוטיבציה "מחפה" כביכול על העייפות והאימון בסוף יוצא טוב

• פותח/ת השרשור
השאלה היא בסוף אם העלות מול התועלת שווה את זה. האם הסיכוי להפצע שווה את ההתעקשות לבצע את האימון. מה גם שבתוכנית כמו SS האם מצב כזה יאפשר לי להתקדם באותו אימון?

השאלה היא בסוף אם העלות מול התועלת שווה את זה. האם הסיכוי להפצע שווה את ההתעקשות לבצע את האימון. מה גם שבתוכנית כמו SS האם מצב כזה יאפשר לי להתקדם באותו אימון?
תלוי אם יש לך אופציה להתאמן ביום אחר תעשה את זה, אם לא אימון חלש עדיף מאי אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית