עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במידה ואני רוצה לשים דגש על הזוקפים על מנת להיות יכול להחזיק דדליפט יותר כבד עם גב יותר ישר, עדיין לא צריך?אתה עוד לא במצב שאתה צריך את זה. התרגיל הכי טוב לזוקפים זה הדדליפט. כרגע תרגילי עזר אתה צריך רק לפלג הגוף העליון.
לא.במידה ואני רוצה לשים דגש על הזוקפים על מנת להיות יכול להחזיק דדליפט יותר כבד עם גב יותר ישר, עדיין לא צריך?
טוב אני יודע שאני סתם מתעקש על זה, וזה סתם חופר אבל סתם לדוגמה:לא.
צריך להתאמן בדדליפט ולתכנן את האימונים נכון ככה שאתה מתאושש מהדדליפט עד הפעם הבאה שאתה עושה.
תודה מעריךדדליפט
אני כרגע מבצע אותם בתדירות גבוהה, (תדירות כמו של SS, התקדמות קצת שונה) עדיין אני חושב שאולי להכניס באימון אחרון בשבוע קצת עבודה על הזוקפים.. לפחות לעשות משהו בשבילם..אני רציני,עזר כנראה יותר יזיק מיועיל, אין דבר שיבנה לך core יותר חזק מסקוואט ודדליפט.
9 סטים שבועיים של סקואט כבד ועוד 2 של דדליפט, אני בספק אם אתה לא מעמיס עליו יותר מדי, במיוחד אם אתה עושה חתירות למיניהם..אני כרגע מבצע אותם בתדירות גבוהה, (תדירות כמו של SS, התקדמות קצת שונה) עדיין אני חושב שאולי להכניס באימון אחרון בשבוע קצת עבודה על הזוקפים.. לפחות לעשות משהו בשבילם..
אין חתירות, פשוט סתם חשבתי אם להוסיף אולי אפילו 2 סטים באימון אחרון כל שבוע בסוף אימון..9 סטים שבועיים של סקואט כבד ועוד 2 של דדליפט, אני בספק אם אתה לא מעמיס עליו יותר מדי, במיוחד אם אתה עושה חתירות למיניהם..
אם אתה עושה תוכנית להעלות את הכח כמה שיותר תדבוק בבסיס. אחרי זה תחשוב על נפח, עזר, תוכניות משונות אבל בהתחלה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך זה לדבוק בבסיס
באיזה מתכונת כדי לי לעשות אותו ופלאנק קלאסי?זה אחד התרגילים היותר טובים מבחינתי לחיזוק הזוקפים, אני עושה אותו ביחד עם הפלאנק הקלאסי, חשוב לא לקרוס עם הבטן או האגן כלפי מטה כדי לשמור על מנח עמוד שדרה נייטרלי
http://www.spineandsportspt.org/exercises/plank_dog.php
בעיקר דדליפט וסקווט, אפשר להוסיף Weighted Hypers עם מוט בהתאם לתוכנית...טוב אני יודע שאני סתם מתעקש על זה, וזה סתם חופר אבל סתם לדוגמה:
אם בחור מסויים רוצה לחזק את זוקפי הגב, נגיד לצרכי Weightlifting, והוא רוצה זוקפים חדשים כמו של @MikeRozner (לפי מה שרואים מהדדליפטים הכבדים), איזה תרגילים הייתם ממליצים לבחור?
אכפת לך אם אני אצוטט אותך עוד מספר ימים עם קישור לתוכנית כתובה מסודר ותוכל להגיד לי מתי כדי לי להכניס את הhypers ואיך הקצב התקדמות צריך להיות?בעיקר דדליפט וסקווט, אפשר להוסיף Weighted Hypers עם מוט בהתאם לתוכנית...
אני מתכנן לקנות ab wheel בשבוע הקרוב, אתחיל לעבוד איתו ממש בקרוב 😃דדליפט, סקוואט, AB Wheel
התוכנית היחידה שאני מכיר שכוללת את זה זה ה5*5 מתקדמת של פנדליי. איפה המשקלים שלך כרגע?אכפת לך אם אני אצוטט אותך עוד מספר ימים עם קישור לתוכנית כתובה מסודר ותוכל להגיד לי מתי כדי לי להכניס את הhypers ואיך הקצב התקדמות צריך להיות?
בכל מקרה, תודה רבה על הכיוון אני אקרא קצת באינטרנט על התרגיל 😃
התוכנית היחידה שאני מכיר שכוללת את זה זה ה5*5 מתקדמת של פנדליי. איפה המשקלים שלך כרגע?
לא חושב שיש טעם בתרגילים עזר בשלב זהאני כרגע נכנס לתוכנית שנבנת בשבילי ע"י מאמן אישי (עם ניסיון של המון שנים בתחום).
(בנתיים מנסה להגיע לתוצאות בPowerlifting, ויש לי מטרה ספציפית לחזק גב תחתון)
דדליפט 90 לחמישייה (היה גם 100 לשלישיה אבל אני עכשיו אחרי כמה שבועות של עבודה מפוקסת על טכניקה עם משקלים יותר קלים) (הגב התחתון ישר, אבל עדיין נורא חשוב לי לחזק את הגב התחתון, אני נהנה מדדליפט פי 2 כשאני מרגיש שאני יכול להחזיק את הגב התחתון יותר בקלות ויותר טוב)
סקוואט 60 לחמישייה בפאוז סקוואט, היה גם 80 לזוג בלי pause , שוב אניי אחרי תוכנית של עבודה על טכניקה שעכשיו בדיוק סיימתי ואני חוזר לתוכנית עם קצב התקדמות גבוה (פחות מSS אבל לא משמעותית)
לחיצות:
בנץ(אם זה משנה) 60 לחמישייה, (גם פה אני בדיוק עברתי עכשיו לטכניקה שונה (אחיזה רחבה יותר) אז אני חוזר לאט לאט למשקלים).
פרס(גם לא יודע כמה זה משנה) 30 לחמישייה.