הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים טובים לזוקפים

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
איזה תרגילים טובים יש לזוקפים ובאיזה מתכונת כדי לי לעשות אותם במידה ויש לי 3 אימונים, ובין פעם אחת לפעמיים בשבוע דדליפט?
(לליבה אני עושה ab rollouts (כשאני אקבל את הabwheel החדש) אם זה קשור אישהו)

אתה עוד לא במצב שאתה צריך את זה. התרגיל הכי טוב לזוקפים זה הדדליפט. כרגע תרגילי עזר אתה צריך רק לפלג הגוף העליון.

• פותח/ת השרשור
אתה עוד לא במצב שאתה צריך את זה. התרגיל הכי טוב לזוקפים זה הדדליפט. כרגע תרגילי עזר אתה צריך רק לפלג הגוף העליון.
במידה ואני רוצה לשים דגש על הזוקפים על מנת להיות יכול להחזיק דדליפט יותר כבד עם גב יותר ישר, עדיין לא צריך?

במידה ואני רוצה לשים דגש על הזוקפים על מנת להיות יכול להחזיק דדליפט יותר כבד עם גב יותר ישר, עדיין לא צריך?
לא.
צריך להתאמן בדדליפט ולתכנן את האימונים נכון ככה שאתה מתאושש מהדדליפט עד הפעם הבאה שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
לא.
צריך להתאמן בדדליפט ולתכנן את האימונים נכון ככה שאתה מתאושש מהדדליפט עד הפעם הבאה שאתה עושה.
טוב אני יודע שאני סתם מתעקש על זה, וזה סתם חופר אבל סתם לדוגמה:

אם בחור מסויים רוצה לחזק את זוקפי הגב, נגיד לצרכי Weightlifting, והוא רוצה זוקפים חדשים כמו של @MikeRozner (לפי מה שרואים מהדדליפטים הכבדים), איזה תרגילים הייתם ממליצים לבחור?

• פותח/ת השרשור
אני רציני,עזר כנראה יותר יזיק מיועיל, אין דבר שיבנה לך core יותר חזק מסקוואט ודדליפט.
אני כרגע מבצע אותם בתדירות גבוהה, (תדירות כמו של SS, התקדמות קצת שונה) עדיין אני חושב שאולי להכניס באימון אחרון בשבוע קצת עבודה על הזוקפים.. לפחות לעשות משהו בשבילם..

אני כרגע מבצע אותם בתדירות גבוהה, (תדירות כמו של SS, התקדמות קצת שונה) עדיין אני חושב שאולי להכניס באימון אחרון בשבוע קצת עבודה על הזוקפים.. לפחות לעשות משהו בשבילם..
9 סטים שבועיים של סקואט כבד ועוד 2 של דדליפט, אני בספק אם אתה לא מעמיס עליו יותר מדי, במיוחד אם אתה עושה חתירות למיניהם..
אם אתה עושה תוכנית להעלות את הכח כמה שיותר תדבוק בבסיס. אחרי זה תחשוב על נפח, עזר, תוכניות משונות אבל בהתחלה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך זה לדבוק בבסיס

• פותח/ת השרשור
9 סטים שבועיים של סקואט כבד ועוד 2 של דדליפט, אני בספק אם אתה לא מעמיס עליו יותר מדי, במיוחד אם אתה עושה חתירות למיניהם..
אם אתה עושה תוכנית להעלות את הכח כמה שיותר תדבוק בבסיס. אחרי זה תחשוב על נפח, עזר, תוכניות משונות אבל בהתחלה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך זה לדבוק בבסיס
אין חתירות, פשוט סתם חשבתי אם להוסיף אולי אפילו 2 סטים באימון אחרון כל שבוע בסוף אימון..

זה אחד התרגילים היותר טובים מבחינתי לחיזוק הזוקפים, אני עושה אותו ביחד עם הפלאנק הקלאסי, חשוב לא לקרוס עם הבטן או האגן כלפי מטה כדי לשמור על מנח עמוד שדרה נייטרלי

http://www.spineandsportspt.org/exercises/plank_dog.php

• פותח/ת השרשור
טוב אני יודע שאני סתם מתעקש על זה, וזה סתם חופר אבל סתם לדוגמה:

אם בחור מסויים רוצה לחזק את זוקפי הגב, נגיד לצרכי Weightlifting, והוא רוצה זוקפים חדשים כמו של @MikeRozner (לפי מה שרואים מהדדליפטים הכבדים), איזה תרגילים הייתם ממליצים לבחור?
בעיקר דדליפט וסקווט, אפשר להוסיף Weighted Hypers עם מוט בהתאם לתוכנית...

• פותח/ת השרשור
בעיקר דדליפט וסקווט, אפשר להוסיף Weighted Hypers עם מוט בהתאם לתוכנית...
אכפת לך אם אני אצוטט אותך עוד מספר ימים עם קישור לתוכנית כתובה מסודר ותוכל להגיד לי מתי כדי לי להכניס את הhypers ואיך הקצב התקדמות צריך להיות?

בכל מקרה, תודה רבה על הכיוון אני אקרא קצת באינטרנט על התרגיל 😃

אכפת לך אם אני אצוטט אותך עוד מספר ימים עם קישור לתוכנית כתובה מסודר ותוכל להגיד לי מתי כדי לי להכניס את הhypers ואיך הקצב התקדמות צריך להיות?

בכל מקרה, תודה רבה על הכיוון אני אקרא קצת באינטרנט על התרגיל 😃
התוכנית היחידה שאני מכיר שכוללת את זה זה ה5*5 מתקדמת של פנדליי. איפה המשקלים שלך כרגע?

• פותח/ת השרשור
התוכנית היחידה שאני מכיר שכוללת את זה זה ה5*5 מתקדמת של פנדליי. איפה המשקלים שלך כרגע?

אני כרגע נכנס לתוכנית שנבנת בשבילי ע"י מאמן אישי (עם ניסיון של המון שנים בתחום).
(בנתיים מנסה להגיע לתוצאות בPowerlifting, ויש לי מטרה ספציפית לחזק גב תחתון)

דדליפט 90 לחמישייה (היה גם 100 לשלישיה אבל אני עכשיו אחרי כמה שבועות של עבודה מפוקסת על טכניקה עם משקלים יותר קלים) (הגב התחתון ישר, אבל עדיין נורא חשוב לי לחזק את הגב התחתון, אני נהנה מדדליפט פי 2 כשאני מרגיש שאני יכול להחזיק את הגב התחתון יותר בקלות ויותר טוב)

סקוואט 60 לחמישייה בפאוז סקוואט, היה גם 80 לזוג בלי pause , שוב אניי אחרי תוכנית של עבודה על טכניקה שעכשיו בדיוק סיימתי ואני חוזר לתוכנית עם קצב התקדמות גבוה (פחות מSS אבל לא משמעותית)

לחיצות:
בנץ(אם זה משנה) 60 לחמישייה, (גם פה אני בדיוק עברתי עכשיו לטכניקה שונה (אחיזה רחבה יותר) אז אני חוזר לאט לאט למשקלים).
פרס(גם לא יודע כמה זה משנה) 30 לחמישייה.

אני כרגע נכנס לתוכנית שנבנת בשבילי ע"י מאמן אישי (עם ניסיון של המון שנים בתחום).
(בנתיים מנסה להגיע לתוצאות בPowerlifting, ויש לי מטרה ספציפית לחזק גב תחתון)

דדליפט 90 לחמישייה (היה גם 100 לשלישיה אבל אני עכשיו אחרי כמה שבועות של עבודה מפוקסת על טכניקה עם משקלים יותר קלים) (הגב התחתון ישר, אבל עדיין נורא חשוב לי לחזק את הגב התחתון, אני נהנה מדדליפט פי 2 כשאני מרגיש שאני יכול להחזיק את הגב התחתון יותר בקלות ויותר טוב)

סקוואט 60 לחמישייה בפאוז סקוואט, היה גם 80 לזוג בלי pause , שוב אניי אחרי תוכנית של עבודה על טכניקה שעכשיו בדיוק סיימתי ואני חוזר לתוכנית עם קצב התקדמות גבוה (פחות מSS אבל לא משמעותית)

לחיצות:
בנץ(אם זה משנה) 60 לחמישייה, (גם פה אני בדיוק עברתי עכשיו לטכניקה שונה (אחיזה רחבה יותר) אז אני חוזר לאט לאט למשקלים).
פרס(גם לא יודע כמה זה משנה) 30 לחמישייה.
לא חושב שיש טעם בתרגילים עזר בשלב זה
אשמח לראות את התוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית