הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גיינר

• פותח/ת השרשור Jesper
  • פורסם בתאריך

Jesper

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן במטרה לעלות במסת שריר
עד היום השתמשתי באבקת חלבון של ISS, לקחתי אותה אחרי האימון ביחד עם תמרים או פירות יבשים אחרים כמקור פחמימות.
עכשיו האבקה נגמרה וחשבתי לקנות הפעם גיינר.
האם אתם ממליצים על גיינר או שעדיף להישאר עם אבקת חלבון? (ראיתי שיש פה אנשים שמערבבים אבקת חלבון עם סוכר ענבים)
האם גיינר יכול להוות תחליף לארוחה במהלך היום? (יוצא לפעמים שאני בעבודה 8 שעות ולא יכול לאכול ארוחה).
אם אתם ממליצים על גיינר אז איזה גיינר? הכי חשוב לי שיהיה טעים (מעבר לזה שהוא גיינר מוצלח כמובן...)

יש לך גיינרים של ISS/אופטימום. (ב ISS יש יותר חלבון, באופטימום יש יותר פחמימה)
גיינר או אבקת חלבון השאלה מה אתה צריך בתפריט. אם חסרות לך הרבה קלוריות בתפריט שמקורן מפחמימה וחלבון אז תלך על גיינר, אם חסר לך רק חלבון בתפריט אז תלך על אבקת חלבון.
גיינר או אבקת חלבון הם תחליפי ארוחה בפני עצמם כך שניתן להשתמש בהם במקום כל ארוחה בתפריט בעל אותם הערכים הקלורים.
לדעתי אתה לא צריך אף אחד מהם כי התפריט שלך לא מאורגן ואתה לא בדיוק יודע מה אתה עושה.
כדרך אגב הפחמימה שאתה אוכל לאחר האימון לא ממש יעילה ודיי מיותרת, אבל אם אתה נהנה מכך אז אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
למה הפחמימה אחרי האימון מיותרת? קראתי פה כמה מאמרים וגם תגובות שלך, ולא ראיתי התייחסות לכך שפחמימה אחרי אימון היא דבר מיותר. למעשה התרשמתי שהיא יותר חיונית מהחלבון אחרי האימון. אז אם תוכל להסביר למה היא מיותרת - אשמח לדעת (למרות שבאמת אני די נהנה ממנה)
האם באותה מידה גם החלבון אחרי אימון מיותר?
לגבי התפריט - יש לי תפריט מאורגן, נכון שלא נצמדתי אליו בצורה עקבית, למרות זאת גדלתי קצת בחודשים האחרונים, ואני מאמין שאבקת החלבון עזרה לזה כי יש לי חוסר בחלבון בתזונה היומיומית (אני צמחוני)
עכשיו אני רוצה לארגן את התפריט מחדש, כמו גם את תוכנית האימונים שלי. אם לדעתך אני לא צריך אבקת חלבון או גיינר כי אני לא יודע מה אני עושה, מה אתה כן מציע לי לעשות?

גיינר זה בזבוז כסף,עולה המון ויש ממש קצת מנות ב גיינר של פרו קומפלקס יש 10 ליברות שזה 28 מנות ועולה סביב 600 שח ממש לא משתלם והכל בישביל עוד פחמימות?
שים בבלנדר מאה גרם שיבולת שועל בננה ואבקת חלבון ועשית לעצמך גיינר ביתי פי 10 יותר זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית