הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המסע לבנצ' של 100 - הושלם. 105x1 - PR

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
הלוג הישן שלי היה אמור להוות מסע לבנצ' של 100 אבל במהלכו עברתי ל PL, אבל למי שעקב, 100 היווה מטרה עבורי
למשך הרבה מאוד זמן.
PR של 105 ק"ג לחזרה.

רק הערה קטנה בנוגע לספוטר, אומנם הוא גובל במגע עם המוט וזה מכוער אבל הוא לא עזר בכלל..
לא היה ספוטר אחר והוא היחיד שהיה פנוי והוא שמר עליי ככה רק בגלל שמדובר בסינגל.. "הרע במיעוטו".

השיא האחרון שלי היה בתחילת החיטוב - 97 ק"ג ל-3 חזרות.
מ.ג נוכחי - 76.7

100 ק"ג - עלה בקלות יחסית

105 ק"ג

והיה גם PR של דדליפט השבוע - 130x5 - טכניקה מכוערת וגב תחתון לא ישר.

• פותח/ת השרשור
פעם הבאה פשוט תגיד לו שלא יגע במוט עד שאתה לא צורח לו שאתה עומד למות
בפעם הבאה פשוט לא אבקש ממנו וזהו.
היו לו כוונות טובות, אבל זה עדיין לא מקובל ☝️

רק הערה קטנה בנוגע לספוטר, אומנם הוא גובל במגע עם המוט וזה מכוער אבל הוא לא עזר בכלל..
לא היה ספוטר אחר והוא היחיד שהיה פנוי והוא שמר עליי ככה רק בגלל שמדובר בסינגל.. "הרע במיעוטו".

הוא רק מייצב. הוסיף לך את N... 😉
הלוג הישן שלי היה אמור להוות מסע לבנצ' של 100 אבל במהלכו עברתי ל PL, אבל למי שעקב, 100 היווה מטרה עבורי
למשך הרבה מאוד זמן.
PR של 105 ק"ג לחזרה.

השיא האחרון שלי היה בתחילת החיטוב - 97 ק"ג ל-3 חזרות.
מ.ג נוכחי - 76.7

100 ק"ג - עלה בקלות יחסית

105 ק"ג

והיה גם PR של דדליפט השבוע - 130x5 - טכניקה מכוערת וגב תחתון לא ישר.

סחטיין גבר!!! 🕴

מה שקרה בין הסט הראשון לשני זה שאמרת לו "יא מנייק אני לא רוצה להריח את הבית שחי שלך באמצע סט"?

וכל הכבוד למרות שאני הייתי מתעצבן אם היו מחזיקים לי ככה ידיים בחזרה זה מציק וזה עזרה פסיכולוגית מיותרת במיוחד אם אתה מתאמן לקראת תחרות.

"powerhouse" השם קצת מטעה
התאמנתי באשדוד במכון שנקרא POWER GYM שבו הסקוואט השני הכי כבד אחריי היה 100 קילו. השם לא אומר הכל.
קרוספיטרים שעושים סקוואט ודד שלא מבייש פאוורליפטרים חזקים מהפורום.
חלקם גם לא רעים בבנץ' לפי מה שאני זוכר מהתחרות האחרונה 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית