סרטון המסע לבנצ' של 100 - הושלם. 105x1 - PR

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
הלוג הישן שלי היה אמור להוות מסע לבנצ' של 100 אבל במהלכו עברתי ל PL, אבל למי שעקב, 100 היווה מטרה עבורי
למשך הרבה מאוד זמן.
PR של 105 ק"ג לחזרה.

רק הערה קטנה בנוגע לספוטר, אומנם הוא גובל במגע עם המוט וזה מכוער אבל הוא לא עזר בכלל..
לא היה ספוטר אחר והוא היחיד שהיה פנוי והוא שמר עליי ככה רק בגלל שמדובר בסינגל.. "הרע במיעוטו".

השיא האחרון שלי היה בתחילת החיטוב - 97 ק"ג ל-3 חזרות.
מ.ג נוכחי - 76.7

100 ק"ג - עלה בקלות יחסית

105 ק"ג

והיה גם PR של דדליפט השבוע - 130x5 - טכניקה מכוערת וגב תחתון לא ישר.

למה אתה חושב ככה?

כי יש לי עיניים וצפיתי בסרטון. אתה יכול לחשוב/להרגיש/לקוות שהוא לא הוריד לך מהמשקל אבל הוא כן, גם אם קילו או שניים (שאני מקווה שאתה יודע שיכולים לעשות את כל ההבדל בין הצלחה לכשלון במשקלי שיא בבנץ פרס).

זה לא אמור לבאס אותך, זה אמור לגרום לך לעשות את זה שוב עוד כמה ימים, והפעם עם ספוטר שמבין עניין, ולהצליח.

• פותח/ת השרשור
כי יש לי עיניים וצפיתי בסרטון. אתה יכול לחשוב/להרגיש/לקוות שהוא לא הוריד לך מהמשקל אבל הוא כן, גם אם קילו או שניים (שאני מקווה שאתה יודע שיכולים לעשות את כל ההבדל בין הצלחה לכשלון במשקלי שיא בבנץ פרס).
גם חצי קילו יכול להוות את ההבדל, ואני לא מסכים איתך אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
זה לא אמור לבאס אותך, זה אמור לגרום לך לעשות את זה שוב עוד כמה ימים, והפעם עם ספוטר שמבין עניין, ולהצליח.
אני אעשה שוב פעם.. בכל אופן עדיין שמח על המשקל.
נאבקתי לא מעט בתרגיל הזה למשך תקופה ארוכה

עזוב, מה זה משנה?... אוטוטו הוא מפסיק לאכול כמו בת 13 ואז ה-105 יהיה לחזרות...

קשה להבין אם ה105 שלך, אבל מה זה משנה ?
נתת התקדמות אדירה גם בבנצ וגם בדדליפט, בזמן שאתה במאזן מאוד שלילי...
כל הכבוד לך 😃
מוניטין !

לא מבין מה כולם רוצים. בסרטון של ה105 אפשר לראות די בבירור את התנועה של הספוטר. הוא נוגע רק עם האצבעות, ואני לא מאמין שאפשר לייצר כל כך הרבה כוח רק עם האצבעות.

כל הכבוד מורן! מאמין שיש לך אפילו יותר מזה!

16691_10153895567862004_7523955322814940771_n.jpg

חחחחחח ראיתי את זה בפיסבוק והיתיי רוצה לשלוח לך הודעה לגבי הטיכנקה של הדידליפט שהיא לא טובה חחחחח אבל בסוף לא שלחתי

אני לא רוצה לבאס או משהו אבל לא הרמת 105 (ולדעתי יש לך את המשקל הזה גם לבד)
גם חצי קילו יכול להוות את ההבדל, ואני לא מסכים איתך אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.
כמו שרואים בסרטון וכמו שדניאל אמר, זה לא הרמה שלך, ובלי לפגוע או לזלזל בך אישית לא הייתי מעלה כזה סרטון ורושם על זה PR.

תנסה עוד פעם, עם ספוטר נורמלי ותעשה את זה לבד ותעלה.

• פותח/ת השרשור
כמו שרואים בסרטון וכמו שדניאל אמר, זה לא הרמה שלך, ובלי לפגוע או לזלזל בך אישית לא הייתי מעלה כזה סרטון ורושם על זה PR.

תנסה עוד פעם, עם ספוטר נורמלי ותעשה את זה לבד ותעלה.
אין לי מה לעשות עוד סינגלים בחיטוב, אז אני אסתפק בזה.
מבחינתי זה PR והישג אישי, ואם מבחינתך (או מבחינת אחרים) זה לא, זה גם בסדר.
אני לא נעלב חלילה.. ההישג הוא אישי וסה"כ רציתי לשתף, לא לקבל אישור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית