הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המסע לבנצ' של 100 - הושלם. 105x1 - PR

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
הלוג הישן שלי היה אמור להוות מסע לבנצ' של 100 אבל במהלכו עברתי ל PL, אבל למי שעקב, 100 היווה מטרה עבורי
למשך הרבה מאוד זמן.
PR של 105 ק"ג לחזרה.

רק הערה קטנה בנוגע לספוטר, אומנם הוא גובל במגע עם המוט וזה מכוער אבל הוא לא עזר בכלל..
לא היה ספוטר אחר והוא היחיד שהיה פנוי והוא שמר עליי ככה רק בגלל שמדובר בסינגל.. "הרע במיעוטו".

השיא האחרון שלי היה בתחילת החיטוב - 97 ק"ג ל-3 חזרות.
מ.ג נוכחי - 76.7

100 ק"ג - עלה בקלות יחסית

105 ק"ג

והיה גם PR של דדליפט השבוע - 130x5 - טכניקה מכוערת וגב תחתון לא ישר.

כמו שרואים בסרטון וכמו שדניאל אמר, זה לא הרמה שלך, ובלי לפגוע או לזלזל בך אישית לא הייתי מעלה כזה סרטון ורושם על זה PR.

תנסה עוד פעם, עם ספוטר נורמלי ותעשה את זה לבד ותעלה.
הספוטר נגע במוט ולכן אין PR בתקן LBS-י... 😃
מורן יסיים חיטוב, יכנס לפלוס קלורי וה-105Kg ישאר בעפר... 🕴

הספוטר נגע במוט ולכן אין PR בתקן LBS-י... 😃
מורן יסיים חיטוב, יכנס לפלוס קלורי וה-105Kg ישאר בעפר... 🕴
אני מסכים איתך שזה משקל שבטוח בעתיד יהיה לו ואולי אפילו עכשיו יש.

הבעיה לדעתי זה לא שזה לא עומד בתקן LBS, זה לא צריך לעמוד בתקן שלו
מהסיבה הפשוטה שהוא רוצה למדוד התקדמות שלו עצמו ביחס לעצמו, הבחור עזר שם כמעט בוודאות, ולכן נגיד בעוד חודש אם הוא ינסה ונגיד יעשה לבד רק 100 קילו, הוא יוכל לחשוב שהוא נחלש כי היה לו "105" אבל אולי באמת הוא לא נחלש וזה כל מה שהיה לו לפני, והוא לא יוכל לדעת אף פעם מה באמת היה.

מהסיבה הפשוטה שהוא רוצה למדוד התקדמות שלו עצמו ביחס לעצמו, הבחור עזר שם כמעט בוודאות, ולכן נגיד בעוד חודש אם הוא ינסה ונגיד יעשה לבד רק 100 קילו, הוא יוכל לחשוב שהוא נחלש כי היה לו "105" אבל אולי באמת הוא לא נחלש וזה כל מה שהיה לו לפני, והוא לא יוכל לדעת אף פעם מה באמת היה.
ואולי לא משנה מה היה... ברצינות, בסוף חיטוב, גם עבורו זאת תחנת ביניים. הוא יחלוף על פני ה-105 בשבוע השני של הפסקת החיטוב...

• פותח/ת השרשור
אחרי שחמישי שעבר 96 עלה רק לדאבל אני חושב שכך או כך בשלב כה מתקדם בחיטוב אני יכול להיות מבסוט.
בכלל בניתי על 100 😃

• פותח/ת השרשור

לדעתי הוא לא עזר אבל אין טעם להיכנס לזה.
כך או כך מבסוט על ההתקדמות

מבאסים? יותר בכיוון של שמוקים.
אם אין לכם משהו טוב להגיב, אל תגיבו. להגיד שזה לא הכי בסדר שהוא נגע לאורך כל החזרה דבר שמורן יודע זה בסדר, מה לעשות זה עדיף מהאופציה של למות
לשבת מול המחשב לגרבץ ולכתוב no lift זה פשוט מזלזל ומגיע לזה להמחק

רוצה להיות מנהל?

אני לא מבין מה מבאס בזה שזו לא הרמה קבילה? בנץ' פרס עושים לבד, אם מישהו עשה איתך אז זה בנץ' פרס עם עזרה גם אם הוא לא נגע בכלל אבל היד שלו היתה חצי מילימטר מהמוט להציל אותך, כשזה על וידאו המרחקים קצת לא אמידים אז יפה עשית שיא עם ספוטר, בפעם הבאה בלי ספוטר יהיה שיא בתחום אחר לגמרי.

אין מה לקחת ללב אבל זה המצב, קח לתשומת ליבך אדון מהלך לבן ותעשה את זה בפעם הבאה ל3-4 חזרות כשהספוטר צועק לך מהברזייה "עוד 2!!!"

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה מבאס בזה שזו לא הרמה קבילה? בנץ' פרס עושים לבד, אם מישהו עשה איתך אז זה בנץ' פרס עם עזרה גם אם הוא לא נגע בכלל אבל היד שלו היתה חצי מילימטר מהמוט להציל אותך, כשזה על וידאו המרחקים קצת לא אמידים אז יפה עשית שיא עם ספוטר, בפעם הבאה בלי ספוטר יהיה שיא בתחום אחר לגמרי.

אין מה לקחת ללב אבל זה המצב, קח לתשומת ליבך אדון מהלך לבן ותעשה את זה בפעם הבאה ל3-4 חזרות כשהספוטר צועק לך מהברזייה "עוד 2!!!"
צחוקים איתך אדון שלד.
לא לקחתי ללב, אבל תודה על הדאגה.

אם מישהו היה נוגע לי ככה במוט ב1RM הייתי קופץ מהספסל ומשפד אותו על המוט כאזהרה לשאר הספוטרים.

כל הכבוד על ההתקדמות - מצפה לסרטון עם 110 ק"ג בלי ספוטר מעאפן בקרוב! 😃

אם מישהו היה נוגע לי ככה במוט ב1RM הייתי קופץ מהספסל ומשפד אותו על המוט כאזהרה לשאר הספוטרים.

אל תבקש ממני לשמור עליך אני מפחד 😱

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם 😃

תודה, ברגע שאסיים את החיטוב ואחזור להתאמן כמו שצריך.. מבטיח סרטוני PR ללא ספוטרים כאלה יותר 👏

מבאסים? יותר בכיוון של שמוקים.
אם אין לכם משהו טוב להגיב, אל תגיבו. להגיד שזה לא הכי בסדר שהוא נגע לאורך כל החזרה דבר שמורן יודע זה בסדר, מה לעשות זה עדיף מהאופציה של למות
לשבת מול המחשב לגרבץ ולכתוב no lift זה פשוט מזלזל ומגיע לזה להמחק
עד ל"מגיע לזה להימחק".. בוא לא נגזים..

יש פה כמה גברים שקשה נורא לספק אותם זה הכל 😃 (והתגובות שלהם ממש לא מבטלות את ההישג של מורן)

@White Walker
כל הכבוד ובהצלחה בהמשך:sporty074-39: נשמח גם לסרטון שלך בסולו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית