הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית SS ללא כתפיים - שאלה.

• פותח/ת השרשור Benpi93
  • פורסם בתאריך

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
יש לי בעיה רפואית בכתפיים,אני לא יכול לאמן אותם,או לעשות כל תרגיל שהמשקולות עוברות מעל הראש (בעמידה),זאת אומרת מיליטארי או כל תרגיל כתפיים אחר

עכשיו השאלה שלי,האם העלייה ב SS תוכל להיות לינארית ללא כתפיים,המשקלי עבודה שלי הם סבירים כבר עכשיו,אני יעשה דילואד ויתחיל ממשקלים יותר נמוכים,אבל שוב,ללא אימוני כתפיים איך התוכנית תהיי?

אם יש לכם סדר אחר לתוכנית אשמח לשמוע 😃

איזו בעיה מוזרה? סתם מתוך סקרנות - איזו בעיה זו?
אם לא תעשה עבודה של לחיצה אז לא תתקדם בלחיצה, אני לא רואה איך זה משפיע על סקוואט.

• פותח/ת השרשור
על הגדילה בכללי,בנץ',בנט,אנאערף

דרך אגב,אני חושב שבנץ' לא יביא מספיק גירוי לטרייסיפ בלי מיליטארי,אתה אומר להוסיף סט אחד לחיצה צמודה?

רגע, בנץ' אתה יכול לעשות? ולחיצות מעל הראש לא?
1. בנץ' יפתח לך מספיק את הטרייספס, אין צורך ללחוץ צמוד בשלב הזה.
2. אני לא יודע עד כמה זה יהיה נכון לבצע בנץ' בלי לחיצה מעל הראש, אבל נצטרך לחכות לעוד אנשים שיתייחסו לנושא הזה

נשמע מוזר שלחיצה מעל הראש אתה יכול ובנץ' לא,הכתפיים עובדות גם בבנץ'.
אני במקומך הייתי מתייעץ עם הרופא של TheZort,ברצינות.

הוא אמר הפוך, לחיצה מעל הראש הוא לא יכול, בנץ' כן. מעניין אותי איזו בעיה זו.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא יודע איזו בעיה זו,יותר נכון אף אחד לא יודע,הייתי אצל 2 אורטופדים,מצאו דלקת בשתי הכתפיים,ואני כבר 20 ומשהו יום לא מתאמן,אבל הם אמרו שדלקת בשתי הכתפיים נראית קצת מוזר,מה גם שהיא עברה תוך יומיים שלוש,אורתופד אחר מצא רווח בסחוס או משהו כזה,חוץ מזה שבבנץ' הכאב הוא זניח עד אפסי,לפחות במשקל עבודה שלי עכשיו,ובמיליטארי הוא בלתי ניסבל ויום אחרי זה מופיע דלקת,לרוב
אני צריך להיות עדין עם עצמי ולראות מה יהיה

האורטופד שלי מומחה ברכיים. בכלל, כל הרופאים שאני עובד מולם מומחים ועוסקים בפלג הגוף התחתון (רגליים, עצבים פריפריאליים וכד'), ככה שזה לא ממש רלוונטי.

אני אומר שכדאי שתיוועץ באנשי מקצוע. גם בנצ' הוא תרגיל לחיצה. אם אתה יכול ללחוץ תעשה SS כמו שצריך, אם לא אולי עדיף שלא תעשה. תבריא ואז תחזור להתאמן.

• פותח/ת השרשור
אני לפחות 4 שנים עם זה (ואנ בן 16 כולה,שתבין),יכול להיות שזה מולד,פשוט 4 שנים לפחות אני זוכר את זה

שוב פעם,הכל תלוי בלחץ על הכתפיים,במיליטארי הוא הרבה יותר גדול,בכל מקרה רופאים לא מוצאים שום הסבר :/

אני לא רופא, ואני בטח לא מתכוון לתת לך המלצות בלי שראיתי אותך מעולם.
אתה רוצה? תתאמן. יש סיכוי שאתה דופק לעצמך את הבריאות- קח את זה בחשבון.
כמו שאמרת, אתה רק בן 16- לא חבל?

• פותח/ת השרשור
אתה צודק,ואני לא התאמנתי כבר זמן מסויים,תאמת יש לי תור לרופא גם עוד חצי שעה,נחזור ונעדכן מה הוא אמר 😃 תודה

אם אתה מסוגל לעשות בנץ' פרס כמו שצריך אין שום סיבה שלא תצליח מיליטרי פרס.
תעשה חימום דינאמי טוב ותראה איך הולך.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שלא ניסיתי? אין לי מה להגיד,אני רוצה את זה גם,זה לטובתי,אבל לא מסוגל :/

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי,אתה יכול להתאמן,זה גם יביא לרופים אינדיקציה לזהות מה הבעיה
אם הכאב הוא בלתי נסבל אז עזוב את זה שלא יהפוך למשהו כרוני וישאר לך תמיד,כי יש סיכוי שזה יקרה

ללא יכולת לאמן כתפיים התוכנית שלך תיפגע מאוד...
אין אפשרות 'לרכך' את העובדה הזאת.

וכל התוהים כיצד זה יתכן שבנצ' אפשרי ופרס למעלה לא - סה לה וי.
אני שמונה חודשים סבלתי מדלקת נוראית באחת מהכתפיים. זה השפיע כדלקמן:
יכולת "0" ללחוץ למעלה, וכנ"ל הנפות לצדדים וכו';
כן יכולתי ללחוץ בבנצ' אבל רק סדר גודל של 50% ממשקל הטרום פציעה;
קרוב לאפס יכולת בכפיפה ו/או פשיטת מרפקים
וגם תרגילי הגב מאוד נפגעו.

איכשהו סקוואט, וגם זה HB בלבד

לא יודע ממה בדיוק אתה סובל. אצלי היתה דלקת בגיד הבייספ + בגיד ה SS.
ההמלצה שלי (בהנחה שיש לך שם דלקת כלשהי) היא שלא תחכה כמוני שדברים יפתרו מעצמם, כי לא תמיד זה עובד ככה...
תנסה 'לכוון' את הרופא שלך שינסה עליך סט או שניים של כדורים (non steroid), אולי קצת פיזיו', ואם לא ישתפר - זריקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית