הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה נכונה להורדה במשקל

אבייייי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום קוראים לי אבי ורציתי להתייעץ איתכם על מה לאכול בשביל לרדת במשקל ..
אני יודע שבשביל לרדת במשקל צריך להיות בגרעון קלורי של 500 לפחות ..
אז חישבתי את ה BMR שלי ןהכפלתי ב 1.2 ויצא לי 2200 קלוריות אני שורף ביום
בלי לעשות כלום .. דרך אגב אולי לא עשיתי חישוב נכון ואני שוקל 78 קילו גובה 1.80 ..
ניסיתי לעשות לי תפריט ויצא שאני צריך לאכול 150 גרם חלבון , 65 גרם שומן ן 200 גרם פחמימות ..
עכשיו רציתי לשאול קודם כל אם זה הגיוני שיהיה כמות כל כך רבה של פחמימות ובנוסף ניסיתי לבנות תפריט
ולא ממש הצלחתי אז בבקשה אם תוכל לעזור אני אשמח ..
אני עכשיו אוכל ביצים טונה במים כוסמת ירקות לחם מלא.

במחשבון RMR אכן יוצא 2200. זה בלי מה שאתה שורף באימונים אמור להיות.
הכמויות שכתבת מביאות אותך ל 2000 קלוריות בערך, שלדעתי זה בסדר בתור התחלה וכשהירידה במשקל נתקעת תוריד 100-200 קלוריות מפחמימות.
בקשר לשאלה לגבי פחמימות, אתה יכול (ואולי גם עדיף) להעלות שומן לאיזור ה 80 גרם ולהוריד פחמימה בהתאם.
לגבי תפריט, אני לא חושב שמישהו כאן יבנה לך תפריט, אני יכול לתת לך הצעות למאכלים. אמרת שאתה אוכל ביצים וטונה במים, זה מקורות חלבון טובים. בנוסף בשר כמובן (בשרים שאתה אוהב תבדוק במחשבוני תזונה את הערכי חלבון ושומן שלהם ובהתאם תכניס לתפריט), קוטג', גבינה לבנה, גבינה צהובה (גם מקור שומן וגם חלבון).
בשביל פחמימה יש את הכוסמת, לחם מלא וירקות שכתבת, לדעתי אפשר לסגור את הפחמימה מהם בקלות.
בתור מקורות שומן חוץ מביצים, גבנ"צ ובשר שמן, יש שמן זית, טחינה, אגוזים, חמאת בוטנים טבעית.
פשוט תבחר מאכלים שאתה אוהב תבדוק את הערכים שלהם במחשבון תזונה ותבנה תפריט בהתאם

Back
למעלה תחתית