הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מולטיויטמין + אנרגיה של צ'מפיון

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
היום הגיעה לי החבילה שהזמנתי לפני 9 ימים מBB.
http://www.bodybuilding.com/store/cn/multivitaminenergy.html
הזמנתי 3 קופסאות של הויטמין הנל. יצא בערך 160. סהכ כדורים- 270.

אחלה מוצר. מעבר לזה שהתכולה שלו היא מעולה, והערכים שם מעולים + יש כל מיני תוספות של חומצות אמינו+ בוסטרים וחומרים אנטיאוקסידנטיים, (Phytonutrient Blend375mg*(Spirulina, Ginger Root, Broccoli, Carrot Root, Parsley, Spinach)
Energy Blendmg*(Royal Jelly, Gotu Kola, Ginseng, Guarana, Bee Pollen, Green Tea Extract)
Muscle Nitro Blend225mg*(L-Alanine, L-Arginine, L-Glutamine, L-Methionine, Taurine)
Antioxidant Blend156mg*(Choline, CoEnzyme Q-10, Lutein, Lycopene)
System Support Blend69mg*(Inositol, Rutin, Hesperidin, Betaine HCl, Hyaluronic Acid)
הוא גם נטול טעם. יש קצת ריח בקופסה עצמה, אבל הכדור אחלה ובלי ריח.
ממליץ ובגדול.
מחיר מעולה, חברה טובה, אחלה רכיבים.🙌

• פותח/ת השרשור
אין לו טעם רע בכלל. אבל יש ריח כמו כל כדור שמכיל ויטמיני B. והוא גם לא מתפורר בכלל.

אם כבר נדודי שינה...
יש מצב לקחת אופטימן ולא לסבול מנדודי שינה?
אני פשוט ממש מפחד מזה סבלתי במשך כמה חודשים משינה על הפנים ובחודש האחרון אני ישן מעולה ואני מפחד לקחת ושיתחילו לי עוד פעם בעיות שינה.

• פותח/ת השרשור
בנתיים לא, לקחתי את הכדור אתמול אחהצ (אפילו לא בבוקר), התעוררתי עכשיו, ואני יכול להגיד לך שישנתי כמו תינוק

אם כבר נדודי שינה...
יש מצב לקחת אופטימן ולא לסבול מנדודי שינה?
אני פשוט ממש מפחד מזה סבלתי במשך כמה חודשים משינה על הפנים ובחודש האחרון אני ישן מעולה ואני מפחד לקחת ושיתחילו לי עוד פעם בעיות שינה.
תקח אותו רק בבוקר.

תקח אותו רק בבוקר.

לקחתי לפני כמה שעות שקמתי והשתן שלי זוהר בצבע יפה לאללה...

מה זה אומר? אני זוכר שראיתי לפני כמה הודעות שרשמת משהו על זה שבמולטיויטמין אחר השתן לא זוהר, יש בזה איזה משהו רע שזה זוהר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית