הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה בזמן חיטוב

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
עוד כמה זמן שיבוא עליינו לטובה נכנס למוד חיטוב.
השאלה שלי מכייוון שזו פעם ראשונה שאני מחטב ( אחרי שנה פלוס מסה וממשיך לספור)
אשמח לדעת איזה תוספים הייתם ממליצים לקחת בחיטוב.
לדוגמא
שורפי שומן, בולשייט או באמת עובד.?
Pre workout משהו מיוחד אולי שנותן יותר אנרגיה.
ויטמינים למינהם וכו.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

מה לגבי bcaa בחיטוב.? שמירה על השריר התאוששות מהירה לא תוסף חיוני.?
זה כן ישמור על השרירים בבוקר קח 5-10 גרם של bcaa וגם לפני אימון.יש לי bcaa אבקה בטעם blue raspberry של חברת bpi במשקל של 300גרם אם תרצה שלח לי הודעה!

• פותח/ת השרשור
זה כן ישמור על השרירים בבוקר קח 5-10 גרם של bcaa וגם לפני אימון.יש לי bcaa אבקה בטעם blue raspberry של חברת bpi במשקל של 300גרם אם תרצה שלח לי הודעה!
המטרה זה לשתות את זה תוך כדי אימון בתוספת קריאטין
ותודה על ההמלצה אבל כבר הזמנתי 2 קופסאות.

רק במידה ואתה מתאמן בצום(לדוגמא אימון בוקר על בטן ריקה), או עושה שני אימונים ביום
בחיטוב יש אימון אירובי על בטן ריקה בבוקר, ובערב אימון משקולות לא.?

המטרה זה לשתות את זה תוך כדי אימון בתוספת קריאטין
מה נותן לך לשתות bcaa יחד עם קריאטין תוך כדי אימון?
קריאטין לא יתן לך כח לפני אימון, רק לאחר צריכה ממושכת

אין "חוקים" לחיטוב. אתה יכול אבל לדעתי לא כדאי, ההתאוששות בעייתית. עדיף לעשות אירובי ישר אחרי אימון כח או ביום נפרד

על סמך מה בדיוק אתה אומר את זה?

מי קבע?

אין בעיה אני אצרוך אותו לפחות חודשיים שלוש
קח בחשבון שרק אחרי חודש אתה מתחיל לקבל את האפקט המלא של הקריאטין. וזה יעלה אותך בנוזלים, משמע תראה לא חטוב. ולא בטוח שתדע מתי זה נכון לעצור ולא לאבד שריר.

על סמך מה בדיוק אתה אומר את זה?
כשאתה מעתורר בבוקר יש דבר שנקרא קטבוליזם הרסת שרירים בגלל זה לוקחים bcaa בבוקר
וגם במשך האימון אתה הורס ת'שרירים בגלל זה לוקחים bcaa לפני אימון שבזמן האימון יהיה לך

אם אני אומר מהשהו לא נכון תתקן אותי
תיקנתי.

ולעניין: כרגיל, מתוך examine.com:

BCAAs are important to ingest on a daily basis, but many protein sources, such as meat and eggs, already provide BCAAS. Supplementation is unnecessary for people with a sufficiently high protein intake (1-1.5g/kg a day or more).

ובעברית: מי שצורך יותר מגרם\ק"ג פרוטאין לא צריך לתסף ב BCAA כי הוא מקבל את כל הכמות הנדרשת מהמזון.

תיקנתי.

ולעניין: כרגיל, מתוך examine.com:

BCAAs are important to ingest on a daily basis, but many protein sources, such as meat and eggs, already provide BCAAS. Supplementation is unnecessary for people with a sufficiently high protein intake (1-1.5g/kg a day or more).

ובעברית: מי שצורך יותר מגרם\ק"ג פרוטאין לא צריך לתסף ב BCAA כי הוא מקבל את כל הכמות הנדרשת מהמזון.
בסדר לא אכלת כל הלילה יש לך חוסר של החלבון בגוף וכמובן bcaa ושוב מזכיר על קטבוליזם בבוקר אם תוכל בשר או ביצים אחרי שינה זה יקח מינימום שעה עד שזה יגיע לשרירים

מכליל פה את כל שורפי השומן או את הלא חוקיים בלבד?
התכוונתי לחוקיים, למרות שעל הלא חוקיים גם לא הייתי שם אפילו חצי גרוש, מסיבה פשוטה, כמאמן עבדתי עם המון אנשים, וכולם ירדו במשקל שנכנסו לגרעון קלורי, בחיים שלי לא חוויתי עם מתאמן מצב של תקיעה במשקל גם כשהם הגיעו ל6-7% שומן, ככה שבחיים לא ראיתי את הצורך הזה לשורפי שומן מכל סוג שהם - חוקיים ולא חוקיים.
אני אומר, אם כבר החלטת לאתגר את עצמך בריאותית בשביל הספורט תקנה סדרואידים זה יעשה עבודה פי 1000 יותר טובה. וגם באותו מחיר כספי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית