עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי לחימום סטנדרתי איך שאתה קורה לזהלא כזה הבנתי את השאלה, בעיקרון אני ממליץ בתחילת האימון על קצת קפיצות סיבובי ידיים משו סטנדרטי רק להזרים את הדם קצת ולהתעורר (אם יש לך במכון foam roller אתה יכול להשתמש בו כמה דקות זה גם נחמד). אבל בתרגלים הבסיסיים להתחיל עם מוט ריק ולטפס לאט לאט למשקל עבודה שלך (בין 2-5 סטים חימום בערך) בחזרות נמוכה ואז להתחיל לעבוד
זה חימום ספציפי מה שאמרתה לא?החימום הכי טוב הוא התרגיל שאתה הולך לעשות, עם משקל מינימלי. תתחיל תמיד עם מוט ריק ל5 חזרות, אם צריך אתה יכול עוד סט או אפילו שניים עם מוט ריק, ולהוסיף משקל בהדרגה עד סט העבודה שלך. בהיעדר מקרה מיוחד, לא צריך שום דבר מעבר לכך.
החימום הכי טוב הוא התרגיל שאתה הולך לעשות, עם משקל מינימלי. תתחיל תמיד עם מוט ריק ל5 חזרות, אם צריך אתה יכול עוד סט או אפילו שניים עם מוט ריק, ולהוסיף משקל בהדרגה עד סט העבודה שלך. בהיעדר מקרה מיוחד, לא צריך שום דבר מעבר לכך.
בהיעדר מצב/פתולוגיה מיוחדת, לא צריך שום דבר מעבר למה שציינתי.זה חימום ספציפי מה שאמרתה לא?
אני מתכוון לחימום לפני תחילת האימון למפרקים...
בכלל צריך אחד כזה?
כן, אבל אם תתחיל ממוט ריק או 40 זה לא עקרוני. רצוי להתחיל ממוט ריק, אבל במקרה שאתה מציין זה לא סופר קריטי.ההמלצה להתחיל עם מוט ריק תקפה תמיד (חוץ מדדליפט כמובן)?
נגיד ומשקל העבודה שלי לחמישיות בבנץ' פרס הוא 140 ומעלה, אתה עדיין רואה צורך להתחיל ממוט ריק?
אם עובדים בחימום לפי אחוזים, ונניח ש-20% בערך זה הסט הראשון (כשהמינימום זה 20 קילו), אז ההבדל הוא זניח.. עוד 4 קילו כל צד למי שמרים 140 ק"ג על זה שמרים 100 ק"ג...ההמלצה להתחיל עם מוט ריק תקפה תמיד (חוץ מדדליפט כמובן)?
נגיד ומשקל העבודה שלי לחמישיות בבנץ' פרס הוא 140 ומעלה, אתה עדיין רואה צורך להתחיל ממוט ריק?
ועוד שאלה קטנה נגיד ויש לי בתוכנית לעשות 8 מטח ואני לא מצליח לעלות הכל אני עושה חמש ככהבהיעדר מצב/פתולוגיה מיוחדת, לא צריך שום דבר מעבר למה שציינתי.
כן, אבל אם תתחיל ממוט ריק או 40 זה לא עקרוני. רצוי להתחיל ממוט ריק, אבל במקרה שאתה מציין זה לא סופר קריטי.
אם כתוב לך בתוכנית לעשות 8 ואתה מצליח רק 5, התכנון לא נכון.ועוד שאלה קטנה נגיד ויש לי בתוכנית לעשות 8 מטח ואני לא מצליח לעלות הכל אני עושה חמש ככה
אז זה בסדר?או לנוח טיפה ואז להביא עוד שלוש ואז לעשות את המנוחה בין סט לסט?
תודה!
זה תכנית שלקחתי מהאינרנט....אם כתוב לך בתוכנית לעשות 8 ואתה מצליח רק 5, התכנון לא נכון.
זו לא תוכנית,זה תכנית שלקחתי מהאינרנט....
אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים 3X10
מקבילים צר 3X8
כפיפות בטן 3X12-15
קיצר מה אתה אומר?לעשות פחות מתח או להחליף תרגיל לגב?למשל פולי עליון שזה גם ישפר את המתח שלי
למה מה הבעיה בתכנית הזאת? זה FBW רגיל כזה לא?זו לא תוכנית,
כשמה שכתוב בתוכנית שלך זה תרגיל מספר סטים ומספר חזרות ללא התייחסות למשקל, כל כמה זמן הוא עולה, מה קורה כשנתקעים וכו' - זו לא תוכנית ומי שמבצע אותה זה מישהו שעושה פעילות גופנית, לא מתאמן
תוכנית צריכה לכלול התקדמות, ומן הסתם האידיאל הוא ההתקדמות הכי מהירה שאפשרית
ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא:
https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
הוא כתב לך מה הבעיה בתוכנית כזאת.למה מה הבעיה בתכנית הזאת? זה FBW רגיל כזה לא?
אני לא הולך להתחיל SS...
זה תכנית שלקחתי מהאינרנט....
אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים 3X10
מקבילים צר 3X8
כפיפות בטן 3X12-15
קיצר מה אתה אומר?לעשות פחות מתח או להחליף תרגיל לגב?למשל פולי עליון שזה גם ישפר את המתח שלי
מה?@yanivgoft תשמע אתה הרסת את האינטרנט יותר מקים קארדשיאן.
לא הבנתי תאמת כל כך מה שהוא אמר...הוא כתב לך מה הבעיה בתוכנית כזאת.
מצטער, אני לא יודע איך להסביר בצורה יותר ברורה ממה שהוא רשם. נסה לקרוא עוד פעם . או אם יש לך שאלה ספציפית יותרמה?
לא הבנתי תאמת כל כך מה שהוא אמר...
אם תוכל להסביר לי בקצרה זה יהיה נחמד 😃
קראתי את זה 10 פעם בערך :/מצטער, אני לא יודע איך להסביר בצורה יותר ברורה ממה שהוא רשם. נסה לקרוא עוד פעם . או אם יש לך שאלה ספציפית יותר
הוא כתב לך מה הבעיות.קראתי את זה 10 פעם בערך :/
שאלה יותר ספציפית:מה הבעיות בתכנית?
שאתה לא מתקדם במשקלים. אפילו לא נשאר במקום אלא הולך אחורה, (לא מצליח לסיים את מספר החזרות...).קראתי את זה 10 פעם בערך :/
שאלה יותר ספציפית:מה הבעיות בתכנית?