הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריכים חופרים בחד"כ

• פותח/ת השרשור Robben
  • פורסם בתאריך
האמת מה שעניתי לו שזה בגדול גדולים וטובים מאיתנו מתווכחים על זה אז אי אפשר ממש לקבוע, מה שהיה לי עצוב ועצבן אותי זה שהבנאדם מתאמן ותיק עשה ליידי סקוואט עם 50 קילו אולי (רבע סקוואט) בזמן שהוא שם כרית (כן כרית) על הצוואר כי המוט לא נוח לו בעורף.... והוא בא אליי ואמר ככה: " לא חבל על הברכים והגב שלך?" זה באמת עצוב שהוא הולך להיות מאמן
רמת המדריכים בארץ לא גבוהה, לצערנו כמובן, רק כשהתחלתי ללמוד בוינגייט הבנתי למה, מרצים לא מסונכרנים בדעותיהם מה שיוצר בלבול בין התלמידים, הרמה של האנשים שמגיעים לקורס לא הכי גבוהה, רבים מהם לא באמת לומדים את החומר כדי לדעת אותו אלא רק בשביל התעודה שהם יקבלו, הם עוברים את המבחנים בקושי וגם זה במועד ב או ג, כמה עצוב לי להגיד ש-90% מהכיתה שלי נכשלה במבחן המעשי במועד א', אבל ככה זה בהרבה תחומים,
ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד מעריך את המרצים שלימדו אותי או לפחות את הבכירים שביניהם, ואני מאוד מעריך את המוסד עצמו, אני חושב שיש שם אנשים מאוד חכמים ומשכילים שיש המון מה ללמוד מהם, ואני עד היום בקשר תמידי איתם.

כשאין לי כח למתאמנים/מאמנים מעצבנים אני אומר להם שאני מתכנן בגיל 34 לצאת לפנסיה בעזרת כסף של אחוזי נכות. בד"כ זה משתיק אותם חגמרי. קורה לי הרבה כשרואים את הקשת שלי בבנץ'

רמת המדריכים בארץ לא גבוהה, לצערנו כמובן, רק כשהתחלתי ללמוד בוינגייט הבנתי למה, מרצים לא מסונכרנים בדעותיהם מה שיוצר בלבול בין התלמידים, הרמה של האנשים שמגיעים לקורס לא הכי גבוהה, רבים מהם לא באמת לומדים את החומר כדי לדעת אותו אלא רק בשביל התעודה שהם יקבלו, הם עוברים את המבחנים בקושי וגם זה במועד ב או ג, כמה עצוב לי להגיד ש-90% מהכיתה שלי נכשלה במבחן המעשי במועד א', אבל ככה זה בהרבה תחומים,
ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד מעריך את המרצים שלימדו אותי או לפחות את הבכירים שביניהם, ואני מאוד מעריך את המוסד עצמו, אני חושב שיש שם אנשים מאוד חכמים ומשכילים שיש המון מה ללמוד מהם, ואני עד היום בקשר תמידי איתם.
עשית את הקורס במכון וינגייט או במכללה האקדמית? כי אני עושה תכף במכללה האקדמית

אני גם חושב כך,
שאתה עובד עם משקלים קלים, אז מדריכים ומתאמנים אחרים מרגישים בנוח לתת לך עצות גם אם לא ביקשת ..
כשמרימים משקל כבד כבר אף אחד לא נותן עצות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית