בטוח
אני חופף את הזקן עם שמפו מיוחד,מורח חמאת שיאה ומושח בשמן בימים חמים
אז מטופח אני כן (הזקן,לא אני)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטוח
רמת המדריכים בארץ לא גבוהה, לצערנו כמובן, רק כשהתחלתי ללמוד בוינגייט הבנתי למה, מרצים לא מסונכרנים בדעותיהם מה שיוצר בלבול בין התלמידים, הרמה של האנשים שמגיעים לקורס לא הכי גבוהה, רבים מהם לא באמת לומדים את החומר כדי לדעת אותו אלא רק בשביל התעודה שהם יקבלו, הם עוברים את המבחנים בקושי וגם זה במועד ב או ג, כמה עצוב לי להגיד ש-90% מהכיתה שלי נכשלה במבחן המעשי במועד א', אבל ככה זה בהרבה תחומים,האמת מה שעניתי לו שזה בגדול גדולים וטובים מאיתנו מתווכחים על זה אז אי אפשר ממש לקבוע, מה שהיה לי עצוב ועצבן אותי זה שהבנאדם מתאמן ותיק עשה ליידי סקוואט עם 50 קילו אולי (רבע סקוואט) בזמן שהוא שם כרית (כן כרית) על הצוואר כי המוט לא נוח לו בעורף.... והוא בא אליי ואמר ככה: " לא חבל על הברכים והגב שלך?" זה באמת עצוב שהוא הולך להיות מאמן
עשית את הקורס במכון וינגייט או במכללה האקדמית? כי אני עושה תכף במכללה האקדמיתרמת המדריכים בארץ לא גבוהה, לצערנו כמובן, רק כשהתחלתי ללמוד בוינגייט הבנתי למה, מרצים לא מסונכרנים בדעותיהם מה שיוצר בלבול בין התלמידים, הרמה של האנשים שמגיעים לקורס לא הכי גבוהה, רבים מהם לא באמת לומדים את החומר כדי לדעת אותו אלא רק בשביל התעודה שהם יקבלו, הם עוברים את המבחנים בקושי וגם זה במועד ב או ג, כמה עצוב לי להגיד ש-90% מהכיתה שלי נכשלה במבחן המעשי במועד א', אבל ככה זה בהרבה תחומים,
ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד מעריך את המרצים שלימדו אותי או לפחות את הבכירים שביניהם, ואני מאוד מעריך את המוסד עצמו, אני חושב שיש שם אנשים מאוד חכמים ומשכילים שיש המון מה ללמוד מהם, ואני עד היום בקשר תמידי איתם.
עשיתי במכון וינגייט, לא במכללהעשית את הקורס במכון וינגייט או במכללה האקדמית? כי אני עושה תכף במכללה האקדמית
"יש לי מאמן אישי"
עובד בדרך כלל
זה גאוני, איפה היית כל חיי?
.
מה שבא לךאתה מכיר את הסיטואציה שאתה מזדהה ?