הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון בגיל 34, התייעצות קלה

Mrweiss

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
היי חברים,
אני ירוק כאן.
מתאמן כמעט 3 שנים, 1.75 א"ש 14-15.5 בנוי טוב אבל רוצה מסה, בן 34, 2 ילדים אם זה משנה 😃 (גם נשוי) 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, יכול גם 4-5.
הצטיידתי בסייקל הראשון שלי, ממתין לפרגניל לפני שאתחיל.
מיותר לציין שאני מפחד לאללה מג'ינו ובעיות בכבד אבל...זה מה יש. נתאמץ.
המינון שניתן לי:
סייקל ל 10 שבועות (כלל ה PCT הבנתי שזה 12 סה"כ)
הכל של SQS כמעט.

ראשון וחמישי 1.5 מג של דקה SQS
ראשון וחמישי 1.5 מג של אננטט SQS
6 שבועות ראשונים דיבול של SQS נאמר לי כל יום 50 מ"ג. (5 כדורים, 10 מג כל כדור)
ניתן לי נולבדקס? (טמוקסימד) וכלומיד כחלק מה PCT (אם אינני טועה) אבל כלומיד אני צריך לקחת בזמן הסייקל. נאמר לי משהו שלא הבנתי קצת (אשאל שוב את המקור) משהו כמו: בפיזור של 3 ימים לשבוע לאחר הסייקל - 6, 5, 4, 3, 2 - כל שבוע כאילו למשך 3 ימים.

מה אומרים המומחים?

ושתבוא עליכם ברכה.

תודה.

מרוייס.

אני יודע מי אתה יא מלוכלך אחד
ובגלל זה לא אגיב לך.

שמע אתה לא מכיר אותי ותאמין לי יש לי ניסיון עם הרבה חומרים שאתה אפילו לא שמעת עליהם אז אל תזרוק דברים באוויר.

אם בכל זאת אתה רוצה לדבר איתי אשמח בפרטי.

שמע אתה לא מכיר אותי ותאמין לי יש לי ניסיון עם הרבה חומרים שאתה אפילו לא שמעת עליהם אז אל תזרוק דברים באוויר.

אם בכל זאת אתה רוצה לדבר איתי אשמח בפרטי.
אין לי כזה ניסיון בחומרים אפילו רחוק מ..
אני לא טענתי שזאת החברה הכי טובה
אמרתי רק שזאת חברה מבין כל מה שניסיתי שבאמת עבדה
בנוסף לבלאק פארמה
אין לי ניסיון גדול בחומרים אבל יש לי עם אנשים
ואתה פשוט משמיץ חברה שבאמת עובדת היום בישראל ולצערי הרב אין כמעט בכלל כאלה.

בנוסף לבלאק פארמה
איך אתה יודע שאין כמעט הרבה חברות טובות שעובדות בארץ אם אין לך כל כך ניסיון בחומרים ?

איך אתה יודע שאין כמעט הרבה חברות טובות שעובדות בארץ אם אין לך כל כך ניסיון בחומרים ?

בגלל שאני יודע שאתה אחד שמשמיץ אני לא אהנה בהרחבה בנושא ואסיים כאן כי נתתי לך יותר מידי יחס.

אני יודע שאין כמעט בכלל א'
כי אני ניסיתי לפחות 6 חברות שונות.
אני יודע שאין כמעט בכלל כי לא צריך להיות חכם גדול בחומרים ששומעים מאנשים קרובים/מכרים על ההאכזבות שלהם מהחומר שנמצא בשוק.
ואני יודע שאין כמעט בכלל בגלל שאם מזייפים בובות של ברבי וחברות בגדים
אז גם בטוח יזייפו בעסק הזה שמכניס כמות לא קטנה של כסף לנפשות הפועלות בו.

בגלל שאני יודע שאתה אחד שמשמיץ אני לא אהנה בהרחבה בנושא ואסיים כאן כי נתתי לך יותר מידי יחס.

אני יודע שאין כמעט בכלל א'
כי אני ניסיתי לפחות 6 חברות שונות.
אני יודע שאין כמעט בכלל כי לא צריך להיות חכם גדול בחומרים ששומעים מאנשים קרובים/מכרים על ההאכזבות שלהם מהחומר שנמצא בשוק.
ואני יודע שאין כמעט בכלל בגלל שאם מזייפים בובות של ברבי וחברות בגדים
אז גם בטוח יזייפו בעסק הזה שמכניס כמות לא קטנה של כסף לנפשות הפועלות בו.
WTF BARBIE.jpg
אם כבר ברבי אז ערכתי לטוב יותר

בנוסף לבלאק פארמה
חח חברה שבאמת עובדת , אולי הכי כואבת ועובדת אלק כל מינון שרשום שם הוא יותר מהסטנדרט , מי קבע שהמינון שרשום הוא באמת המינון ? אני רוצה הוכחה ממעבדה שהמינונים הם כפי שצויינו , כל עוד שאין הוכחה אז החברה הזאת תישאר בגדר סטנדרט , ואני לא מוכן לשמוע על משקל גוף שאנשים שלקחו את החומרים כי זה לא אינדיקציה

יאללה חבר'ה מספיק עם המלחמות שלכם על החברות ,
כל אחד שיזריק לעצמו מה שהוא חושב שהכי טוב לו ותסגרו ת'סיפור .
זאת לא מלחמה מנסים להראות את האמת בפני כולם ואתה עדיין לא הבנת נראה לי , יש קבוצת אנשים שנמצאים פה כרגע והם מקבלים בחינם חומרים של sqs ובלקן וכל מה שהם צריכים זה רק לרשום תגובות טובות על החברות הללו , כמו תוכים חוזרים כאן אחד אחד אותם בחורים רק שמות שונים , מפתיע נכון ? במילה אחת שוחד ... תכיף תראה מי שיגיב לי או ייתן לי מוניטין שלילי זה אחד מהם

זאת לא מלחמה מנסים להראות את האמת בפני כולם ואתה עדיין לא הבנת נראה לי , יש קבוצת אנשים שנמצאים פה כרגע והם מקבלים בחינם חומרים של sqs ובלקן וכל מה שהם צריכים זה רק לרשום תגובות טובות על החברות הללו , כמו תוכים חוזרים כאן אחד אחד אותם בחורים רק שמות שונים מה מפתיע נכון ? במילה אחת שוחד ...
אף אחד לא מקבל חומרים חינם כי צריך להיות חתיכת פראייר לפנק משתמש noob בחומרים ולחשוב שהתגובוצ הטובות שהוא ירשום יזיזו למישהו.
מצד שני יש צורה לתת פידבק חיובי ובאמת נראה שמרבית המשבחים את SQS ממהרים לשבח עוד לפני שתהיה להם האפשרות בכלל לשפוט. זה אפילו די מצחיק... 😆

בסך הכל חברה של חומרים תפסיקו לריב.
וגם הכאב לא שווה את זה חבר שלי עושה ספירה לאחור עם הוויני שלהם שולח לי תמונה כזאת ורושם 5/10 זריקות והתחת ינוח..
הו לא יכול לנהוג מהכאבים בתחת אבל וויאל שני שהו גומר וקיבל מראה חטוב וטוב.

קבצים מצורפים

• 20150618_193402.jpg
    20150618_193402.jpg
    KB 42.1 · צפיות: 187
בסך הכל חברה של חומרים תפסיקו לריב.
וגם הכאב לא שווה את זה חבר שלי עושה ספירה לאחור עם הוויני שלהם שולח לי תמונה כזאת ורושם 5/10 זריקות והתחת ינוח..
הו לא יכול לנהוג מהכאבים בתחת אבל וויאל שני שהו גומר וקיבל מראה חטוב וטוב.

נראה ר-ע הויני !
לא פלא שהוא כואב - הוא לא נראה כמו שאר החומרים אלא חומר סמיך וקשה ללחיצה..

@Ofek Malka - מה מטרת המתאמן שלך?
סייקל ראשון שלו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית