הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חיטוב:ירידה במשקלים בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
חודש וחצי בחיטוב ומתחיל להרגיש היחלשות מסוימת(גירעון 300-500ק'),הRM5 מתחיל לרדת ל-4...כאמור,עובד בליניארית.
האם להמשיך במתכונת הרגילה של הליניארית עם אותם משקלים או שצריך לעשות רסיט או איזה 'עידכון' לRM5.
בימי עצימות ממשיך לעבוד לשלשות למרות שגם שם לדעתי אם ארצה להתקדם איאלץ לרדת לדאבלים והלאה.
מה אתם עושים כשזה קורה?

לא חושב שמומלץ לעשות ריסט בחיטוב.
לפי דעתי אם אתה עושה 4 במקום 5 זה עוד בסדר אבל אם תתחיל לעשות 3, 2 אז נראה לי שצריך להוריד טיפה משקל ולעשות 5.

זה קורה בחיטוב, יורדים בכוח לצערנו הרב, אין מה לעשות עם הגורל האכזר 😭

• פותח/ת השרשור
זה קורה בחיטוב, יורדים בכוח לצערנו הרב, אין מה לעשות עם הגורל האכזר 😭

משלים עם המציאות ועדין מאמין שצריך לעשות איזשהם עידכונים לתוכנית.
יש המלצות?כי הרי הRM5 המקורי ימשיך לרדת ואז לא ישאר כלום מיום הנפח..

לעשות את אותם משקלים כל שבוע, כשיש כשל לנסות שוב בשבוע הבא, אם נכשל שוב - להוריד 2.5 ולהשאר על אותו משקל כמה שיותר זמן. בקיצור, חוזר חלילה.

• פותח/ת השרשור
לעשות את אותם משקלים כל שבוע, כשיש כשל לנסות שוב בשבוע הבא, אם נכשל שוב - להוריד 2.5 ולהשאר על אותו משקל כמה שיותר זמן. בקיצור, חוזר חלילה.

@Beast and cheat
בהמשך למה שכתבת לי,האם לעבוד לכשל (5חז' ו- 3חז')בסקוואט ובנץ פעמים בשבוע לא 'יתיש' יותר את הגוף מאשר לעבור למשל למתכונת טקסס שבה נפח הוא עם 80-85% ו-3 סטים ובאימון האחרון-עצימות?

בשום תוכנית אתה לא מתכנן להכשל. המטרה שלך היא לא להכשל וכן להצליח את אותם מקלים תוך כדי ירידה במשקל הגוף. כתבתי מה עושים אם נכשלים.

• פותח/ת השרשור
בשום תוכנית אתה לא מתכנן להכשל. המטרה שלך היא לא להכשל וכן להצליח את אותם מקלים תוך כדי ירידה במשקל הגוף. כתבתי מה עושים אם נכשלים.
הנקודה ברורה אך בחיטוב אין אפשרות להתקדם במצב שאני נמצא בו ולכןם אני חוזר על אותם משקלים ואף מתחיל לרדת-לכן אני מתענין האם ישנן חלופות אחרות.

הנקודה ברורה אך בחיטוב אין אפשרות להתקדם במצב שאני נמצא בו ולכןם אני חוזר על אותם משקלים ואף מתחיל לרדת-לכן אני מתענין האם ישנן חלופות אחרות.
כן, קשה יותר להתקדם בחיטוב. יש עוד הרבה תוכניות, אבל זה לא אומר שהן יתנו תוצאות טובות יותר.
אני אוהב את טקסס מת'וד לחיטוב, פשוט עם 3-4 סטים בנפח במקום 5.

• פותח/ת השרשור
כן, קשה יותר להתקדם בחיטוב. יש עוד הרבה תוכניות, אבל זה לא אומר שהן יתנו תוצאות טובות יותר.
אני אוהב את טקסס מת'וד לחיטוב, פשוט עם 3-4 סטים בנפח במקום 5.
ואותה חלוקה של ימים?ולהשאיר את ימי העצימות?
שוקל לפצל את הטקסס לימי עליון/תחתון כדי שיהיה זמן להתאוששות בין התרגילים וישאר זמן לאירובי,מה דעתך?

ואותה חלוקה של ימים?ולהשאיר את ימי העצימות?
שוקל לפצל את הטקסס לימי עליון/תחתון כדי שיהיה זמן להתאוששות בין התרגילים וישאר זמן לאירובי,מה דעתך?
אותם ימים
אין מה לחלק לעליון/תחתון כי אתה עושה 3-4 סטים ולא 5 בסקוואט ובלחיצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית