הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבוליק דיאט ללא בשר בקר שמן?

• פותח/ת השרשור idobh2
  • פורסם בתאריך

idobh2

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
קראי פה קצת על האנאבוליק דיאט ורציתי לדעת האם אפשר לקיים את הדיאטה הזאת על שומן רווי מכל מקור?
השאלה היא אם אפשר לצרוך בקר לא שמן יחסית, נגיד כתף בקר (5 גרם שומן ל100 גרם) ואת השאר להשלים ממזונות אחרים העשירים בשומן רווי (גבינה צהובה, ביצים)? או שיש משהו בשומן של בשר בקר שהוא הכרחי לדיאטה הזאת?

• פותח/ת השרשור
תודה משה,
לא לאל אל לאל א

לא - לא חייב לאכול בשר שמן או לא לא אפשרי לעשות את זה בלי בשר שמן? או לא - לא פתוח פוסטים על אנאבוליק דיאט? או שלא - אין סיבה לעמוד על הראש ולנסות לקפוץ מהרגליים?
אם זו האפשרות השנייה - אתה יכול לפרט מה מיוחד בבשר שמן?

אתה ממש לא 'חייב' בשר בקר שמן.
פשוט זה אחד הצ'ופרים של הדיאטה הזאת, שקצת חבל לוותר עליהם.
בכל אופן, מאחר וזה באמת פחות טעים בלי השומן, מה שאני עושה אם מזדמן לידיי נתח
טוב אבל נטול שומן, זה פשוט לוודא שיחד איתו אני מכניס לפה הרבה זמן זית.

קודם כל טחינה זאת מתנה מהאלים. אנחנו לא מתווכחים עם האלים.
בחומוס יש לא מעט פחמימות כך שאי אפשר להרביץ גלונים ממנו ב- AD כמו שאפשר מיונז וטחינה.

אני מחרבן כבר טחינה בקוביות נמאס..
אפשר גם לאכול אבוקדו בכמויות, זורם תמיד.
כמו כן שמן לטיגון זה אחלה. (חאלס עם הקנולה)

אבוקדו זה להיט. הבעיה שאין אותו כל השנה.
טחינה רק של משק לין. להוסיף מים, מלח, לימון, שום ופטרוזיליה. או רק מים ומלח אם אתם ממהרים.

הכי טוב לפני שאתה מתחיל תקרא את הספר. אני מוכן לתת לך לינק להורדה אם אתה רוצה בפרטי אני פשוט לא יודע אם מותר לפרסם פה. אתה גם יכול להריץ חיפוש בגוגל קוראים לספר The Anablolic ,Solution גם אם אתה לא מתכוון ללכת על זה אתה יכול לקרוא זה ספר נחמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית