הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי כתפיים

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
בשלושה-ארבעה חודשים אחרונים התחילו לי כאבי כתפיים שפשוט הולכים ומחמירים עם כל יום שעובר.
לאחרונה הם גם התחילו להקרין לטרפזים העליוניים, דבר שגם מציק מאוד, וגם מתחיל להקשות עליי בגמישות (בעיקר ללא חימום כמו שצריך, ובהתחלה כשאני נכנס ללואו בר סקוואט ויש כאבים שעוברים ככל שאני ממשיך להתקדם בסטים).
הכאבים לא מורגשים כל הזמן, הם קורים בעיקר שיש עומס על הכתפיים, לדוג׳ אם אני נמצא במצב 2 ( מצב של שכיבות שמיכה ) במשך כמה שניות אני מתחיל להרגיש לחץ שהופך לכאב.

בכל הנוגע לכתפיים, אני לא עושה יותר מדי, אבל בכל יום אני עושה את התרגילים שגלן פנדאליי מסביר לעשות בסרטון הזה:
אני עושה בעיקר את התרגיל הראשון כי את השני אין לי יותר מדי אפשרות לעשות ביום יום.

חשבתי להתחיל לעשות עיסויים לכתף בכל יום / חלק מימי השבוע עם כדור טניס, כמה ימים בשבוע כדאי לעשות עיסויים לכתף?
כנ״ל מתיחות לטרפזים, בדרך כלל מה שאני עושה זה לקחת יד ולמשוך בעדינות את הצוואר לכל הכיוונים (ימינה ושמאלה בעיקר), ואני צריך מתיחות שיעזרו לי לשחרר את כל האזור, אם אפשרי לקבל סרטון כלשהו שמתאר כמה מתיחות שיעזרו לי לשחרר את הלחץ בטרפזים התנועתיות בכתפיים כדי שיעזרו לי ויקלו לי על הלחץ שנהיה באזור הזה.

תודה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת תמונה מגוגל או משהו ובידיוק לסמן את האיזור שכואב לך?
קצת הסתבכתי, אבל הבעיה היא לא בשריר מסויים אלא יותר בעיה של תנועתיות בכתף ואזור ״תפוס״ שמשפיע לי על כל האזור של הכתפיים והטרפזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית