הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלות|על מזון וכו'

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
בס"ד

היי,
1.למה אומרים שהכי כדאי לקחת מולטי-ויטמין בבוקר?
2.עם אני רוצה לקחת מגזניום אבל לא בתור תוסף מזון אלה מהאוכל,איזה מאכלים עשירים במגנזיום?ואפשר גם מינונים?
3.האם מחסור בויטמנים יכול לגרום לפגיעה בגדילה ובהתפתחות?
4.האם יש איזה ויטמינים/מינרלים/חומצות אמינו שהם חיוניות בתהליך תקופת הגדילה לנערים?
5.כמה ג' אומגה 3 יש בקופסת סרדינים בשימורים ל100 ג'?כי אוטוטו בעזרת השם מגיעים התוספים שהזמנתי ונניח עם אני יאכל ביום ארוחת דגים אז אני מתכוון להפחית בצריכת האומגה מהכדורים .

משה בבקשה בלי עקיצות כמו הכל פוגע בגדילה וכו'..אני מתעניין זה הכל.

1. כי יש מולטיויטמינים שיש בהם חומרים "ממריצים" כמו ג'נסינג וכל מיני צמחים בדומה לקפיאין.
2. המזונות העשירים ביותר במגנזיום (181 530- מ’ג ל100- גרם מזון): שקדים, בוטנים, קרפיון קמח סויה וקקאו. (181-12 מ’ג ל100- גרם מזון): שומשום, אגוזים, חיטה מלאה ותירס. (120.-60 מ’ג ל-100 גרם): אבקת חלב מלא, קטניות, תפוחי אדמה, עלי סלק ותרד, שמרי אפיה מוצרים אחרים כפירות וירקות, פירות יבשים, דגים משומרים וכד’, מכילים כמויות משתנות .מתחת ל-60 מ’ג ל-100 גרם מזון.
3. אפשרי, אבל צריך להיות נורא יצרתי כדי להגיע למחסור שיפגע בגדילה. (אנורקסים)
פגיעה בגדילה נובעת בעיקר ממאזן קלורי שלילי חד לאורך המון זמן (בתקופת גיל ההתבגרות בעיקר) וגם כאן יש יוצאים מין הכלל ובעיקר תלוי בפוטנציאל הגנטי. אם נקבע לך ב DNA להיות בין 1.80 ל 1.90 אתה יכול לגרד את הסף העליון או את התחתון בהתאם לסביבה שלך וגם בהתאם למה שהגוף יחליט דאז.
4. תפסיק להתעסק בקקי
5. תבדוק במחשבון תזונה www.nutritiondata.com

• פותח/ת השרשור
עוד רוצה לשאול.
הזמנתי כמה תוספים מחו"ל שמשה רשם במדריך שהוא יעילים.
איך אני אמור לקחת את התוספים,ככה?
מולטי ויטמין - 1 בבוקר.
אומגה 3 - 3בצהריים 3בערב.במקרה הזה הכוונה איך למגר את הגרעפסים בטעם דג.
קפאין - 40 דקות לפני האימון,200מ"ג.
ל-אר'גנין - 40 דקות לפני האימון,1ג' להתחלה.
סוכר ענבים - 20 דקות לפני האימון,37.5 ג'[זה ה0.8 שלי],בתוספת 5 ג' קריאטין[עם כבר אני לוקח סוכר ענבים אז אני יקח עם קריאטין וזהו.]
קריאטין - ביום אימון כמו שאמרתי,ביום לא אימון 5 ג' כפית לא משנה מתי.

ככה זה צריך להיות?

ויש לי ויטמין B6 בבית שאבא שלי נוטל..בקפאין של פרולאב הוא מגיע עם b6 ל"הגביר" את האפקט..לא יודע עד כמה זה משנה,אבל עם אני יקח את הB6 עם הקפאין זה יכול לשנות משהו?כי אין לי בעיה.

ה B6 מנטילה מהצד מיותר יש אותו גם במולטי.
אם אתה לא אוכל מספיק ירקות הייתי מגביר את המולטי ל2 כדורים.
אומגה 3 תשתה את כל הכדורים לאחר ארוחה גדולה ולא יהיה לך גרפסים

• פותח/ת השרשור
תזונה ברור,אימונים זה גם ידוע לי שבתרגילים כמו סקוואט ודדליפט יש שחרור של הורמונים וכו'.
לגבי שינה גם ברור לי,
אבל התאששות,אני לא מבין?ככל שיש התאוששות יותר טובה ככה יש גדילה יותר טובה?,
האם אירובי כמו שחיה וריצה יכולים לתרום להתאששות?

ומשה על מה שרשמתי לגבי התוספים מיקודם כלומר בזמנים שאני לוקח אותם לא ענית לי עם ככה זה צריך להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית