הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לחזה עוף..

STOVacuum

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
בקצרה אני משתמש בתפריט של הפורטל אם קצת שינויים שלי.
עכשיו הארוחות העיקריות שלי זה חזה עוף ואורז..
יש איזה תחליף לחזה עוף ואורז?כי זה בלתי אפשרי להכין כל יום חזה עוף ואורז , וכבר נמאס לי לאכול את זה..
לחם ותפוחי אדמה אני לא אוכל.., פרחיות אורז במקום לחם, האם פסטה\כוסכוס זה תחליף טוב לאורז?
אני פשוט מתעצל להכין חזה עוף(אני גם בקושי יודע להכין, אמא שלי עוזרת לי.) יש אולי איזה משהו שאפשר להכין במיקרוגל?(חזה עוף במקריגול או משהו?)

אני שם את זה על מנגל חשמלי, הכי טוב והכי טעים. שם מים ופפריקה מתוקה כרוטב ואתה יכול גם להוסיף חריף טיפה(אם אתה אוהב).
זה יוצא ממש טעים ואין צורך בשמן ובשום דבר וזה לא נשרף! ממש ממש טעים.

- תוסיף לימון, פטריות, בצל.. תגוון כל פעם עם דברים חדשים.

את החזה עוף אפשר להחליף בדגים או בשר רזה
את האורז אתה יכול להחליף בפסטה, קוסקוס, פתיתים,
אני לפעמים כמנת פחמימה משתמש בקטניות כמו עדשים או שעועית יש בזה יותר חלבון וסיבים תזונתיים מפחמימות וזה נותן עוד אופציות לגיוון, זה טוב כי זה גם משלים לך חומצות אמינו שחסרות לך מהחלבון של הפחמימות

אני שם את זה על מנגל חשמלי, הכי טוב והכי טעים. שם מים ופפריקה מתוקה כרוטב ואתה יכול גם להוסיף חריף טיפה(אם אתה אוהב).
זה יוצא ממש טעים ואין צורך בשמן ובשום דבר וזה לא נשרף! ממש ממש טעים.

- תוסיף לימון, פטריות, בצל.. תגוון כל פעם עם דברים חדשים.

איך אתה מחממם את החזה עוף על המנגל החשמלי ? אתה מורח משהו לפני על המנגל ? או פשוט זורק את זה על המנגל בלי כלום ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית