הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית למסה ופיתוח גוף

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
איזה תכנית אתם מציעים לי לעשות
אסור לי סקוואט דדליפט חוץ מזה מותר הכל
אני חושב על fbw או ab
המשקלים שלי בבנץ פרס 60 קילו ל 5 חזרותובפרס 35 או יותר קילו ל8 חזרות
אני בן 17 וחצי גובה 1.78 משקל
66 קילו ככה
תודה למי שיעזור

אפשר רק לדעת את הסיבה לזה שאסור לך לעשות סקוואט ודד ליפט? זה סיבה רפואית או משהו אחר?

• פותח/ת השרשור
כן זה סיבה רפואית יש לי סקוליוזיס בגלל רגל אחת טיפה חשוב לאמר קצרה יותר אני חושב שזה בגלל זה כלומר אני חושב שזאת הסיבה לעקמת אני צריך ללכת לאורטופד כי רק בזמן האחרון שמתי לב לזה
אז איזה תכנית אתה ממליץ לי אם אסור לי סקוואט ודדליפט

אני לא רופא ולא קרוב לזה אבל עדיין נראה לי שאתה מוותר מהר מדי על העניין וחבל, בכל מקרה יש בפורטל הרבה תוכניות אימון, קח אחת מFBW או מהAB
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

זה יתאים למטרות שלך בערב אבל שוב סווקא לדדליפט זה מאוד חשוב ויכול להביא אותך לנקודה שאתה רוצה הרבה יותר מהר אז אל תפסול לגמרי

• פותח/ת השרשור
Fbw
Ab
Abc
ידוע לי ש ב fbw כל שריר אמור לקבל בין 3 ל 4 סטים זה נכון?
וב ab
שריר גדול 9 ל 8 סטים
בינוני 6 ל 7
קטן 4 ל 5
זה נכון ?
וב abc כמה ?
עם מי גני אתייעץ על זה

• פותח/ת השרשור
טוב אתה יכול לענות לשאלה של כמה סטים
עם רופא, עדיף רופא ספורט, עדיף אורטופד ספורט (לא אחד כזה שישר יגיד לך אל תעשה כי נוח לו להגיד - אחד שיאבחן את העניין ברצינות ויתן לך חוות דעת טובה)
כמה סטים
עם רופא, עדיף רופא ספורט, עדיף אורטופד ספורט (לא אחד כזה שישר יגיד לך אל תעשה כי נוח לו להגיד - אחד שיאבחן את העניין ברצינות ויתן לך חוות דעת טובה)

כמה סטים

כן זה סיבה רפואית יש לי סקוליוזיס בגלל רגל אחת טיפה חשוב לאמר קצרה יותר אני חושב שזה בגלל זה כלומר אני חושב שזאת הסיבה לעקמת אני צריך ללכת לאורטופד כי רק בזמן האחרון שמתי לב לזה
אז איזה תכנית אתה ממליץ לי אם אסור לי סקוואט ודדליפט
גם לי יש את זה ואתמול גיליתי את זה,
בכל מקרה אני עשיתי סקוואט ודדליפט הרבה זמן ולא קרה לי כלום, אני לא וויתרתי על זה בגלל זה.
בזמן האחרון בגלל העומס המוט נוטה יותר לצד ימין בסקוואט,בנץ ומיליטרי פרס.
בגלל זה התחילה לי דלקת בטרפז הימני,
בגדול פשוט הורדתי עומס וזה עבר.
לך לפיוזתרפיסט שיגיד לך איך לטפל בזה ושיעזור לך, זאת לא סיבה לוותר על סקוואט ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אני עשיתי סקוואט ודדליפט הרבה זמן ולא קרה לי כלום, אני לא וויתרתי על זה בגלל זה.
לך לפיוזתרפיסט שיגיד לך איך לטפל בזה ושיעזור לך, זאת לא סיבה לוותר על סקוואט ודדליפט.

מה יש לך גם עקמת?
או רגל אחת קצרה
מה יש לך גם עקמת?

או רגל אחת קצרה
יש לך סקקייפ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית