עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שאפשר שיהיה כמה שיותר אפקטיבי פשוט יש לי קצת בעיות עם המכון שלי ולא נותנים לי להתאמן בשבת אז צריך סידור בנתייםכמה אימונים בשבוע אתה רוצה לעשות?
אפשר לדעת למה בחרת דווקא סידור של adc ומה עשית עד היום?כמה שאפשר שיהיה כמה שיותר אפקטיבי פשוט יש לי קצת בעיות עם המכון שלי ולא נותנים לי להתאמן בשבת אז צריך סידור בנתיים
עשיתי AB כי רציתי לבדוק איך ABC יגיב עליי בקיצר יש איזה סידור שאני לא יצטרך להתאמן בשבת?אפשר לדעת למה בחרת דווקא סידור של adc ומה עשית עד היום?
כן. כל סידור אפשר לעשות בלי להתאמן בשבת. גם אם אתה רוצה להתאמן 6 פעמים בשבוע אפשר להתאמן בראשון עד שישי. שאלה קצת מוזרה בגלל זה הסתקרנתיעשיתי AB כי רציתי לבדוק איך ABC יגיב עליי בקיצר יש איזה סידור שאני לא יצטרך להתאמן בשבת?
נגיד אבל abcxabc סי יוצא על שבתכן. כל סידור אפשר לעשות בלי להתאמן בשבת. גם אם אתה רוצה להתאמן 6 פעמים בשבוע אפשר להתאמן בראשון עד שישי. שאלה קצת מוזרה בגלל זה הסתקרנתי
אתה לא רואה שהx יכול בעצם להיות כל יום?נגיד אבל abcxabc סי יוצא על שבת
מה להתאמן מראשון עד שישי זה לא הרבה מידי?? צריך להתאושש מאימון לאימון כי בכל אימון יש שרירים מעורביםנגיד אבל abcxabc סי יוצא על שבת
לא כיאתה לא רואה שהx יכול בעצם להיות כל יום?
יא מסטול אם אתה מחליט להתאמן 6 פעמים בשבוע אתה יכול לבחור כל יום שבא לך בתור יום מנוחה.אפשר לעשות ככה אז
ראשון שני שלישי רביעי מנוחה חמישי שישי שבת מנוחה ראשון שני שלישי רביעי מנוחה חמישי שישי שבת מנוחה ראשון שני שלישי רביעי מנוחה חמישי שישי שבת מנוחה...
כאילו abcxabxcabxcaxbcaxbcxabcxabxcabxca... הבנת?
מה להתאמן מראשון עד שישי זה לא הרבה מידי?? צריך להתאושש מאימון לאימון כי בכל אימון יש שרירים מעורבים
לא כי
נגיד אתה עושה יום רביעי חמישי שישי ושבת מנוחה יום ראשון שני שלישי רביעי מנוחה חמישי שישי שבת וראשון מנוחה אז יוצא שגם בשבת אתה אמור להתאמן
עדיף להתאמן 5 פעמים בשבוע בסידור שהראתי לו 6 ימים זה יותר מידייא מסטול אם אתה מחליט להתאמן 6 פעמים בשבוע אתה יכול לבחור כל יום שבא לך בתור יום מנוחה.
אם השאלה היא "מה עדיף" אז אני בכלל אגיד לו לא לעשות ABC כי זאת תוכנית שלא מתאימה לרוב אוכלוסיית המתאמנים למעט קבוצות מיעוט שמסוגלות לשרוד נפח גבוה (מזריקים/מתקדמים שנפח נמוך יותר לא עובד עליהם יותר/עילויים גנטיים). הוא שאל מה הסידור הטוב ביותר, וכשמדובר על סידור אז 2 האופציות גם של 6 פעמים בשבוע וגם של 5 פעמים בשבוע כמו שאתה אמרת הן בעלות יתרונות וחסרונות, ואם אני אאלץ לבחור ביניהן אני אעדיף את ה5 בגלל שיש קצת יותר התאוששות.עדיף להתאמן 5 פעמים בשבוע בסידור שהראתי לו 6 ימים זה יותר מידי
תכנית abc נהוג לפצל בשלושה דרכים,צריך סידור שיצא שאני לא מתאמן בשבת יש דבר כזה?
זה כאילו מחזרוים שבוע ראשון ABCXABXתכנית abc נהוג לפצל בשלושה דרכים,
האחת זה שש אימונים בשבוע בצורה כזו:
ABCABCX
ABCABCX
(לא ממליץ!!!!!!!)
והפיצול השני הוא חמש פעמים בשבוע בצורה כזו:
ABCXABX
CABXCAX
BCXABCX
וכך כל שריר עבד חמש פעמים בשלושה שבועות.
(גם לא ממליץ)
השיטה השלישית לרוב יותר מתאימה למתאמן הטבעי המאומן, שהיא 4-5 פעמים בשבוע בצורה כזו:
ABCXABX
CXABCXX
כך שכל שריר עבד 3 פעמים בשבועיים.
התכנית ממשיכה כל הזמן לפי הסדר, יום שבת הוא מנוחה, ויש עוד יום מנוחה באמצע שבוע, או בשלישי או ברביעי תלוי בבחירה של המתאמןזה כאילו מחזרוים שבוע ראשון ABCXABX
שני מה שרשמת שלישי מה שרשמת וכך הלאה?רק כדי לראות שהבנתי נכון
אז השיטה השלישית ככה לעשות כל שבוע בלי לשנות? ABCXABX פשוט רשמת שם שני סדריםהתכנית ממשיכה כל הזמן לפי הסדר, יום שבת הוא מנוחה, ויש עוד יום מנוחה באמצע שבוע, או בשלישי או ברביעי תלוי בבחירה של המתאמן
בשיטה השלישית אתה תמיד נותן יום מנוחה אחרי אימון C, ויום שבת מנוחהה
אז השיטה השלישית ככה לעשות כל שבוע בלי לשנות? ABCXABX פשוט רשמת שם שני סדרים
אז זה כאילו שתי קונטציות לאותו סגנון אני יכול לעשות או ככה או ככה?בשיטה השלישית אתה תמיד נותן יום מנוחה אחרי אימון C, ויום שבת מנוחה
תעשה לפי השיטה שלוטם אמר לך יש מצב היא יותר טובהאז זה כאילו שתי קונטציות לאותו סגנון אני יכול לעשות או ככה או ככה?
גם בסידור הטבעי שאתה הבאתי שריר עובד 5 פעמים ב3 שבועותתכנית abc נהוג לפצל בשלושה דרכים,
האחת זה שש אימונים בשבוע בצורה כזו:
ABCABCX
ABCABCX
(לא ממליץ!!!!!!!)
והפיצול השני הוא חמש פעמים בשבוע בצורה כזו:
ABCXABX
CABXCAX
BCXABCX
וכך כל שריר עבד חמש פעמים בשלושה שבועות.
(גם לא ממליץ)
השיטה השלישית לרוב יותר מתאימה למתאמן הטבעי המאומן, שהיא 4-5 פעמים בשבוע בצורה כזו:
ABCXABX
CXABCXX
כך שכל שריר עבד 3 פעמים בשבועיים.
עדיף בעצם הסידור שאני הצעתי לדעתיתעשה לפי השיטה שלוטם אמר לך יש מצב היא יותר טובה
גם בסידור הטבעי שאתה הבאתי שריר עובד 5 פעמים ב3 שבועות
אהה לא חוץ מהקבוצה האחרונה שעבדה 4 פעמים