הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת BCAA

• פותח/ת השרשור zionru
  • פורסם בתאריך

zionru

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני קניתי אבקת חלבון שמכילה 5.5BCAA גרם אני הולך לקחת preworkouts גם לפני אימון
בחור אחד אמר לי שיותר טוב יהיה לי להתאמן בלי pre workout ובמהלך האימון לקחת בקבוק מים קרים ולשלב בתוכו BCAA בלי ממריצים נוספים בתוכו כמו קפאין כי הוא אמר לי שקפאין והממריצים האחרים גורמים לך להתמכר השאלה שלי מה יותר יהיה טוב לקחת אבקת BCAA במהלך אימון או BCAA+Preworkout .
בסוף כל אימון אני לוקח קבוע אבקת חלבון+קריאטין+סוכר ענבים
מה השילוב הטוב ביותר יהיה?
ואם לקנות אבקה במהלך אימון השאלה איזה חברה ודגם האמת שמעתי על:
BSN AMINOX,BEST BCAA BPI SPORTS,musclepharm BCAA 3:1:2,cellcor alpha amino

לגבי preworkouts קניתי כמה דוגמאות של חברות ורציתי לדעת גם מה אתם ממליצים:

EVLUTION NUTRITION ENGN *

Pro Supps MR. HYDE *

BSN N.O.-Xplode *

Cellucor C4 *

Betancourt Nutrition Bullnox *

BPI Sports 1.M.R Vortex *

USPlabs JACK3D micro *

ProLab Caffeine *

אם יש משהו אחר מהרשימה תגידו לי
תודה

אני קניתי אבקת חלבון שמכילה 5.5BCAA גרם אני הולך לקחת preworkouts גם לפני אימון
בחור אחד אמר לי שיותר טוב יהיה לי להתאמן בלי pre workout ובמהלך האימון לקחת בקבוק מים קרים ולשלב בתוכו BCAA בלי ממריצים נוספים בתוכו כמו קפאין כי הוא אמר לי שקפאין והממריצים האחרים גורמים לך להתמכר השאלה שלי מה יותר יהיה טוב לקחת אבקת BCAA במהלך אימון או BCAA+Preworkout .
בסוף כל אימון אני לוקח קבוע אבקת חלבון+קריאטין+סוכר ענבים
מה השילוב הטוב ביותר יהיה?
ואם לקנות אבקה במהלך אימון השאלה איזה חברה ודגם האמת שמעתי על:
BSN AMINOX,BEST BCAA BPI SPORTS,musclepharm BCAA 3:1:2,cellcor alpha amino

לגבי preworkouts קניתי כמה דוגמאות של חברות ורציתי לדעת גם מה אתם ממליצים:

EVLUTION NUTRITION ENGN *

Pro Supps MR. HYDE *

BSN N.O.-Xplode *

Cellucor C4 *

Betancourt Nutrition Bullnox *

BPI Sports 1.M.R Vortex *

USPlabs JACK3D micro *

ProLab Caffeine *

אם יש משהו אחר מהרשימה תגידו לי
תודה

קודם כל רשמת פה המון שאלות בהודעה אחת אז נפרק אותה לכמה תשובות:
קודם כל אני לא יודע מי הבחור המובר, אבל אין שום בעיה לקחת פרי וורקאווט לפני אימון ואין בעיה לקחת קופאין. להתמכר.? עוד לא הכרתי מתאמן שמכור ל c4 או כל פרי וורקאווט אחר.

אני לוקח לפני אימון פרי וורקאווט ובמהלך האימון שותה בקבוק שמכיל בתוכו קריאטין bcaa וגלוטמין.
אחרי אימון תשתה אבקת חלבון עם סוכר ענבים אין עם זה שום בעיה.

לגבי האבקה זה נטו דעה שלך יש המון חברות מחירין שונים מינונים שונים נטו מה שאתה מחליט.

לא הייתי ממליץ על c4 ו n.o xplode חלשים ולא מועילים
כן הייתי ממליץ על bpi 1mr או mr hyde
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה קודם כל
תגיד איזה אבקה במהלך אימון אתה ממליץ מהי ההשפעה שאני אקבל כשאקח והאם ההשפעה היא מיידית?
לגבי הpreworkout אמרו לי שבגלל הקפאין אסור להתאמן בשעות הערב כי ההשפעה ל5 שעות ואני לא אשן?
אין אבקה קדם אימון שמכילה bcaa כי אם כן אני לא צריך לצרוך עוד אבקה במהלך אימון?
האם אתה מכיר את כל האבקות שרשמתי כי הבנתי ש bullnox ממש טובה?

חוץ מbcaa צריכים עוד משהו במהלך אימון?
תודה

קצת סדר במיתוסים.

לא צריך bcaa בשום שלב.

אין צורך לקחת סוכר ענבים עם שום דבר.

העיתוי של הקריאטין לא חשוב בכלל.

אני לא מכיר בעיה עם פרה וורקאוט חוץ מהמחיר שעדיף פשוט כדורי קפאין.

הקפאין ושינה זה אינדיבידואלי מאוד. יש כאלה שזה יחזיק אותם לחמש שעות ויש כאלה שפחות, מה שבטוח עם הזמן ההשפעה תרד

תודה על התגובה קודם כל
תגיד איזה אבקה במהלך אימון אתה ממליץ מהי ההשפעה שאני אקבל כשאקח והאם ההשפעה היא מיידית?
לגבי הpreworkout אמרו לי שבגלל הקפאין אסור להתאמן בשעות הערב כי ההשפעה ל5 שעות ואני לא אשן?
אין אבקה קדם אימון שמכילה bcaa כי אם כן אני לא צריך לצרוך עוד אבקה במהלך אימון?
האם אתה מכיר את כל האבקות שרשמתי כי הבנתי ש bullnox ממש טובה?

חוץ מbcaa צריכים עוד משהו במהלך אימון?
תודה

ההשפעה היא לא מידיית, רשמתי לך למעלה מה אני לוקח. נטו אבקות לשמירה על השריר לשיפור הפוקוס והריכוז ולהתאוששות טובה יותר של השריר.

אכן כן קופאין לא מומלץ לקחת בטווח של עד 4 שעות לפני השינה זה משפיע על הגוף קשה מאוד להרדם אחכ
Bulnox אבקה טובה שמערבת בתוכה טסט בוסטר אני חושב שהעניין עם פרי וורקאוט זה נטו לנסות לקרוא קצת ולהחליט מה שמפיע עלייך יותר ומה פחות

קצת סדר במיתוסים.

לא צריך bcaa בשום שלב.

אין צורך לקחת סוכר ענבים עם שום דבר.

העיתוי של הקריאטין לא חשוב בכלל.

אני לא מכיר בעיה עם פרה וורקאוט חוץ מהמחיר שעדיף פשוט כדורי קפאין.

הקפאין ושינה זה אינדיבידואלי מאוד. יש כאלה שזה יחזיק אותם לחמש שעות ויש כאלה שפחות, מה שבטוח עם הזמן ההשפעה תרד

לא צריך bcaa כי אתה קבעת.?
אני מתאושש הרבה יותר טוב מאימון ברגע שאני משלב bcaa וגלוטמין תוך כדי אימון.

סוכר ענבים זה מקור נהדר לגלוקוז אני אישית מעדיף פרי אבל אין שום בעיה עם סוכר ענבים.

שוב מזה עדיף כדורי קפאין כי אתה קבעת.?
כדור קפאין אך ורק נותן לך ערנות באותו מידה תשתה 4 כוסות קפה
פרי וורקאווט מורכב מפורמולה שתכליל בתוכה קפאין וקריאטין ועוד מספר מרכיבים לערנות לריכוז ואקסטרה כוח

אהבתי את המשפט האחרון בטוח שאם הזמן ההשפעה תרד לא שמעתי על מישהו שנתקע לו כדור קפאין במשך ימים.

אם אתה אוכל מספיק חלבון אין שום צורך בתיסוף BCAA אתה מקבל מספיק ממזון.
סוכר ענבים זה שטות.
כדורי קפאין זה מעולה והם עדיפים על pre-workout וזה עדיף על לשתות אלף כוסות קפה.

אם אתה אוכל מספיק חלבון אין שום צורך בתיסוף BCAA אתה מקבל מספיק ממזון.
סוכר ענבים זה שטות.
כדורי קפאין זה מעולה והם עדיפים על pre-workout וזה עדיף על לשתות אלף כוסות קפה.

כדורי קפאין טובים לדעתי בחיטוב אבל בתכלס אני מעדיף פרי וורקאווט נותן לי אקסטרה בכוח ריכוז טוב יותר אני מאוד אוהב.

כדורי קפאין טובים לדעתי בחיטוב אבל בתכלס אני מעדיף פרי וורקאווט נותן לי אקסטרה בכוח ריכוז טוב יותר אני מאוד אוהב.
אף פעם לא התנסיתי בpre אז אני לא יודע להגיד לך מבחינת הרגשה אבל מבחינת הכיס שלך עדיף כדורים.

ההשפעה היא לא מידיית, רשמתי לך למעלה מה אני לוקח. נטו אבקות לשמירה על השריר לשיפור הפוקוס והריכוז ולהתאוששות טובה יותר של השריר.

אכן כן קופאין לא מומלץ לקחת בטווח של עד 4 שעות לפני השינה זה משפיע על הגוף קשה מאוד להרדם אחכ
Bulnox אבקה טובה שמערבת בתוכה טסט בוסטר אני חושב שהעניין עם פרי וורקאוט זה נטו לנסות לקרוא קצת ולהחליט מה שמפיע עלייך יותר ומה פחות

לא צריך bcaa כי אתה קבעת.?
אני מתאושש הרבה יותר טוב מאימון ברגע שאני משלב bcaa וגלוטמין תוך כדי אימון.

סוכר ענבים זה מקור נהדר לגלוקוז אני אישית מעדיף פרי אבל אין שום בעיה עם סוכר ענבים.

שוב מזה עדיף כדורי קפאין כי אתה קבעת.?
כדור קפאין אך ורק נותן לך ערנות באותו מידה תשתה 4 כוסות קפה
פרי וורקאווט מורכב מפורמולה שתכליל בתוכה קפאין וקריאטין ועוד מספר מרכיבים לערנות לריכוז ואקסטרה כוח

אהבתי את המשפט האחרון בטוח שאם הזמן ההשפעה תרד לא שמעתי על מישהו שנתקע לו כדור קפאין במשך ימים.
אני יודע שאתה אוהב להגיד דברים על סמך מחקרי וואינט / שיעורי ווינגייט אז אני אסביר שוב.

לא צריך bcaa כי יש לך מספיק במזון.

זה שזה מקור טוב לגלוקוז אז? אמרת מילה לועזית לא הופך את זה לחיוני.

כדורי קפאין = פרי וורקאוט רק בזול, ההבדל הוא בטא אלנין (שוב פורמולה שזה בלועזית לא הופך את זה לחכם/נכון)
אתה רוצה לבזבז כסף על פרה וורקאוט בבקשה, אבל לכלל הפורום אני לא ממליץ.

מי אמר שהכדור נתקע כמה ימים? לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק.
בהתחלה זה ישפיע עלייך הרבה הקפאין, ולאחר כמה זמן (תלוי בבן אדם, משקל גוף וצריכת קפאין יומית) ההשפעה תרד בכל פעם שתקח כדור.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות,
למיטב הבנתי אם יש מספיק BCAA במזון ואני טיפוס שאוכל! אז לא נראה לי שצריך
האם יש תוסף שאצטרך לקחת בנוסף שכמובן הוכח מחקרית בנוסף לחלבון שאני לוקח?(הבנתי שיש HMB,בטא אלנין וכו')
תוסף אשר יעזור לי לכל מה שצריך התאוששות,כוח מתפרץ,עירנות וכו'(כמובן שכל תכונה היא שונה אבל הבנתם את הכוונה)
מוצר שיהיה שווה את הכסף ולא יהיה בזבוז

נערך לאחרונה:
למה כל הסוגים? קריאטין מונוהיידרט הוא הכי זול ומוכח מחקרית. שאר הסוגים יקרים יותר וחלקם פחות יעילים.

קפאין וקריאטין עושים המון.
כל אחד והעדפות שלו.
לי מונוהידרט עושה בלאגן בבטן.

תודה רבה על התגובות,
למיטב הבנתי אם יש מספיק BCAA במזון ואני טיפוס שאוכל! אז לא נראה לי שצריך
האם יש תוסף שאצטרך לקחת בנוסף שכמובן הוכח מחקרית בנוסף לחלבון שאני לוקח?(הבנתי שיש HMB,בטא אלנין וכו')
תוסף אשר יעזור לי לכל מה שצריך התאוששות,כוח מתפרץ,עירנות וכו'(כמובן שכל תכונה היא שונה אבל הבנתם את הכוונה)
מוצר שיהיה שווה את הכסף ולא יהיה בזבוז
לא, אתה לא צריך ש-ו-ם תוסף! במידה ואתה אוכל הכל.
פשוט לא צריך, זה מיותר ועדיף מזון על פני כל תוסף תזונה כזה או אחר.
הדבר היחידי שלפי דעתי אפשר לקחת זה קפאין.

לא, אתה לא צריך ש-ו-ם תוסף! במידה ואתה אוכל הכל.
פשוט לא צריך, זה מיותר ועדיף מזון על פני כל תוסף תזונה כזה או אחר.
הדבר היחידי שלפי דעתי אפשר לקחת זה קפאין.
בשביל מספיק קריאטין אתה צריך לאכול קילו בשר אדום ביום, ולוודא שהוא לא שרוף. לא כלכלי ולא אפשרי (אבל נשמע כיף )

בשביל מספיק קריאטין אתה צריך לאכול קילו בשר אדום ביום, ולוודא שהוא לא שרוף. לא כלכלי ולא אפשרי (אבל נשמע כיף )
אני לא מתסף בקריאטין. אישית עליי, חוץ מנוזלים, לא עוזר.
זה גם הוריד לי את התאבון.

קודם כל רשמת פה המון שאלות בהודעה אחת אז נפרק אותה לכמה תשובות:
קודם כל אני לא יודע מי הבחור המובר, אבל אין שום בעיה לקחת פרי וורקאווט לפני אימון ואין בעיה לקחת קופאין. להתמכר.? עוד לא הכרתי מתאמן שמכור ל c4 או כל פרי וורקאווט אחר.

אני לוקח לפני אימון פרי וורקאווט ובמהלך האימון שותה בקבוק שמכיל בתוכו קריאטין bcaa וגלוטמין.
אחרי אימון תשתה אבקת חלבון עם סוכר ענבים אין עם זה שום בעיה.

לגבי האבקה זה נטו דעה שלך יש המון חברות מחירין שונים מינונים שונים נטו מה שאתה מחליט.

לא הייתי ממליץ על c4 ו n.o xplode חלשים ולא מועילים
כן הייתי ממליץ על bpi 1mr או mr hyde
בהצלחה
קיבלתי היום מאח שלי במתנה קופסת של XTEND. הוא אמר לי לשתות את זה במהלך האימון. אתה יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד שבמהלך האימון אני אמור לקבל אנרגיות מהמשקה? או יש לך מאמר שמסביר על זה?
קיבלתי קופסה דומה לזאת
http://www.icompetefitness.com/wp-content/uploads/2014/03/Xtend_Green_Apple_Explosion.jpg
בטעם אבטיח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית