הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנת שלקחתי כפרוייקט

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
התחלתי לעזור ולקחת בחורה בת 21 גובה 1.63 במשקל 66KG כפרויקט

RMR יצא לי סביבות 1700 קל'(1694 אם זה משנה...) יכול להיות שטעיתי בחישוב(מודה, לא הייתי התלמיד הכי מבריק במתמטיקה) אז אשמח אם מישהו יעבור על זה.

תכנית אימון כרגע אני נותן לה להתנסות עוד חודש וחצי עם תכנית חדר כושר סטנדרטית שנתנו לה ומשם אשנה לה ב-15.7

כרגע היא עושה סקוואט שלימדתי אותה 3X12 מכרעים ועוד שיט לרגליים. מתאמנת 4 פעמים בשבוע.

אשמח לטיפים והנחייה מה לעשות ולהציע. אין לי כ"כ מושג איזה תכנית לתת לה ל-4 פעמים בשבוע(בגלל שהיא באטרף התחלתי של כושר אתן בטח מכירות ת'תחושה...) והיא לא מוכנה לרדת לפחות מזה.

תכנית FBW אני לא יכול לתת לה וליניארית אין לה יותר מדי משקלים שהיא יכולה לעבוד איתם בתכנית כזאת.

טיפים איך לעשות חימום - כרגע המשקל שלה נמוך, מניח שרק ה-20KG של המוט או 25KG, 30KG, מה האופציות לחימום במשקלים כאלו ?

חימום עם משקולות יד/מוט קל יותר (קצר) 5-3-1 חזרות 65-80-100% משקל (נניח, אפשר לשחק עם האחוזים).
4 פעמים בשבוע אפשר AB עם שלושה שרירים כל אימון. לאחר כל אימון אירובי בהדרגה.

חימום דימני גם אפשרי, ובעקרון גם אפשר לעשות 3 fbw ואימון אינטרוואלים רציני

אני מניחה שהמטרה היא חיטוב...
בגלל שהמשקלים עדיין נמוכים והאימון מן הסתם קצר, אפשר לקנח ב-30-40 דק אנטרוולים.
לגבי הסקווט זו הזדמנות לתרגל טכניקה ולכן הייתי מגוונת פאוז ובוקס סקווט, עבודה כנגד פיטבול או TRX.

פאוז ובוקס סקווט,
לא שמישהו שאל אותי אבל לדעתי זה לא תרגילים לתת למתאמנת חדשה, במיוחד כשאין לה מאמן שיודע או מבין דבר או שניים.
זה תרגילים הרבה יותר טכניים מהסקוואט הרגיל ואם היא לא שולטת בסקוואט הרגיל כמו שצריך לא הייתי מתקרב בכלל לפאוז סקוואט.
בוקס סקוואט יכול להיות נחמד כדי להראות לה לאן לרדת ואיך, אבל היא כנראה לא יודעת לשמור על כיווץ אז זה בעייתי במעט.

לתת בוקס סקוואט זה הדבר הכי נורא למתאמן מתחיל.

לתת בוקס סקוואט זה הדבר הכי נורא למתאמן מתחיל.
שים לב שזה נהיה טרנד, אנשים שמעולם לא נגעו במוט פתאום עושים בוקס סקוואט כאילו הם במכון של לואי סימונס.

למה דווקא פאוז סקוואט לא ובוקס סקוואט כן?
גם בוקס סקוואט WS סטייל לא.
רע למתחילים :

בבוקס סקוואט כפי שמוצג בסירטון ובפאוז סקוואט המתאמן צריך לשמור על כיווץ מקסימלי בכל שלבי ההרמה. מתאמן מתחיל לא יודע איך עושים את זה בדרך כלל .
כשאותו המתאמן מגיע לבוקס ומתיישב הוא מאבד את הכיווץ ועם איבוד הכיווץ אתה יודע טוב מאוד מה קורה.

לעומת זאת בוקס סקוואט כפי שאפשר לתת למתאמן מתחיל יכלול נגיעה קלה בקופסא ועלייה, כמו סקוואט רגיל רק עם קופסא.

• פותח/ת השרשור
חימום עם משקולות יד/מוט קל יותר (קצר) 5-3-1 חזרות 65-80-100% משקל (נניח, אפשר לשחק עם האחוזים).
4 פעמים בשבוע אפשר AB עם שלושה שרירים כל אימון. לאחר כל אימון אירובי בהדרגה.

איך אתה מציע לחלק את התכנית ?

A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X6
צ'ינאפס 3X6

B:
פרס 3X5
דדליפט 3X5
יד אחורית 2X10

נראה לי מיותר היד אחורית,תעשה משהו לרגליים\גב

Back
למעלה תחתית