הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה חברה -ארוחת בוקר שב"ש

mor perez

משתמש פעיל
334
181
נק' מוניטין:
226
334
181
למישהו יש מתכון טוב לארוחת שיבולת שועל ?

מתכון אישי שלי, ממליץ לנסות -
קח 3 ביצים ו100 גרם שיבולת שועל, שים בבלנדר(2 ביצים קודם > 100 גרם שיבולת שועל > ביצה, בשביל שיתערבב).
תחמם בזמן הזה מחבת, אחרי 15-20 שניות שפוך את תוצר הבלנדר אל תוך המחבת ותבשל כמו חביתה.
כשהחביתה מוכנה אפשר להוסיף מעל תוספות כגון חמאת בוטנים/גבינה לבנה/נוטלה. אפשרי גם להוסיף בצד סקופ חלבון עם חלב/מים.
טעים ומאוד קל להכין את זה. ערכים(רק ל3 ביצים ו100 גרם שיבולת, ללא תוספות) - סביב 70 פחמימה, 38 חלבון ו25 שומן. 655 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
תקשיב נשמע מעולה גם יש זמן עכשיו בחופש הגדול לפני עבודה לדבר כזה , תודה גדולה ננסה מחר ויודיע לך איך יצא .חביתה קצת יבש לאכול לבד לא ,? ניסית את זה עם דברים אחרים אחי ? ( טונה , לחם מסוגים שונים או קוטג ) גבינה לבנה נשמע לי טוב לא סגור על זה שיש לי כרגע חח ,

תקשיב נשמע מעולה גם יש זמן עכשיו בחופש הגדול לפני עבודה לדבר כזה , תודה גדולה ננסה מחר ויודיע לך איך יצא .חביתה קצת יבש לאכול לבד לא ,? ניסית את זה עם דברים אחרים אחי ? ( טונה , לחם מסוגים שונים או קוטג ) גבינה לבנה נשמע לי טוב לא סגור על זה שיש לי כרגע חח ,
האמת שכן, מעט יבש, רק שזה אולי החיסרון היחידי והלא ממש משמעותי. זו הסיבה שרשמתי שאפשר לשתות בצד סקופ חלבון עם מים/חלב שאז כבר לא מרגישים בכלל יובש.
לא ניסיתי טונה/קוטג' או לחמים מסוגים אחרים. מורח מעל קצת נוטלה ואוכל את זה כמו פנקייק 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שכן, מעט יבש, רק שזה אולי החיסרון היחידי והלא ממש משמעותי. זו הסיבה שרשמתי שאפשר לשתות בצד סקופ חלבון עם מים/חלב שאז כבר לא מרגישים בכלל יובש.
לא ניסיתי טונה/קוטג' או לחמים מסוגים אחרים. מורח מעל קצת נוטלה ואוכל את זה כמו פנקייק 😃
גדול אותה אנסה מחר , תודה גבר שבוע טוב

הכי פשוט שיש, שייק מאוד טעים:
חצי כוס קוואקר
כוס חלב
כף סילאן \2-3 תמרים

שיבולת שועל, חלב, אבקת חלבון, חמאת בוטנים או תמרים ואפשר גם בננה ולמיקסר!

אני כנראה עוף (יותר כמו יען מפוטמת) מוזר אבל אני הכי אוהב שיבולת שועל כדייסה, אבל לא דייסה רגילה, אני מכין אותה ממש ממש סמיכה ודחוסה ונהנה מכל ביס סמיך ודחוס.
אישית אני לא אוהב את כל המסביב שמעכיר את הטעם של השב״ש.
אגב, מכין דייסה עם חלב, וזהו.

Back
למעלה תחתית