הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג בילדינג שמתחזה לטקסס

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
itayzl הוסיף לוג חדש:

לוג בילדינג שמתחזה לטקסס - texas 4 day split

היי, קודם כל אני לא כזה סגור איך הולך כל העניין הזה של הלוג עיינתי קצת בפורום ואני מקווה שאני עושה בסדר.
טוב קצת פרטים עליי:
השתחררתי לפני 3 חודשים ואחרי זה טסתי לחו"ל קצת וסיימתי 9 שבועות חיטוב ובשבוע הקרוב אני בשבוע נייטרלי יחסית ואחר כך אני מתחיל מסה של חודשיים עד חופשה מתוכננת בתאילנד, אני אשתמש בלוג פה לצורך מעקב אישי (נראה לי יותר נוח מכל האפליקצית פתקים של הפלאפון שכבר איבדתי את עצמי קצת חחח) ולצורך קבלת טיפים והערות (שליליות וחיוביות) מחבר'ה פה בפורום. רוצה לציין שזה מסה ראשונה שאני...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

אל תגיד לי שאתה על 10 אחש ואתה עושה אחרי חודשיים חיטוב

• פותח/ת השרשור
עדכון אימון ראשון:
עשיתי בנצ' 5X5X110
פרס 3X5X65 2X8X50
מקבילים 30X6 (אני בהלם שזה כל מה שהצלחתי לעלות הייתי בטוח שזה יהיה בדיחה ואני לא צריך להכזים כי זה אימון ראשון אבל כנראה הלחיצות גמרו אותי) 20X8
LTE 3X12X30

אימון ווליום ראשון ועוד הקליל מבינהם (בלי הסקוואט) היה הרבה יותר קשה ממה שאמור להיות אבל אין מה לעשות אני לא רגיל לווליום גבוה ובכללי הלחיצות שלי בתקופת משבר אז מקווה שלאט לאט אכנס להעניינים

• פותח/ת השרשור
itayzl עדכן/ה את הלוג ״לוג בילדינג שמתחזה לטקסס״:

עדכון לוג: 30/06/15

אימוןB ווליום

סקוואט 5X5 145 (לא משקל אימתני אבל כרגיל מחסל)
RDL 3X8 80 פעם ראשונה עם התרגיל משקל קל מאוד אעלה לאט לאט
פרונט סקוואט 3X10,5,6 80\85\90 בסט השני האחיזה לא היתה נוחה לי אז הפסקתי
צ'ין אפס (משקל גוף) 4X12 זה מצחיק שעם משקל עשיתי 50 קילו 5 חזרות ל3 סטים אבל בלי משקל זה כל מה שאני מצליח לסטים
כפיפת מרפקים במוט עשיתי מין טאבאטה של התרגיל הזה בעיקר בשביל הנפח והפאמפ בכללי לא אוהב לעבוד על ידיים אבל זאת אחלה דרך להכניס ווליום

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
אני יום אחרי האימון ווליום הראשון לרגליים ומעולם נראה לא הייתי כל כך שבור, אני צריך כסע גלגלים רק כדי ללכת לשירותים ועוד יש לי משמרת ערב במכון לא יודע איך אעשה את זה

• פותח/ת השרשור
אני יומיים אחרי האימון ווליום ועדדין מחוסל בידיוק כמו אתמול דבר כזה אני לא זוכר שקרה לי, אני אוותר על הRDL ביום ווליום ואולי אוסיף אותו כבק אוף סט לדדליפט ביום עצימות זה יותר ויותר מאבד את הצורה של הטקסס אבל אם אצליח לעלות במשקלים אז לא אכפת לי
טוב במקום לעשות אימון עצימות ראשון ויתרתי על עצימות רגליים השבוע ועשיתי התאוששות כדי לעזור לרגליים להתאושש כי עוד לא התאוששתי מהווליום ותאכלס אולי יכולתי להרים את המשקלים שתיכננתי אבל יכול להיות שזה היה עולה לי בעוד כאבים ואולי אפילו פציעה אז אין מה להסתכן כל כך מוקדם... מה שלמדתי זה שאת הווליום במקום 3 תרגלים אוותר על הדדליפט הרומני ואולי גם על הפורנט סקוואט ואשאר עם ה5X5 (אנסה פרונט סקוואט קל אימון הבא ואראה איך יהיה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית