נק' מוניטין:
10
- 158
- 7
?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
HBאתה עושה HB או LB?
מה כאילו אז לא להתחיל את התנועה בישיבה לאחור?הירידה אמורה להיות יותר ישרה כזה,אתה כאילו הולך אחורה קודם,וזה לפחות לי נראה קצת מוזר.
הישבן אמור להיות בחוץ לפני שאתה מתחיל את התנועה. תחשוב כאילו אתה פרחה, תחת בחוץ וחזה מורם. מתחיל את התנועה בלהוציא את הברכיים החוצה חזק. אם אתה ליפטר/מעוניין להרים יותר הייתי ממליץ לך LBמה כאילו אז לא להתחיל את התנועה בישיבה לאחור?
הישבן אמור להיות בחוץ לפני שאתה מתחיל את התנועה. תחשוב כאילו אתה פרחה, תחת בחוץ וחזה מורם. מתחיל את התנועה בלהוציא את הברכיים החוצה חזק. אם אתה ליפטר/מעוניין להרים יותר הייתי ממליץ לך LB
הנעליים גם לא מתאימות לסקוואט. תקנה אולסטאר
וואלה? לא יציב בשיט. יכול להיות שהרסת אותןתודה
והנעליים זה כן אולסטאר
חח הפוך הם טוענים שעכשיו הם תיקנו והקטע שהמשטח כזה ספוגי כזה וקופצני יסתדר מעצמו בנתיים עברו שבועיים וזה עדייםן ככהאה זה פרופיט לא? חחחחחח חרא מכון עדיין לא תיקנו את הרצפה? מכון של חארות
איזה מעצבן זה היה לעשות שם דדליפט. וגם יש רק מוט אחד קצת פחות חרא מהשאר (השחור)חח הפוך הם טוענים שעכשיו הם תיקנו והקטע שהמשטח כזה ספוגי כזה וקופצני יסתדר מעצמו בנתיים עברו שבועיים וזה עדייםן ככה
איזה מעצבן זה היה לעשות שם דדליפט. וגם יש רק מוט אחד קצת פחות חרא מהשאר (השחור)
פעם מישהו לקח את המוט הזה לבאנצ׳ והוא התחיל לריב איתי שאין הבדל בין המוטות. שמוקחח כן כל הזמן המוט קופץ חזרה למעלה
ובאתי לקחת מוט היום וראיתי את השחור אבל לא לקחתי לא יודע למה חח פעם הבאה אני אנסה
אימון הבא אני אבדוק אותו אם יתאפשר 😃פעם מישהו לקח את המוט הזה לבאנצ׳ והוא התחיל לריב איתי שאין הבדל בין המוטות. שמוק