הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על ab שבניתי

מצב
השרשור נעול

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
שלום בניתי תכנית כשאני יעבור ל ab
אני אשמח לשמוע ביקורת והצעות
ויש לי שאלה האם אפשר לשנות לחלוקה כזאתי רגליים גב כתפיים. חזה יד קדמית יד אחורית.או שרגליים חזה גב .כתפיים יד קדמית יד אחורית בסדר ימים כזה axbxaxbxaxbxa..

רגלים חזה יד אחורית
גב כתפיים יד קדמית
AxBxAxBx....
A
רגליים
סקוואט 3 סטים של 6
לג פרס 3 סטים של 8
תאומים 2 סטים של 10
חזה
לחיצת חזה עם מוט 3 סטים של 5
לחיצת חזה בשיפפוע חיובי 3 סטים של 8
פרפר או מקבילים 3 סטים של 10 חזרות
יד אחורית
פשיטת מרפקים עם חבל בפולי 3 סטים של 10
B
גב
דדליפט 3 סטים של 6
מתח 3 סטים של 6 עם משקל
חתירה בטי באר 2 או 3 סטים של 10

כתפיים
פרס 3 סטים של 5
הרחקות לצדדים 2 סטים של 10
הנפות קדימה 2 סטים של 10
יד קדמית
3 סטים כפיפות מרפקים עם מוט w בעמידה
פלאנק 3 סטים של דקה וחצי
איך התכנית שבניתי? תודה על הסבלנות

בנצ' עליון ופרס באותו אימון זה לא טוב, הבנצ' העליון אם כבר יכול לשמש כאלטרנטיבה לפרס (לא באופן קבוע).
במקום הבנצ' העליון עשה מקבילים באחיזה רחבה עם משקל עליך.
את הדלתות האחוריות (כתף אחורית) תעביר לאימון הגב, מסתדר לי יותר מכיוון שמדובר במשיכה.
ובאימון הרוטציה שבו אתה מתחיל בפרס כבד, הייתי מוותר על ההרמות לצדדים וגם על הכתף האחורית מכיוון שזה יפגע לך בבנצ' שלאחר מכן.

ומקבילים עדיף בעיניי על לחיצה באחיזה צרה.

ב-B
5 חזרות בסקוואט עדיף לדעתי, ובדדליפט אין שום טעם ב6 חזרות, עשה 5.
את הדדליפט אל תעשה לאחר הסקוואט, לרוב זה יהיה קשה מידיי עקב מעורבות הזוקפים ושרירי הליבה ב-2 התרגילים..לכן בין הסקוואט לדדליפט
הייתי עושה את המתח הכבד.

• פותח/ת השרשור
טוב
בנצ' עליון ופרס באותו אימון זה לא טוב, הבנצ' העליון אם כבר יכול לשמש כאלטרנטיבה לפרס (לא באופן קבוע).
במקום הבנצ' העליון עשה מקבילים באחיזה רחבה עם משקל עליך.
את הדלתות האחוריות (כתף אחורית) תעביר לאימון הגב, מסתדר לי יותר מכיוון שמדובר במשיכה.
ובאימון הרוטציה שבו אתה מתחיל בפרס כבד, הייתי מוותר על ההרמות לצדדים וגם על הכתף האחורית מכיוון שזה יפגע לך בבנצ' שלאחר מכן.

ומקבילים עדיף בעיניי על לחיצה באחיזה צרה.

ב-B
5 חזרות בסקוואט עדיף לדעתי, ובדדליפט אין שום טעם ב6 חזרות, עשה 5.
את הדדליפט אל תעשה לאחר הסקוואט, לרוב זה יהיה קשה מידיי עקב מעורבות הזוקפים ושרירי הליבה ב-2 התרגילים..לכן בין הסקוואט לדדליפט
הייתי עושה את המתח הכבד.
טוב אבל בקשר לזה שאמרת לא לעשות אחרי הפרס הרחקות לצדדים מה שזה יפגע לי בבנץ הרי באותו יום אני עובד בעצימות על הכתפיים ובנפח גבוה בבנץ וב A2 אני עובד חזק על החזה ובנפח על הכתפיים

טוב

טוב אבל בקשר לזה שאמרת לא לעשות אחרי הפרס הרחקות לצדדים מה שזה יפגע לי בבנץ הרי באותו יום אני עובד בעצימות על הכתפיים ובנפח גבוה בבנץ וב A2 אני עובד חזק על החזה ובנפח על הכתפיים
לא חבל שיפגע אפילו אם מדובר בנפח?
אם אתה מתעקש, עשה את ההרחקות לצדדים בסוף האימון.

• פותח/ת השרשור
טוב בסדר ואיך התכנית הFBW שאני עושה עכשיו רגע אני יעלה
סקוואט 3 סטים של 6
בנץ פרס 3 סטים של 5
מקבילים רחב או פרפר 3 סטים של 8
מתח 3 סטים של 6 עם משקל
יד אחורית 2 סטים אני לא בדיוק מתחיל
יד קדמית גם 2 סטים
A2
דדליפט 3 סטים של 6
פרס 3 סטים של 5
הרחקות לצדדים 3 סטים של 10
מתח 3 סטים של 6 עם משקל
יד אחורית 2 סטים
קדמית 2 סטים
איך התכנית ? תודה למי שיעזור!
אני חושב לעשות 3 ככה
סקוואט 3 סטים 5
בנץ פרס 3 סטים של 5
מקבילים רחב או פרפר 3 סטים של 8
דדליפט 1 *5
מתח 3 סטים עם משקל 6 חזרות
יד אחורית 2 סטים
יד קדמית 2 סטים

FBW2
סקוואט 3 סטים של 5
פרס 3*5
הרחקות לצדדים 3*10
דדליפט סט 1 של 5
מתח 3 *6 עם משקל
יד אחורית 2 סטים
יד קדמית 2 סטים

לידיעתך שמתי את הבנץ אחיזה הצרה ואם אתה לא מבין אז אל תטעה כי התרגיל השני אמור להיות בנפח יותר גבוהה התרגילים המורכבים אצלי סקוואט דדליפט בנץ פרס בספה ישרה ופרס הם 5-6 חזרות התרגילי העזר אמורים להיות בנפח גבוה יותר תפסיק לחשוב שחייב להיות משו לא טוב בכל תכנית .
חחח עזוב, אתה פשוט לא מקשיב בכל פעם שמנסים להסביר לך משהו.
אני את שלי אמרתי, תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

לא הבנתי.
כל השעה שדיברנו עכשיו על AB, ופתאום אתה מעלה FBW לדיון?

תסביר לי בדיוק מה אתה עושה כאן.

• פותח/ת השרשור
אני יעשה בקרוב AB
אבל אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה עכשיו טוב
המטרה שלי מסה ופ]יתוח גוף

לא עושים דדליפט בכל אימון\ תחלק את זה ל A1 וA2.
ואיפה הבנצ' ביום של הפרס? תכניס אותו רק בנפח גבוה.
חוץ מזה נראה בסדר.
ולא הייתי עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע 3x5, באחד הימים תכניס לג פרס או לאנג'ים במקום.

• פותח/ת השרשור
אבל ב SS עושים 3 פעמים בשבוע סקוואט וTOM ייעץ לי ככה :העיקרון באימון המפוצל הוא להעניק התאוששות עדיפה לאחר גירוי מיטבי. לכן עדיף לבצע תרגיל כמו הרחקות לצדדים לאחר פרס.
בנוגע לדדליפט, לא מדובר בתרגיל שאתה יכול להרשות לעצמך לוותר עליו. התרומה שלו לגדילה פשוט רבה מדי, ביחוד למתאמן מתחיל. הייתי זורק אימון טרייספס/בייספס אחד (באמת שאין צורך לבודד אותם בכל אימון) ומכניס דדליפט.

אבל ב SS עושים 3 פעמים בשבוע סקוואט וTOM ייעץ לי ככה :העיקרון באימון המפוצל הוא להעניק התאוששות עדיפה לאחר גירוי מיטבי. לכן עדיף לבצע תרגיל כמו הרחקות לצדדים לאחר פרס.
בנוגע לדדליפט, לא מדובר בתרגיל שאתה יכול להרשות לעצמך לוותר עליו. התרומה שלו לגדילה פשוט רבה מדי, ביחוד למתאמן מתחיל. הייתי זורק אימון טרייספס/בייספס אחד (באמת שאין צורך לבודד אותם בכל אימון) ומכניס דדליפט.
כשתעשה SS תתקדם מאימון לאימון.
SS היא תוכנית שונה, נראית אחרת ולמרות היותה FBW.

אם @Tom ייעץ לך לגביי ה FBW אז הוא יודע מה הוא אומר וכדאי לך להקשיב לו.
אני לא מבין למה אתה שואל אם כך שוב פעם לאחר שקיבלת כבר תשובה ממנו.

• פותח/ת השרשור
הוא ייעץ לי לעשות רוטציה כלומר אימון אחד סקוואט 3 סטים של 6 ואימון אחד דדליפט 3 סטים של 6

הוא ייעץ לי לעשות רוטציה כלומר אימון אחד סקוואט 3 סטים של 6 ואימון אחד דדליפט 3 סטים של 6
אני לא ייעצתי לך לעשות רוטציה בין הסקוואט לדדליפט אלא בין הפרס לבנץ'... קרא שוב.
באופן כללי ניתן להרכיב מיליון תכניות לא רעות אבל בהינתן שאתה לא בטוח,עדיף שתשלוף אחת מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
אני לא ייעצתי לך לעשות רוטציה בין הסקוואט לדדליפט אלא בין הפרס לבנץ'... קרא שוב.
באופן כללי ניתן להרכיב מיליון תכניות לא רעות אבל בהינתן שאתה לא בטוח,עדיף שתשלוף אחת מהפורטל.
התכוונתי לפרס ולבנץ
ובנוגע לדדליפט ולסקוואט אז מה זה לא טוב לעשות אימון A1 דדליפט 3 סטים וA2 סקוואט 3 סטים

לא מבין מה הבעיה שלך, אתה כל כך מסתבך לגבי התכניות פשוט תעשה את התכנית הזו
:
A
1. סקוואט 3x5
2. בנצ' 3x5
3. דדליפט 1x5
B
1. סקוואט 3x5
2. פרס 3x5
3. חתירה 3x5

תעשה מעקב על המשקלי עבודה ותתקדם כל אימון, תשתה גלון חלב ביום וזהו, אתה תגדל.

פשוט לא? 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית