הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת תזונה דלת פחמימה

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
שלום לכולם
בן 23 שוקל 69 12 אחוז.
בחצי שנה האחרונה ניסיתי על עצמי דיאטת דלת פחמימה
חיטבתי חודש וחצי על 70-80 פחמימה עם העמסה של פעם ב 10-12 יום. ( התחלתי את החיטוב על 75 קילו עם 14-15 אחוז לאחר מסה ארוכה הכוללת פחמימה.)
לאחר מכן עברתי לנוסח של AD עד 30 גרם פחמימה ביום מירקות וירדתי לא רע העמסה פעם בשבוע ל36 שעות.
אחר כך נייטרלי בלי פחמימה
ואז למסה בסגנון של AD..עד היום כל( סיימתי את החיטוב על 66.5 קילו 10 אחוז בערך.)
נכון לעכשיו אני מרגיש די טוב במסה בצורת AD אך לא מצליח להתקדם כמו שצריך במשקלים ביחס למסה ולתקופות מסה האחרות שהיו לי כאשר אכלתי פחמימה
וזה בנוסף לכך שבעוד כחודשיים אני טס לתקופה של בערך 7-8 חודשים לטיול החלטתי לחזור לאכול פחמימה . קשה להמנע מפחמימה בחול ואני לא באמת צריך את הסבל הזה הגוף שלי הגיב די טוב למסה וחיטוב עם פחמימות בעבר.
רציתי לשאול למה אני צריך לצפות כאשר אני עובר פתאום למסה עם פחמימה? כמה משמעותית יהיה העליה של הנוזלים ואם לא אעלה בהדרגה אחטוף ריבאונד של שומן? לא מצאתי מספיק חומר על זה באתר ניסיתי לחקור ממקרים עברו.
ידוע לי שזה לא הרעיון הכי טוב לקיץ גם לא אכפת לי לחטב עוד קצת אבל אני חייב להחזיר את הפחמימה לחיים שלי כדי שאוכל למצות את הטיול כמו שצריך אני לא רוצה את המגבלה הזאת בנוסף אשתדל שלהתאמן כמה שיותר במהלך הטיול אז אם למישהו יש המלצות על איך לשמור על הגוף כמה שאפשר במהלך הטיול ושלא כל העבודה הקשה של השנתיים האחרונות ירדו לטמיון יותר מאשמח לקבל את המידע.
אשמח לעזרתכם ותודה רבה!

ממליץ לך לעבור לתקופת תחזוקה לפחות לשבועיים אחרי תקופה של דל פחמימה לפני שאתה מחליט ללכת על מסה. אתה צריך קודם להחזיר את ההורמונים והמטבוליזם לקדמותם אחרת בתחילת המסה הגוף יצבור הרבה שומן על ההתחלה.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך לעבור לתקופת תחזוקה לפחות לשבועיים אחרי תקופה של דל פחמימה לפני שאתה מחליט ללכת על מסה. אתה צריך קודם להחזיר את ההורמונים והמטבוליזם לקדמותם אחרת בתחילת המסה הגוף יצבור הרבה שומן על ההתחלה.
עשיתי שבועיים ניטרלי אבל על דל פחמימה

עשיתי שבועיים ניטרלי אבל על דל פחמימה
זה לא היה רעיון חכם, כל העקרון בתקופת התחזוקה הוא להחזיר את רמת ההורמונים לקדמותם ולפחמימה יש השפעה חזקה על הורמון האינסולין, הלפטין והורמונים אחרים שאחראים למטבוליזם שלך. בתקופת התחזוק אתה צריך להתחיל על 100 גרם פחמימה ליום ולהעלות מיום ליום לפי נוסחה שבה עד סוף התקופה תגיע לכמות של 100 + המשקל שלך בליברות כפול 0.8-1.

• פותח/ת השרשור
זה לא היה רעיון חכם, כל העקרון בתקופת התחזוקה הוא להחזיר את רמת ההורמונים לקדמותם ולפחמימה יש השפעה חזקה על הורמון האינסולין, הלפטין והורמונים אחרים שאחראים למטבוליזם שלך. בתקופת התחזוק אתה צריך להתחיל על 100 גרם פחמימה ליום ולהעלות מיום ליום לפי נוסחה שבה עד סוף התקופה תגיע לכמות של 100 + המשקל שלך בליברות כפול 0.8-1.
כן בדיעבד אני מתחרט על זה. פשוט חשבתי שאמשיך בתזונה קטגונית גם במסה שלי ולאחר שהבנתי שאני לא מתקדם כמו שצריך ושצריך להרגיל את הגוף לפחמימה לפני הטיסה החלטתי לעשות את השינוי. מאוד רציתי לנסות תקופה שלמה של מאסה על דל פחמימה סיקרן אותי לעשות את הניסוי הזה ככל הנראה אעשה אותו בעתיד

כן בדיעבד אני מתחרט על זה. פשוט חשבתי שאמשיך בתזונה קטגונית גם במסה שלי ולאחר שהבנתי שאני לא מתקדם כמו שצריך ושצריך להרגיל את הגוף לפחמימה לפני הטיסה החלטתי לעשות את השינוי. מאוד רציתי לנסות תקופה שלמה של מאסה על דל פחמימה סיקרן אותי לעשות את הניסוי הזה ככל הנראה אעשה אותו בעתיד
לידע כללי, גם אם אתה עובר מחיטוב דל פחמימה למסה דלת פחמימה אתה צריך תקופת תחזוקה על נייטראלי ועם עליה בפחמימות בין לבין בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
לידע כללי, גם אם אתה עובר מחיטוב דל פחמימה למסה דלת פחמימה אתה צריך תקופת תחזוקה על נייטראלי ועם עליה בפחמימות בין לבין בכל מקרה.
לא ציינתי שהייתי שבועיים על נייטרלי שבוע עם פחמימה ושבוע בלי בשבוע עם הייתי בחול לכן החזרתי לעצמי קצת את הפחמימות שהפסדתי ואז לאחר מכן חזרתי לארץ והמשכתי לשבוע נייטרלי על דל פחמימה .. דיי קשה לי להיות בארץ עם פחמימה מאז שהתרגלתי לחיות בתזונה דלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית