הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון של פעמים בשבוע. רלוונטי?

• פותח/ת השרשור vikon
  • פורסם בתאריך

vikon

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
11
14
3
שלום לכולם. אני מתאמן כבר חצי שנה בחדר כושר 3 4 פעמים בשבוע
מכיוון שאני מתאמן גם 3 פעמים בשבוע אגרוף תיאלנדי אין לי המון זמן והעדיפות שלי היא לאיגרוף
החדר כושר הוא רק תוספת בשביל להתחזק באגרוף
אני יכול מעכשיו רק פעמיים בשבוע חדר כושר. האם מבחינה פיסיולוגית יש לזה השפעה? רק פעמיים בשבוע ?
כי אם לא תיהיה התקדמות אני פשוט יוותר ויוסיף עוד אימונים אחרים כמו שק אגרוף וכזה
בחדר כושר אני בעיקר מתאמן על מתח. מקבילים . כל מיני אימונים פונקצויולים של כוח מתפרץ עם קטלבלס
ניפוח וגוף לא מעניין אותי יותר כוח שיעזור לי באיגרוף
אז לסיכום לפעמיים בשבוע של שעה ורבע . יש הצדקה ? יש השפעה ? תודה@@@@@@

אתה אכן יכול להתחזק מפעמיים בשבוע, כל עוד תאכל ותישן כמו שצריך.

לגבי כוח "פונקציונלי", אני מציע שתלמד לעשות פאוורקלין, יועיל לך יותר מאשר מה שרשמת, במיוחד אם זה באימונים דו שבועיים.
כשאתה מתאמן רק פעמיים בשבוע חשוב שלפחות אותם תנצל בצורה מירבית מבלי להתעסק עם תוספות.

סקוואט, דדליפט, בנץ, פרס, פאוורקלין.

• פותח/ת השרשור
תודה . אני ינסה לשלב את זה . אם תוכל לתת לי קישור להבין מה זה פאוורקלין. ולמה זה יעיל יותר ממתח ומקבילים תודה !!!

כן, אפשר להתקדם בפעמיים בשבוע. קרא את המאמר על התוכנית SS בפורטל קילוגרם, היא האידיאלית למצב שלך. תבצע אותה פעמיים בשבוע במקום שלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית