טוב אז ככה, אני ב ss שבוע 13 והתחיל להיות לי ממש קשה להתקדם בדדליפט. היום היה אמור להיות 130 והצלחתי רק חזרה אחת וההתקדמות נהייתה הרבה יותר קשה ואיטית. אז חשבתי לראות איך ילך לי עם הסומו שנראה לי יותר נוח. אשמח לתגובות מאנשים שעברו מרגיל לסומו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקרון אני מכוון לפאוורליפטינג.. לא משהו מטורף. אני רוצה לבדוק מה יעבוד בשבילי יותר טוב בגלל שעד 125 קלאסי עבד בשבילי טוב ואז פתאום 130 בקושי 1..אם המטרה היא כוח כללי, במיוחד בגב - קלאסי אלא אם יש לך מבנה מאוד, מאוד חריג
אם המטרה היא פאוורליפטינג - תבדוק במה אתה מרים יותר
בפאוורליפטינג מותר גם סומו וגם קלאסי. תתאמן על הוריאציה בה אתה מרים יותר. אבל לפי דעתי תגיע קודם ל160+ ורק אז תבדוק את הסומו. כרגע אתה עוד יכול להתחזק מהר ומשמעותית בעזרת הקלאסי. זה שאימון אחד לא הלך לך לא אומר כלום.בעיקרון אני מכוון לפאוורליפטינג.. לא משהו מטורף. אני רוצה לבדוק מה יעבוד בשבילי יותר טוב בגלל שעד 125 קלאסי עבד בשבילי טוב ואז פתאום 130 בקושי 1..
ונראה לי שבסומו יהיה לי יותר נוח בתנועה בכללי וגם בהתקדמות
זה הקטע, זה לא אימון אחד שלא הלך לי. ניסיון ראשון עם 125 עלה 2, אימון אח״כ עלה בממש מלחמה מטורפת ועכשיו 130 ל-1 ככה שלדעתי להגיע ל 160 לא ממש יתן לי משהו.בפאוורליפטינג מותר גם סומו וגם קלאסי. תתאמן על הוריאציה בה אתה מרים יותר. אבל לפי דעתי תגיע קודם ל160+ ורק אז תבדוק את הסומו. כרגע אתה עוד יכול להתחזק מהר ומשמעותית בעזרת הקלאסי. זה שאימון אחד לא הלך לך לא אומר כלום.
מאז האימון דדליפט האחרון שהיה בו 125 ושוב, הייתה מלחמה, הוספתי עוד קלוריות וחלבון.. ועדיין, חזרה אחת. בגלל זה אני רוצה לנסות סומו, כי אני לא מרגיש שממה מיציתי את ss בסקוואט ודדליפט (לחיצות לא מתקדמות כ״כ.. אבל זה כבר עניין אחר שהחלטתי שכדאי לא לשנות את המתכונת של ss) תודה על התגובה.הסומו דדליפט הוא תרגיל מעולה, אבל הוא שונה מדדליפט קלאסי, ההמסטרינגס מתארך הרבה פחות והזוקפים עובדים פחות, ולכן הוא לא תחליף לדדליפט לדעתי, ולכן לא הייתי ממליץ לשלב אותו ב-SS
אם אתה רואה שאתה מתקשה להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון, למרות שהתזונה תקינה, אולי הגיע הזמן להחליף תוכנית? 😃
גיל, גובה, משקל, מה היה השינוי במשקל הגוף ב-3 השבועות האחרונים, כל כמה אימונים מבצע דדליפט, האם הכנסת תרגילי עזר ואם כן מה?זה הקטע, זה לא אימון אחד שלא הלך לי. ניסיון ראשון עם 125 עלה 2, אימון אח״כ עלה בממש מלחמה מטורפת ועכשיו 130 ל-1 ככה שלדעתי להגיע ל 160 לא ממש יתן לי משהו.
בן 15, משקל 66-68 עלייה ב 3 שבועות האחרונים בסביבות ה 2 קילו מבצע ב ss כל אימון a, שבוע אחד פעם אחת ושבוע אחרי 2 פעמים. תרגילי עזרגיל, גובה, משקל, מה היה השינוי במשקל הגוף ב-3 השבועות האחרונים, כל כמה אימונים מבצע דדליפט, האם הכנסת תרגילי עזר ואם כן מה?
ולהגיע ל160 לא ממש יתן לך משהו? זה יתן לך כוח, שזו הסיבה שאתה עושה את התוכנית.
גובה?בן 15, משקל 66-68 עלייה ב 3 שבועות האחרונים בסביבות ה 2 קילו מבצע ב ss כל אימון a, שבוע אחד פעם אחת ושבוע אחרי 2 פעמים. תרגילי עזר
לחיצת כתפיים בדאמבלים שהמליצו לי, מקבילים שהוספתי היום ושני סטים של בטן פעם-פעמיים בשבוע שהפיזותרפיסט המליץ לי
לא התכוונתי שלהגיע ל 160 לא יתן לי כלום, התכוונתי שיהיה לי מאוד קשה להגיע לשם עם ההתקדמות כרגע. שבגלל זה אני רוצה לנסות סומו, בשביל לראות איך ילך לי עם זה
בסביבות ה 176גובה?
תעבור לדדליפט פעם בשבוע, תשקיע בתזונה ותעלה קילו בשבוע, לפחות בארבעת השבועות הקרובים (אחר כך יכול לעבור ל+750, אבל לא חובה בכלל ואפשר להמשיך בקילו לשבוע עוד כמה שבועות), תמשיך להתקדם בהכל. במקרה הכי גרוע אתה יכול לרדת בדדליפט ל115 ולעלות בקפיצות של 5 משם, אבל ההתקדמות בסקוואט ובמשקל הגוף זה המפתח.בסביבות ה 176
אז בשבוע שיוצא לי aba מה לעשות ב a השני במקום הדדליפט? נשמע לי מטורף לעלות 4 קילו בחודשתעבור לדדליפט פעם בשבוע, תשקיע בתזונה ותעלה קילו בשבוע, לפחות בארבעת השבועות הקרובים (אחר כך יכול לעבור ל+750, אבל לא חובה בכלל ואפשר להמשיך בקילו לשבוע עוד כמה שבועות), תמשיך להתקדם בהכל. במקרה הכי גרוע אתה יכול לרדת בדדליפט ל115 ולעלות בקפיצות של 5 משם, אבל ההתקדמות בסקוואט ובמשקל הגוף זה המפתח.
צ'ין אפסאז בשבוע שיוצא לי aba מה לעשות ב a השני במקום הדדליפט? נשמע לי מטורף לעלות 4 קילו בחודש