הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה ומסת שריר

שחר גבאי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי יש לי שאלה :
שמי שחר אני שוקל 85 הגובה שלי הוא 173 המשקל שלי לא תואם לגבוה שלי ובעצם נוצר BMI שלילי .
אך אני רוצה לפתח את השרירים שלי אך בו זמנית להוריד ממשקל הגוף.
אך איך זה ייתכן מצד אחד אני רוצה להוריד משקל אך מהצד השני אני רוצה להוסיף מקל (מסת שריר )
אשמח אם תמצאו פתרון לבעיה שלי .
מה עליי לעשות לרדת קודם ואז לעלות או בו זמנית
תודה

העלאת שריר יחד עם הורדת אחוזי שומן אפשרית רק אצל מתאמנים מתחילים מאוד. בכל מקרה לדעתי אתה צריך קודם לחטב. גם ככה אתה תראה מתחת לשומן שרירים אז זה ייראה כאילו עלית בשריר. תתחטב במשקל ואחרכך תעבור למאסה. בהצלחה!

מסכים עם העצה שמעליי. בכל מקרה אני לא חושב שיש הרבה על מה לחשוב פה, זה פשוט מאוד, אם כרגע מפריע לך השומן אז השלב הראשון בקריירת האימונים הארוכה שלך צריכה להיות הורדה במשקל וחיטוב הגוף. אחרי שתהיה מרוצה מאחוז השומן תוכל לעשות תוכנית תזונה ואימונים ייעודית לעליה במסה ולראות תוצאות יותר טובות גם בזה!

מומלץ להתחיל בהרכבת תפריט תזונה מתאים לחיטוב למשקל הגוף שלך, כמו שניתן למצוא בפינת המאמרים.
לאחר מכן יש להתאים תכנית אימונים שתעזור לך להתחזק, הגוף שלך יעשה את השאר, כמובן שגם תכנית תוכל למצוא בפינת המאמרים.

Back
למעלה תחתית