הודעה ראשונה שלי בפורום.. עד עכשיו הייתי קורא פה ושם פוסטים ומאמרים.
אז ככה.. התחלתי להתאמן בתוכנית האימונים Body Beast, זאת תוכנית אימונים לבאדיבילדינג.
אני מתכוון להתמיד איתה עד שאני יראה תוצאות מספקות ואז אולי אעבור לתרגילי קרוספיט.
כרגע יש לי משקולות יד עם פלטות וכדור פילאטיס/פיטנס לא בטוח לגבי השם.
מכיוון שהרבה מהתרגילים בתוכנית דורשים שלא תהיה עצירה בין סטים, זה דיי בעיה בשבילי מכיוון שאני צריך להחליף את הפלטות, וזה לוקח זמן.
אז אני מתכוון לקנות בהזדמנות משקולות קבועות או אוניברסליות - איך שקוראים לזה.
אני מתאמן בבית אז ההורים מתעצבנים לגבי הרצפה, קורה לי לפעמים בעיקר באימוני חזה כשאני צריך להוריד תמשקל שאני עייף מידי בשביל להוריד כמו שצריך וזה קצת נופל מאשר מונח.
אז חשבתי לקנות משטח גומי. רציתי אם כבר לקנות את העבה ביותר, ככה שאם אעבור בעתיד לבצע תרגילים אחרים או אעלה במשקלים, הקרמיקה לא תיפגע.
ראיתי את שני אלה, באתר סאלספורט
WL Mating - משטח גומי 20 מ"מ
WL Stall Mat - משטח גומי 17 מ"מ, 120*180 ס"מ, גומי טהור
הראשון מ"ר ועולה 210 שח.
השני 180X120 ועולה 325.
העבה יותר אמור להיות יותר טוב?!
בעמוד של המשטח שהוא 17 מ"מ יש יותר "המלצות" לקניית המשטח הזה.
בגלל זה אני לא בטוח לגבי איזה, עדיף. יכול להיות פשוט שיש אינטרס מסויים למכור את ה17 ממ מאשר את האחר.
השאלה השניה שלי היא לגבי כדור אימונים.
מה שיש לי לא מתאים לי מבחינת הגובה, יש אימונים לגב שאני לא יכול לבצע בגלל שהוא נמוך מידי. והאימונים האחרים שאני כן עושה כנראה לא מבוצעים בצורה הנכונה.
יש לכם המלצה לכדור טוב?
אז ככה.. התחלתי להתאמן בתוכנית האימונים Body Beast, זאת תוכנית אימונים לבאדיבילדינג.
אני מתכוון להתמיד איתה עד שאני יראה תוצאות מספקות ואז אולי אעבור לתרגילי קרוספיט.
כרגע יש לי משקולות יד עם פלטות וכדור פילאטיס/פיטנס לא בטוח לגבי השם.
מכיוון שהרבה מהתרגילים בתוכנית דורשים שלא תהיה עצירה בין סטים, זה דיי בעיה בשבילי מכיוון שאני צריך להחליף את הפלטות, וזה לוקח זמן.
אז אני מתכוון לקנות בהזדמנות משקולות קבועות או אוניברסליות - איך שקוראים לזה.
אני מתאמן בבית אז ההורים מתעצבנים לגבי הרצפה, קורה לי לפעמים בעיקר באימוני חזה כשאני צריך להוריד תמשקל שאני עייף מידי בשביל להוריד כמו שצריך וזה קצת נופל מאשר מונח.
אז חשבתי לקנות משטח גומי. רציתי אם כבר לקנות את העבה ביותר, ככה שאם אעבור בעתיד לבצע תרגילים אחרים או אעלה במשקלים, הקרמיקה לא תיפגע.
ראיתי את שני אלה, באתר סאלספורט
WL Mating - משטח גומי 20 מ"מ
WL Stall Mat - משטח גומי 17 מ"מ, 120*180 ס"מ, גומי טהור
הראשון מ"ר ועולה 210 שח.
השני 180X120 ועולה 325.
העבה יותר אמור להיות יותר טוב?!
בעמוד של המשטח שהוא 17 מ"מ יש יותר "המלצות" לקניית המשטח הזה.
חדש בישראל!!!
משטחי גומי כמו במועדוני קרוספיט המובילים בעולם!
גומי אחיד, אינו מתפורר
משטח עליון מגומי טהור
אינו צובר אבק, מגנזיום או נוזלים
קל לניקוי ולניגוב
ענק – 120*180 ס"מ, עובי 17 מ"מ
אחריות - 5 שנים
בגלל זה אני לא בטוח לגבי איזה, עדיף. יכול להיות פשוט שיש אינטרס מסויים למכור את ה17 ממ מאשר את האחר.
השאלה השניה שלי היא לגבי כדור אימונים.
מה שיש לי לא מתאים לי מבחינת הגובה, יש אימונים לגב שאני לא יכול לבצע בגלל שהוא נמוך מידי. והאימונים האחרים שאני כן עושה כנראה לא מבוצעים בצורה הנכונה.
יש לכם המלצה לכדור טוב?