אני עושה רישום של העלייה שלי במשקל, בתוספת של תמונות עם השינוי. הרישום חלקי, אבל בזמן האחרון אני מקפיד יותר.
אני אוכל חופשי-בלי תפריט מסודר, אבל עם ספירת ערכים.
כלומר אני יודע כמה חלבון יש בכל מאכל, ודואג שיהיה לי מספיק חלבון. בנוסף, אני אוכל מספיק שומן(פחות או יותר-יצא לי לחשב כמה פעמים) , והשאר פחמימות, עד שאני שבע.
בחודש וחצי הראשונים עליתי בדיוק כמה שרציתי-באזור הקילו.
זה הרישום-אחרי הכל שירותים מלא, בלי לאכול ולשתות כלום והכל על הבוקר
28.5 אחרי חודש וחצי, עליתי ל62.5 (היקף יד 32.5)
10.6 62.8
21.6 63(היקף יד 32.7-33.5 פחות או יותר,לדעתי אני לא מודד נכון. לפעמים כשהיד 90 מעלות ולפעמים לא)
24.6 63.4
עכשיו "עליתי" בשלושה ימים 400 גרם, עלייה שלוקחת לי בדרך כלל חצי חודש לפחות, אם לא יותר. בימים האלו שתיתי ערב אחד, ובשני ערבים אחרים אכלתי המבורגר.
הסדר יום שלי מתחיל ב12 בבוקר נגמר ב4 בלילה. באותה שקילה אחרונה, כן ישבתי בשירותים לפני השקילה, אבל עדין הרגשתי מלא(אחרי צום של 8 שעות ושירותים) -יש מצב שבגלל זה? משהו מאוד מוזר לי.
אני אוכל חופשי-בלי תפריט מסודר, אבל עם ספירת ערכים.
כלומר אני יודע כמה חלבון יש בכל מאכל, ודואג שיהיה לי מספיק חלבון. בנוסף, אני אוכל מספיק שומן(פחות או יותר-יצא לי לחשב כמה פעמים) , והשאר פחמימות, עד שאני שבע.
בחודש וחצי הראשונים עליתי בדיוק כמה שרציתי-באזור הקילו.
זה הרישום-אחרי הכל שירותים מלא, בלי לאכול ולשתות כלום והכל על הבוקר
28.5 אחרי חודש וחצי, עליתי ל62.5 (היקף יד 32.5)
10.6 62.8
21.6 63(היקף יד 32.7-33.5 פחות או יותר,לדעתי אני לא מודד נכון. לפעמים כשהיד 90 מעלות ולפעמים לא)
24.6 63.4
עכשיו "עליתי" בשלושה ימים 400 גרם, עלייה שלוקחת לי בדרך כלל חצי חודש לפחות, אם לא יותר. בימים האלו שתיתי ערב אחד, ובשני ערבים אחרים אכלתי המבורגר.
הסדר יום שלי מתחיל ב12 בבוקר נגמר ב4 בלילה. באותה שקילה אחרונה, כן ישבתי בשירותים לפני השקילה, אבל עדין הרגשתי מלא(אחרי צום של 8 שעות ושירותים) -יש מצב שבגלל זה? משהו מאוד מוזר לי.