ייעוץ לחץ חזק בראש

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
שלום אני חדש פה הגעתי לפורום דרך קילוגרם:)
אז השאלה שלי כזו בזמן האחרון כשאני מתאמן אני מרגיש לחץ חזק מאחורי הראש זה לא קורה לי בכל התרגילים למשל זה קורה לי הרבה בבנץ' ובלג פרס
שאלתי 3 אנשים שבינהם הרופא משפחה
מאמן ראשון- אמר זה בעיות בצוואר ללכת לבדיקות..ברוך השם הצוואר שלי חזק כמו עמוד לא נראלי שזה המקרה
מאמן שני-אמר לי זה ממאמץ יתר הוא המליץ לי לקחת שבוע הפסקה לעשות רק אירובי
רופאת משפחה- אפילו שהיא רופאה היא לא ממש הבינה תעניין ואמרה לי לנסות להפסיק עם משקלים כבדים ובעצם לרדת למשקלים נמוכים ולעלות בהדרגה מאימון לאימון

אין לי מושג בחיים לא היה לי את זה בגלל זה אני שואל פה אם קרה למשו אני אשמח לתגובה:193ek:

לא מעט מתאמנים לא מנוסים מקבלי םכאבי ראש במאמץ. בדרך כלל זה כלום וזה עובר כמו שיעידו לך המתאמנים כאן.

המאמן השני שלך מפגר. כנ"ל הרופאה.

• פותח/ת השרשור
זה יותר לחץ חזק כזה מכאב ראש רגיל והעניין נמשך כבר שבועיים זה פסדר לדעתך?

אני לא יכול להגיד חד משמעית, אבל בעיקרון זה משהו שעובר בדרך כלל. אם זה מדאיג אותך, תמצא רופא שמוכן לבדוק את זה, לא אחד שיגיד לך סתם אל תעשה כלום.

אתה בחיטוב במקרה? לי היו כאבי ראש נוראיים כשעברתי לחיטוב, ברמה של לא מסוגל לעשות כלום. זה פשוט התפוגג אחרי יום או יומיים וכאילו לא היה. קורה.

לחץ דם מדדו לך? שמעתי שזה יכול להיות קשור. תמשיך להתאמן ותראה אם זה עובר, אם לא אז תבדוק את זה יותר לעומק. מהניסיון שלי עם רופאים רובם מעדיפים להגיד לך לוותר על מה שאתה עושה מאשר להרים אצבע כדי לבדוק מה קורה באמת. אני אישית לא חוויתי את התופעה שאתה מתאר, לפחות לא בזמן אימון, לחץ אני יותר מרגיש ברקות בשיא המאמץ ולדעתי זה נורמאלי.

• פותח/ת השרשור
להוא ששאל אני לא בחיטוב ואם זה היה יום יומיים אני מאמין שלא הייתי פותח תאשכול הזה אני כבר שבועיים עם זה לחץ דם לא מדדתי בזמן האחרון אבל לפני בערך חודש עשיתי בדיקת דם והרופא אמרה שהכל תקין

הייתי בודק את הלחץ דם אם הייתי אתה, בעיקרון גם אם יש לך לחץ דם גבוה ותמשיך להתאמן הוא אמור לרדת תוך כמה זמן, אבל כדאי לבדוק רק בשביל לדעת.

• פותח/ת השרשור
טוב אני שם לב רוב התגובות אותו דבר היום אני ילך לבדוק לחץ דם יש לסבא שלי מכשיר כזה חח
ונראה מה יהיה במהלך השבוע תודה בכל מקרה

אמרת שכואב לך הראש שאתה בנץ' אולי אתה לוחץ אותו על הבנץ' ממש חזק כדי להרים את המשקל? אתה יכול לצלם את עצמך עושה בנץ פרס? רפיטו אומר שבמשקלים יחסית כבדים אנשים עם טכניקה לא נכונה נוטים ללחוץ את הראש מאד חזק בבנץ' אולי אותו דבר קורה גם בלג פרס שאתה דוחף עם הרגלים אתה נשען אחורה עם הראש.

אני חושב שהוא היה שם לב אם הלחץ היה נובע מזה... בלי קשר לזה להעלות סרטונים זה תמיד רעיון לא רע.

שמע זאת רק תאוריה אבל לדעתי יש סיכוי שהוא לא שם לב כי שמגיעים למשקלים שקשה לך להתמודד איתם אתה לא באמת שם לב מה קורה עם הגוף שלך העיקר זה לדחוף ולפעמיים בלי לשים לב נשענים אחורה עם הראש על הספסל.
זה גם נשמע לי הגיוני כי זה שני תרגילים שיש "מקום" לטעות הזאת.

• פותח/ת השרשור
הלכתי לרופאה היום אמרתי לה שזה ממשיך וגם בזמן האחרון אני די מרגיש כובד כזה בנשימה שזה רק חיזק את הלחץ בראש היא שלחה אותי לעשות משו שנקרא EKG בדקו לי לחץ דם היה תקין בדקו לי משו כזה עם חשמל של תפקוד הלב היא אמרה שמשו לא נראה לה שם אז היא שלחה אותי לרופא שמתמחה בזה לעבור בדיקות עוד כמה ימים ובינתיים אסור לי להתאמן

ולמי שאמר שאני נשען על הראש מה לא ניסיתי בשבועיים האלה שום דבר לא עזר אפילו עבדתי עם משקלים נמוכים וזה המשיך נראה מה יהיה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית