עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התרגילים והחזרות הם רק חלק קטן ממה שמשפיע על הלחץ, וזה בעיקר יהיה תלוי במיומנות של המתאמן בביצוע הפעולה.
גם אם אתה רוצה לבדוק את הלחץ בפני עצמו, זה כמעט בלתי אפשרי ופולשני מאוד, אז לא יבדקו את זה.
מה בידיוק אתה רוצה להבין בזה?
במצב כזה כדאי להתייעץ עם פיזיותרפיסט מומחה לספורטבעקבות מצב רפואי אני לא רוצה להפעיל לחץ תוך בטני גבוה מידי, אז קיוויתי למצוא מידע בנושא.
במצב כזה כדאי להתייעץ עם פיזיותרפיסט מומחה לספורט
זה ממש לא נכון, התפקיד של פיזיותרפיסט היא להחזיר אותך לתפקוד הרצוי, ואחד מומחה בספורט ידע להכווין אותך גם לאימוניםמאמין שהוא פשוט יגיד לי לא לעשות כלום או ייתן הגבלות מוגזמות.
זה ממש לא נכון, התפקיד של פיזיותרפיסט היא להחזיר אותך לתפקוד הרצוי, ואחד מומחה בספורט ידע להכווין אותך גם לאימונים
תפקוד רצוי הכוונה מה אתה רוצה, אם אתה רוצה להתאמן אז הוא יכווין אותך איך להתאמן, זו הגדרת העבודה שלואני לא במצב שמנסה לחזור לתפקוד רצוי, אני במצב שמנסה לא להזיק יותר מידי. יש לי בקע ואני לא רוצה ללחוץ אותו יותר מידי. לא יודע אם פיזותרפיסט יגיד לי שאני יכול להתאמן כדי לא לקחת אחריות.
תפקוד רצוי הכוונה מה אתה רוצה, אם אתה רוצה להתאמן אז הוא יכווין אותך איך להתאמן, זו הגדרת העבודה שלו
מה ש@kotzer כתב נכון, תפקיד הפיזיו' לשפר את התפקוד ולסייע בהתאמת האימון למצב הרפואי.
באיזה אזור תרצה המלצה לפיזיותרפיסט?