הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחץ תוך בטני בתרגילים שונים

• פותח/ת השרשור DaBoi
  • פורסם בתאריך

DaBoi

משתמש מתחיל
94
36
נק' מוניטין:
47
94
36
מישהו יודע אם יש איזה מחקר שמדד והשווה לחץ תוך בטני בזמן ביצוע תרגילים קלאסיים שונים? אולי גם בטווחי חזרות שונים?

התרגילים והחזרות הם רק חלק קטן ממה שמשפיע על הלחץ, וזה בעיקר יהיה תלוי במיומנות של המתאמן בביצוע הפעולה.
גם אם אתה רוצה לבדוק את הלחץ בפני עצמו, זה כמעט בלתי אפשרי ופולשני מאוד, אז לא יבדקו את זה.
מה בידיוק אתה רוצה להבין בזה?

• פותח/ת השרשור
התרגילים והחזרות הם רק חלק קטן ממה שמשפיע על הלחץ, וזה בעיקר יהיה תלוי במיומנות של המתאמן בביצוע הפעולה.
גם אם אתה רוצה לבדוק את הלחץ בפני עצמו, זה כמעט בלתי אפשרי ופולשני מאוד, אז לא יבדקו את זה.
מה בידיוק אתה רוצה להבין בזה?

בעקבות מצב רפואי אני לא רוצה להפעיל לחץ תוך בטני גבוה מידי, אז קיוויתי למצוא מידע בנושא.

מאמין שהוא פשוט יגיד לי לא לעשות כלום או ייתן הגבלות מוגזמות.
זה ממש לא נכון, התפקיד של פיזיותרפיסט היא להחזיר אותך לתפקוד הרצוי, ואחד מומחה בספורט ידע להכווין אותך גם לאימונים

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא נכון, התפקיד של פיזיותרפיסט היא להחזיר אותך לתפקוד הרצוי, ואחד מומחה בספורט ידע להכווין אותך גם לאימונים

אני לא במצב שמנסה לחזור לתפקוד רצוי, אני במצב שמנסה לא להזיק יותר מידי. יש לי בקע ואני לא רוצה ללחוץ אותו יותר מידי. לא יודע אם פיזותרפיסט יגיד לי שאני יכול להתאמן כדי לא לקחת אחריות.

אני לא במצב שמנסה לחזור לתפקוד רצוי, אני במצב שמנסה לא להזיק יותר מידי. יש לי בקע ואני לא רוצה ללחוץ אותו יותר מידי. לא יודע אם פיזותרפיסט יגיד לי שאני יכול להתאמן כדי לא לקחת אחריות.
תפקוד רצוי הכוונה מה אתה רוצה, אם אתה רוצה להתאמן אז הוא יכווין אותך איך להתאמן, זו הגדרת העבודה שלו

מה ש@kotzer כתב נכון, תפקיד הפיזיו' לשפר את התפקוד ולסייע בהתאמת האימון למצב הרפואי.
באיזה אזור תרצה המלצה לפיזיותרפיסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית