הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ostarine

• פותח/ת השרשור Kantor
  • פורסם בתאריך

Kantor

משתמש מתחיל
26
10
נק' מוניטין:
35
26
10
אהלן,

מה דעתכם על השימוש בostarine?
האם מנסיונכם הוא נותן תוצאות בכלל (או כאלה שאפשר להשוות איכשהו לתוספות הורמונאליות) ?
מה דעתכם על sarms והאם לדעתכם צריך PCT שדורש מרשמים עבורו ?

תכננתי להריץ מוצר שמשלב ostarine וaromatase inhibitor יחד למשך שמונה שבועות במטרה להוריד באחוזי השומן ובתקווה אפילו להתחזק קצת.

תודה

אהלן,

מה דעתכם על השימוש בostarine?
האם מנסיונכם הוא נותן תוצאות בכלל (או כאלה שאפשר להשוות איכשהו לתוספות הורמונאליות) ?
מה דעתכם על sarms והאם לדעתכם צריך PCT שדורש מרשמים עבורו ?

תכננתי להריץ מוצר שמשלב ostarine וaromatase inhibitor יחד למשך שמונה שבועות במטרה להוריד באחוזי השומן ובתקווה אפילו להתחזק קצת.

תודה
אוסטרין מוזכר בהרחבה ב-Q&A (נעוצים). כעיקרון אין צורך ב-PCT שהרי זה בדיוק העיקרון ב SARMs. להבטיח שאכן זה מדוייק, קשה למדי, אין מספיק מחקרים תומכים.
@Yalidan

• פותח/ת השרשור
רוב תודות על התגובה.
נהנתי מהקריאה ולמדתי משהו.
האמת שקיוויתי לחוויות מגוף ראשון \שני כדי לתאם ציפיות.

הי ,
יש לי ניסיון של שני מחזורים עם ostarine . התמורה העיקרית שאני הפקתי מהחומר היא שמירה ארוכת טווח על השגי הסייקל הראשון אך לא יותר מזה .
כיום אני משתמש בסיום הסייקל השני בsarm הנקרא gw 501 , התחלתי אותו לפני שבוע וחצי ואכן יש לו השפעה יפה על יכולת ההתאוששות שלי מאימונים כמו כן על אחוזי השומן.
בקרוב אעלה תמונות של סיום הסייקל ותוכל לשפוט את התמונות לפני ה gw ואחרי .
רכשתי גם lgd 4033 , ואותו אתחיל ליטול אחרי ה pct לצורך עזרה בשימור רווחי הסייקל . יש לציין שהאחרון דומה בפעולתו לostarine רק עוצמתי יותר .
בהצלחה

הי ,
יש לי ניסיון של שני מחזורים עם ostarine . התמורה העיקרית שאני הפקתי מהחומר היא שמירה ארוכת טווח על השגי הסייקל הראשון אך לא יותר מזה .
כיום אני משתמש בסיום הסייקל השני בsarm הנקרא gw 501 , התחלתי אותו לפני שבוע וחצי ואכן יש לו השפעה יפה על יכולת ההתאוששות שלי מאימונים כמו כן על אחוזי השומן.
בקרוב אעלה תמונות של סיום הסייקל ותוכל לשפוט את התמונות לפני ה gw ואחרי .
רכשתי גם lgd 4033 , ואותו אתחיל ליטול אחרי ה pct לצורך עזרה בשימור רווחי הסייקל . יש לציין שהאחרון דומה בפעולתו לostarine רק עוצמתי יותר .
בהצלחה

סליחה אבל מה זאתאומרת "עוזר בשמירה על האחוזי שומן?"

GW stimulates glucose uptake and skeletal muscle tissue. It burns fat by stimulating fatty acid oxidation. It’s suggested as a potential treatment for obesity. Also, Cardarine is said to increase HDL (good cholesterol) and decrease LDL (bad cholesterol). PPARδ agonist – increases HDL which is a result of an enhanced expression of cholesterol transporter

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה המפורטת.
אני מבין שלא מאוד התלהבת מההיבט האנבולי.
האם למישהו שמתכנן עבודה רצינית בקיץ בעניין התזונה והאימונים היית ממליץ לקחת אוסטארין או ללכת על משהו יותר "קשה"?
אין לי ניסיון בזה בכלל, ואני מה שהיית מגדיר needlephobic, לפחות כרגע.

GW stimulates glucose uptake and skeletal muscle tissue. It burns fat by stimulating fatty acid oxidation. It’s suggested as a potential treatment for obesity. Also, Cardarine is said to increase HDL (good cholesterol) and decrease LDL (bad cholesterol). PPARδ agonist – increases HDL which is a result of an enhanced expression of cholesterol transporter

וואי יש לזה חסרונות?
זה בא בכדור?
זה נחשב פפטיד?
נשמע מאוד מאוד אפקטיבי..

• פותח/ת השרשור
אני קניתי בצורת כדור ostarine.
בתור "כימיקל לצורכי מחקר" הוא מגיע גם בנוזל.
אתרים אמריקאים מוכרים את זה בשתי הצורות.

וואי יש לזה חסרונות?
זה בא בכדור?
זה נחשב פפטיד?
נשמע מאוד מאוד אפקטיבי..
מגיע בנוזל או בכדור , זמן מחצית חיים 24 שעות כך שנטילה יומית אחת מספקת.
לא נראה לי שsarms נחשבים פפטידים אבל אולי תום ייתן לנו תשובה והסבר מה ההבדל ...
אפקטיבי : כפי שתום ציין החומרים עדיין צעירים יחסית למחקרים ארוכי טווח , אין ספק שיש שם אפקט על הרצפטורים הרלוונטים , עוצמתם והשפעתם על ספורטאים כאפקט אשר תורם כעוצמת אנבוליים מוטל בספק .
אני אישית בעל ניסיון של 20 שנה של רצף אימונים אירוביים ואימוני כוח ואכן אני מבחין וחש בשינוי בתגובת הגוף לאימונים .
במידה ואתה רוכש את החומר מחברה כלשהיא - תעשה עליה קצת מחקר ותבדוק אמינותה .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
פפטידים הם חלבונים קצרים.
ככאלה הם כנראה ינוטרלו אם יילקחו דרך הפה, כי אנחנו מעכלים חלבונים. (אינסולין הוא פפטיד וחייב דרך הווריד)
Ostarine הוא לא פפטיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית