הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bill Starr 5×5 -Linear Version

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
הרצתי חיפוש, וקראתי בפורטל ולא מצאתי תשובה בקשר לשאלה שלי.
באימון הראשון ובשלישי של השבוע צריך לעשות BARBELL ROW, אני אישית מעדיף לעשות מתח במקום חתירה במוט, בעיקר בגלל שבחתירה מרמים הרבה מאשר במתח, מה גם שלתפוס מוט לאימון שלם יכול להיות בעיה, לפחות לזמן הקרוב שיש קצת מחסור במוטות כשהביאו כלוב חדש למכון.
השאלה היא אם אפשר להחליף את החתירה במתח, ואם כן איך אתם מציעים לי לעשות את זה?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אני אוכל לשים בסוף האימונים פה ושם תרגול טכניקה, עכשיו יותר קל לעשות שם, תלוי גם כמה זמן האימון ייקח.

תודה שחיף

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההקפצה אבל יש לי שאלה ועדיף שאני אשאל פה מאשר לפתוח נושא חדש...
יוצא שבשבוע יש רק 2 אימונים במשקלים כבדים לסקוואט, וגם בהם יש סט אחד או שניים עם משקל מאתגר, מה שאני לא מבין זה איך בתכנית שאמורה להיות ליותר מתקדמים יש פחות נפח למשל מSS, הרי צריך יותר בשביל להוציא את הגוף מהומאוסטאזה (או משו כזה), או שהחשיבה שלי מוטעית לגמרי?

אתה עובד בנפח יותר גבוה מSS כי אתה ב5*5 בפירמידה עולה, זה אומנם משקלים יותר קלים אבל עד שאתה מגיע לסט עבודה כבר התעייפת, שלא כמו בSS שאתה נטו מתחמם, כאן החימום הוא חלק מהעומס.

זו אגב, אחת הסיבות שאני לא הסתדרתי עם התוכנית ועברתי ל Texas Method, שם החימום זהה לSS.

נ.ב

תימני מדבר על הומאוסטאזיס!? מה הלאה? ערבים ידברו על שלום?

• פותח/ת השרשור
חשבתי שזאת אולי הסיבה, אבל לא חשבתי שהמשקלים בעד לסט עבודה הכבד יהיו באמת מעייפים, תודה D:.

אתה רואה מה זה מאז שגילינו את החשמל לפני חמש שנים אנחנו מתפתחים מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית