הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר הסבר לתכנית אימונים בזמן חיטוב

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
בזמן האחרון נכנסתי חזק בכל העניין של האימונים ואני חייב להודות לאתר הזה בזכותו יש לי תכנית אימונים ותפריט תזונה,ועל כל שאלה עונים ממש מהר אז רציתי קודם כל לומר תודה. בגלל שאני חדש בכל העניין לא כל כך הבנתי הכל ב100 אחוז הכל למרות שקראתי כל מאמר אפשרי באתר.
אני עושה תכנית fbw מהאתר של השלוש פעמים בשבוע
1.אם כתוב לי 6 חזרות ואני מרים משקל שאני יכול להגיע איתו ל10 חזרות זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה?
2.ממבט ראשוני כולם אומרים שהתכנית מאוד פשוטה וחלשה אבל ראיתי שאתם כותבים שבכל אימון צריך להעלות משקלים לפחות ב2.5 קילו וזה נראה לי הזוי כי למשל בחזה אני שם 10 קילו כל צד במוט אז איך למשל בעוד 4 אימונים אני אמור לעלות בעוד 10 קילו כל צד? שלא נדבר על עוד 8 אימונים?
במיוחד שאני בחיטוב והשריר לא גודל כמו במסה
3.אני חייל עושה יומיות ומתאמן כל יום אחרי הבסיס בסביבות 1 לכן אין לי את המנוחה לפני האימון (ארוחה טובה לפני אימון יש)קראתי ששינה דבר חשוב מאוד בפיתוח הגוף אבל אין לי בלילה את האפשרות לישון יותר מ6 שעות בלילה ולפעמים גם 5 מפני שאני עובד.רק בחמישי שישי אני ישן טוב.
(חבר המליץ על כדורי מגנזיום לא יודע מזה)
מה אתם אומרים?

חשוב לי לציין שאני הולך לפי תפריט חיטוב מהאתר לא מפספס כלום ממנו
משקל 67 גובה 1.74
אשמח אם תענו על כל השאלות תודה!!

1. תרים משקל שאתה יכול להרים ל6 חזרות. גג ל7 חזרות. מה הטעם לעשות 6 חזרות עם משקל שאתה יכול לקחת אותו ל10? אם זה לא יום התאוששות אין סיבה לעבוד ככה.
2. בFBW אתה לא מוסיף 2.5 בשבוע. בSS אתה כן. וSS לא מתאימה מבחינת תוספת משקלים להתקדמות טובה במשקלי העבודה של לחיצת החזה. עושים אותה במטרה לתת פוש לסקוואט ולדד ליפט, ואחרי זה כשמתקדמים בתוכנית האימונים הבנץ' יתקדם.
3. אם אין אפשרות להוסיף שעות שינה אז אין מה לעשות. תנסה לתפוס שנ"צים מדי פעם. מבחינת אימונים, עדיף לעבוד 3-4 פעמים בשבוע ולא כל יום.

לפי הנתונים היבשים עושה רושם שאתה דווקא צריך להתחיל עם תכנית מסה אבל צריך לראות תמונה פיזית של הגוף שלך

1. אם הגעת למצב שהמשקל קל לך אז ביום שאתה משפר משקלים אתה תעלה את המשקל הזה ותישאר ל-6 חזרות.
2. חלשה ? למה ? כי אין 10 תרגילים לשריר ? כי אתה מתאמן "רק" 3 פעמים בשבוע ולא 5 ? כי אתה עושה 15 חזרות לסט ?
והמטרה בחיטוב היא לשמר מסת שריר ככל הניתן כי כמו שכבר כתבת - לגוף קשה לצבור מסת שריר כשהוא נמצא בגרעון קלורי שלילי.
לכן, בתור התחלה אתה תעלה יחסית מהר במשקלים כי רק התחלת להתאמן אבל אתה אמור לשפר משקלי עבודה בערך פלוס מינוס כל שבוע וחצי.
3. לי אומנם יש את הפריבילגיה לישון 7,8 שעות אבל אני קם ב-6 בבוקר לעבודה כשהתפקיד שלי ברובו הוא כל הזמן להיות דינמי- לעמוד על הרגליים וללכת בחוץ בשמש הקופחת. אני חלילה לא מוריד מהעבודה שאתה עושה בצבא אבל גם לעשות תפקיד כזה במשך 8 שעות ולאחריו ללכת להתאמן ולעשות סקוואט כבד זה לא משחק ילדים. לא לכולם התנאים זה "לבבות ושושנים" אבל צריך להסתדר עם מה שיש.
@omerh84 גם חייל(או שכבר לא ? תקן אותי אם אני טועה כי עבר כבר כ"כ הרבה זמן...) וגם הוא קם לפנות בוקר כדי להיות במכון ב-6 ולאחר כך ללכת לצבא.

לא קראתי את כל הפוסט, הגעתי רק להגיב לעוז - אכן חייל, ואכן קם ב5:45 בשני ורביעי כדי להיות במכון בזמן, אין שום בעיה עם זה:)

• פותח/ת השרשור
תודה חברים על העזרה .
לא הבנתי רק מזה אומר ביום שאתה משפר משקלים.אפשר הסבר איך זה עובד? אני מתאמן בימים ראשון שלישי וחמישי,אם אפשר הסבר עם הימים ולא a1xa2 וכל זה ,זה יותר נקלט לי חח

1. בעקרון בחיטוב רצוי לא להגיע לכשל בגלל בגלל שהיכולת התאוששות של הגוף נמוכה יותר,אבל מידי פעם זה נחמד לנסות לשבור שיאים בחיטוב.
2.תוכנית פשוטה לאו דווקא אומר שהיא לא טובה
3.ארנולד טוען שהוא ישן 6 שעות בלילה-לא ניראלי שזה פגע לו בגדילה 😃

• פותח/ת השרשור
כתבתם לי ״יום שאתה משפר משקלים״ וגם ״יום התאוששות״ לי לא ידוע על ימים כאלה אפשר לדעת על מה מדובר ואיך זה מתנהל במהלך השבוע? מתאמן ראשון שלישי וחמישי

כתבתם לי ״יום שאתה משפר משקלים״ וגם ״יום התאוששות״ לי לא ידוע על ימים כאלה אפשר לדעת על מה מדובר ואיך זה מתנהל במהלך השבוע? מתאמן ראשון שלישי וחמישי
המונחים האלה לא רלוונטיים אליך כי אתה לא עושה תוכנית כוח

• פותח/ת השרשור
הייתי בשתי הפורומים וזכרתי שפירסמתי ולא ראיתי תפירסום ואז הגבתי שוב והבנתי שהגבתי בפורום אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית