הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית שלי ?

OrDavid

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-14
64
0
AB

A
חזה--
לחיצת חזה 4*10
לחיצת חזה בשיפוע עליון 4*10
שכיבות סמיכה יהלום עם ראש מורם כשל*3
כתפיים --
לחיצת כתפיים 3*8
הרחקת כתפיים 4*8
חתירה עם מוט 4*10 w
יד קדמית --
כפיפת מרפק בישיבה משקולת יד
כפיפת מרפקים בעמידה מוט w
בטן--
הרמת רגליים במתח 4*כשל
הרמת כל הגוף בשיפוע שלילי עם משקולת (ברח לי השם) גם 4 כשל

B
רגליים --
סקווט עם מוט 4*10
פשיטת ברכיים במכונה יעודית 3*8
לחיצת רגליים בשכיבה 3*10
גב עליון --
חתירה ב t bar 4*8
משיכת פולי עליון באחיזה רחבה 4*8
Pull over בשכיבה 3*8
יד אחורית --
פשיטת מרפק משקולת יד 4*8
פשיטת מרפק בישיבה משקולת יד 3*10
בטן אותו דבר כמו למעלה ..

בתחילת כל אימון 10 דק הליכה חימום ובסופו 20 דק אירובי דופק נמוך (120)

עכשיו אני רוצה להתחיל לחטב , 30-40 אירובי 4 פעמים בשבוע (לא ביום של אימון)

אני עובד ככה יום כן יום לא באימונים ככה שיוצא לי שבוע 4 שבוע 3

AXBXAXB
XAXBXAX

ועוד דבר ישלי בנתיים פציעה בברך ואני לא יודע מה לעשות עם הרגליים.. אני פשוט עושה לאנץ עם משקול אחת ומעביר מיד ליד מתחת לרגל זה יוצא בסדר וסקוואט בלי משקלים..

מה לשפר ? ואם כדי לי לשנות תמספר אימונים במשך שבוע.. לעלות ל 4 4

1.80
69.5
מתאמן בערך שנה.. אבל נכנסתי למכון לפני 3 חודש וכאן נהיה שיפור מבחינת תוצאות. כי זה היה סתם חובבני בבית לדעתי

אני רוצה לחטב כדי שהקוביות יצאו יותר אני עובד חזק על הבטן ויוצא רק 2 למעלה זאת הסיבה לחיטוב.. ואוכל כמו שצריך

נערך לאחרונה:
תעשה 4 כל שבוע ואם אתה שואף ליותר תוצאות מהירות תגיע ל5 אפילו, בשביל לקבל חוות דעת מאנשים כאן אתה צריך לציין גם כמה זמן אתה מתאמן ובן כמה, בקשר לפציעה אני הייתי יושב בבית עד שזה יעבור שלא תחמיר לך הפציעה או מתאמן עם משקלים ממש קלים,בקשר לתרגילים והחזרות תגוון כמה שיותר זאת אומרת אל תעשה אותם תרגילים ואותו מספר חזרות תמיד ,בהצלחה, גם אל תשכח את הקטע של התזונה.

אני רוצה לחטב כדי שהקוביות יצאו יותר אני עובד חזק על הבטן ויוצא רק 2 למעלה זאת הסיבה לחיטוב.. ואוכל כמו שצריך
בטן זה אירובי ותזונה נכונה, אם לא תאכל נכון לא משנה כמה תעשה תרגילי בטן אתה לא תראה קוביות אתה צריך להגיע לאחוז שומן נמוך

• פותח/ת השרשור
אז מה אפשר לקצץ ?
הבנתי שמיותר לעבוד בטן כל אימון .. אני חושב שאני יעביר רק לA.

אלא אם אתה הולך לעמוד בשבועיים הקרובים באולימפיה על במה אין לך צורך בתכנית עם כזה נפח.

תתחיל עם תכנית FBW של 3 פעמים בשבוע עם תרגילים מורכבים - סקוואט, דדליפט בנץ' ופרס.

קח לך תכנית מהפורטל ותתחיל ללמוד את המורכבים. אם צריך עזרה - תעלה לכאן סרטונים שלך עושה את התרגילים ואנחנו נעזור לך.

• פותח/ת השרשור
עכשיו לעבור ל3 פעמים בשבוע נראה לי לרדת ברמה ממש אבל.. אחרי איזה 5 6 חודש ב ab של שבוע יום כן יום לא 4 ו 3 ..
או מה שכן אין לי בעיה להתחיל גם abcd ולעשות כל אימון 40 דק גג פשוט תנו כיוון טוב לעבודה

עכשיו לעבור ל3 פעמים בשבוע נראה לי לרדת ברמה ממש אבל.. אחרי איזה 5 6 חודש ב ab של שבוע יום כן יום לא 4 ו 3 ..
או מה שכן אין לי בעיה להתחיל גם abcd ולעשות כל אימון 40 דק גג פשוט תנו כיוון טוב לעבודה

נשמה אתה לא יורד ברמה אתה עולה ברמה אם כבר.

תגיע לסקוואט דדליפט ובנץ' של 100+KG ואז נראה אם זה יהיה לך כ"כ קל. יהיה לך קשה להתאושש מאימון לאימון ואתה תגיד תודה שמזל שאתה לא עושה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית