הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת חגורה

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
הזמנתי מ-HOP חגורת אינזר בתחילת החודש.
ההזמנה התבצעה ב- 02.06
על פי מספר המעקב המשלוח יצא ב- 05.06
ב-08.06 מופיע שהחבילה כבר נמצאת בישראל.
הגיוני שעוד לא קבלתי אותה? יש מה לדאוג/ליצור קשר עם מישהו?
כאילו, 3 ימים מארה״ב לישראל ו20 יום מעיר לעיר נסיעה של עשרים דק׳ נראה לי תמוה.
עוד מישהו חווה מצב דומה?

(מקווה שפרסמתי בפורום הנכון כי לא ידעתי לאן לשייך את זה)

תודה!

זה הדואר בישראל זה הגיע אבל לוקח קצת זמן עד שיגיע לסניף דואר שלך לי אישית לקח סביב חודש עד שהגיע לסניף שלי..

האינזר שאני הזמנתי מHOP הגיע אליי ליד אחרי 34 ימים בערך אחרי עוד תשלום מע"מ של 75 ש"ח. דואר ישראל זה חרא.

אמחשימם, הזמנתי כולה מגנזיום ואחרי חודש שחיכיתי לו הם שלחו לי קבלה עם "הודעה שניה" כשבכלל לא קיבלתי את הראשונה וכשהגעתי לסניף וחיכיתי כמו מניאק הבחורה שם אמרה לי שהם שלחו את זה בחזרה לשולח. איזה עצבים.
עכשיו אין לי אפשרות לקבל חזרה את הכסף כי האחריות של איביי ל-30 יום ממזמן פגה ושילמתי עם כ"א ולא עם פייפאל.

• פותח/ת השרשור
תפקוד כל כך גרוע, פשוט מעצבן לשלם כל כך הרבה על משלוח, תוך ימים בודדים החבילה עושה אלפי ק״מ אבל 20 ק״מ מת״א אליי הביתה לוקח חודש.
העיקר שהחבילה תגיע כבר התחלתי לחשוש שהחבילה עשתה את דרכה חזרה לארה״ב או משהו.
היבואנים בארץ יקרנים בהרבה, העדפתי לחכות.

תפקוד כל כך גרוע, פשוט מעצבן לשלם כל כך הרבה על משלוח, תוך ימים בודדים החבילה עושה אלפי ק״מ אבל 20 ק״מ מת״א אליי הביתה לוקח חודש.
אתה מוזמן להעביר את הזמן בלקרוא את הנושא שלי בנוגע לחגורת INZER שפתחתי אחרי שעברו 32 יום והחגורה לא הגיעה
https://www.lbs.co.il/threads/64870/

• פותח/ת השרשור
אתה מוזמן להעביר את הזמן בלקרוא את הנושא שלי בנוגע לחגורת INZER שפתחתי אחרי שעברו 32 יום והחגורה לא הגיעה
https://www.lbs.co.il/threads/64870/
לפחות זה הגיע אלייך.🤩
את המכס שילמת במעמד איסוף החבילה מהדואר או שהיית צריך לשלם בנפרד איפשהו? איך זה הולך?

אם העלויות של משלוח ומע"מ אני לא חושב שלהזמין מחו"ל יוצא זול יותר.
בכל אופן כבר הזמנת, תתחדש וזה, מקווה שיגיע בקרוב 😃

לפחות זה הגיע אלייך.🤩
את המכס שילמת במעמד איסוף החבילה מהדואר או שהיית צריך לשלם בנפרד איפשהו? איך זה הולך?
כשקיבלתי את ההזמנה קיבלתי פתקית לאסיפה מהדואר שרשום עליה "חייב במכס 75 ש"ח" ואז שילמתי את זה מזומן בדואר

• פותח/ת השרשור
אם העלויות של משלוח ומע"מ אני לא חושב שלהזמין מחו"ל יוצא זול יותר.
בכל אופן כבר הזמנת, תתחדש וזה, מקווה שיגיע בקרוב 😃
תודה, אני כבר ראיתי בדמיון איזה בחור מהמכס אימץ את החגורה לעצמו וכבר מפציץ איתה במכון.
האמת שאתה צודק, זה יוצא בערך אותו דבר.
משום מה העדפתי אינזר על פני טיטאן ובארץ לא מצאתי יבואן במחיר שפוי לאינזר.
רק שהמכס יעבור בשלום!😅

תודה, אני כבר ראיתי בדמיון איזה בחור מהמכס אימץ את החגורה לעצמו וכבר מפציץ איתה במכון.
האמת שאתה צודק, זה יוצא בערך אותו דבר.
משום מה העדפתי אינזר על פני טיטאן ובארץ לא מצאתי יבואן במחיר שפוי לאינזר.
רק שהמכס יעבור בשלום!😅
נקווה מאוד למה המחיר הסופי יצא לי 705 ש"ח אחרי מכס משלוח ומחיר חגורה :(

אם היה לך מזל ממש רע אז יכול להיול שהחגורה שלך הגיע למכס, ישם כול להיות שזה יתעכב לך גם עוד חודש+.
אתה יכול להתקשר למכס לברר לפי מספר מעקב אם החבילה שלך אצלהם.
אמחשימם, הזמנתי כולה מגנזיום ואחרי חודש שחיכיתי לו הם שלחו לי קבלה עם "הודעה שניה" כשבכלל לא קיבלתי את הראשונה וכשהגעתי לסניף וחיכיתי כמו מניאק הבחורה שם אמרה לי שהם שלחו את זה בחזרה לשולח. איזה עצבים.
עכשיו אין לי אפשרות לקבל חזרה את הכסף כי האחריות של איביי ל-30 יום ממזמן פגה ושילמתי עם כ"א ולא עם פייפאל.
יש במשרד התקשורת ממונה על פניות הציבור בעניין הדואר, אתה יכול להגיש שם תלונה בנושא.
אתה יכול לפנות גם לפניות הציבור של הדואר, אני לא יודע אם זה יועיל לך. אבל אולי שווה לנסות.
תמיד תמיד שמגיע היום האחרון להגנה של פייפל, אם המוצר עדיין לא ביד שלך תפתח תלונה על זה שלא קיבלת את המוצר ותדרוש שאתה רוצה את הכסף חזרה.

gDk3v.jpg

• פותח/ת השרשור
אם היה לך מזל ממש רע אז יכול להיול שהחגורה שלך הגיע למכס, ישם כול להיות שזה יתעכב לך גם עוד חודש+.
אתה יכול להתקשר למכס לברר לפי מספר מעקב אם החבילה שלך אצלהם.

יש במשרד התקשורת ממונה על פניות הציבור בעניין הדואר, אתה יכול להגיש שם תלונה בנושא.
אתה יכול לפנות גם לפניות הציבור של הדואר, אני לא יודע אם זה יועיל לך. אבל אולי שווה לנסות.
תמיד תמיד שמגיע היום האחרון להגנה של פייפל, אם המוצר עדיין לא ביד שלך תפתח תלונה על זה שלא קיבלת את המוצר ותדרוש שאתה רוצה את הכסף חזרה.
כמה זמן יש מרגע התשלום?

בדקתה את המספר חבילה מול האתר של דואר ישראל?
אתה יכול גם לגשת פיזית לסניף דואר שלך ולברר עם החבילה הגיעה , לפעמים היא מגיעה ולא שולחים לך הודעה - קרה לי מספר פעמים.

תתחדש!

סתם מעניין אותי לדעת, איזה חגורה הזמנת מאינזר וכמה היא עלתה(שורה תחתונה, אחרי משלוח מע"מ ומיסים נלווים שאולי יש כגון מכס) כי לפי מה שרשמו פה:
נקווה מאוד למה המחיר הסופי יצא לי 705 ש"ח אחרי מכס משלוח ומחיר חגורה 😭

המחיר גבוה משמעותית מהמחיר שאנחנו מוכרים בארץ באיכות דומה(שמגיעה עם אחראיות יבואן לשנה וכו').

בקשר להזמנה שלך:
צור קשר עם החברה שעשתה לך את השילוח(בטלפון, לרוב יש טלפון TOLL FREE)

סתם מעניין אותי לדעת, איזה חגורה הזמנת מאינזר וכמה היא עלתה(שורה תחתונה, אחרי משלוח מע"מ ומיסים נלווים שאולי יש כגון מכס) כי לפי מה שרשמו פה:

המחיר גבוה משמעותית מהמחיר שאנחנו מוכרים בארץ באיכות דומה(שמגיעה עם אחראיות יבואן לשנה וכו').

בקשר להזמנה שלך:
צור קשר עם החברה שעשתה לך את השילוח(בטלפון, לרוב יש טלפון TOLL FREE)
אתה מדבר על הlonghorn?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית