הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת חגורה

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
הזמנתי מ-HOP חגורת אינזר בתחילת החודש.
ההזמנה התבצעה ב- 02.06
על פי מספר המעקב המשלוח יצא ב- 05.06
ב-08.06 מופיע שהחבילה כבר נמצאת בישראל.
הגיוני שעוד לא קבלתי אותה? יש מה לדאוג/ליצור קשר עם מישהו?
כאילו, 3 ימים מארה״ב לישראל ו20 יום מעיר לעיר נסיעה של עשרים דק׳ נראה לי תמוה.
עוד מישהו חווה מצב דומה?

(מקווה שפרסמתי בפורום הנכון כי לא ידעתי לאן לשייך את זה)

תודה!

אתה מדבר על הlonghorn?

כן וגם על הברהאמה, החגורות האלה עולות במחירון 20-60 דולר יותר ממה שיש לאינזר להציע ואנחנו עדיין מוכרים אותם(הרבה) פחות מהסכום הנקוב כאן.

אני עושה את זה בעיקר כדי לללמוד/להסיק מסקנות, את רוב החגורות שאנחנו מוכרים אני מזמין לאנשים בהזמנות אישיות כך שאין לי פה באמת אינטרס ישיר, מעניין אותי לשמוע חווית קניה של אנשים בארץ שקונים חגורות.

כן וגם על הברהאמה, החגורות האלה עולות במחירון 20-60 דולר יותר ממה שיש לאינזר להציע ואנחנו עדיין מוכרים אותם פחות מהסכום הנקוב כאן.

אני עושה את זה בעיקר כדי לללמוד/להסיק מסקנות, את רוב החגורות שאנחנו מוכרים אני מזמין לאנשים בהזמנות אישיות כך שאין לי פה באמת אינטרס ישיר, מעניין אותי לשמוע חווית קניה של אנשים בארץ שקונים חגורות.
אני מסכים לגבי האיכות. באותו הזמן לא הייתי מודע שיש לכם את החגורות האלה. שמח שאתם מציעים דילים כל כך טובים וחבל שלא ידעתי על זה קודם.

אני מסכים לגבי האיכות. באותו הזמן לא הייתי מודע שיש לכם את החגורות האלה. שמח שאתם מציעים דילים כל כך טובים וחבל שלא ידעתי על זה קודם.

קראתי עכשיו את השרשור שלך שקישרת, חשוב לי לצורך הסקת מסקנות.
לא התכוונתי לרשום כאן כדי להוכיח נקודה או לומר של מי טוב יותר, טוב שיש תחרות של יצרנים וגם החגורות האלה ושל יצרנים נוספים איכותיות וברמה גבוהה מאוד. רק רציתי לראות חווית קניה של מישהו שהזמין מחוץ לארץ כי אני יודע מה זה להזמין חגורות בעיצוב אישי.

העיקר שיש לך חגורה איכותית ואתה נהנה ממנה

• פותח/ת השרשור
לצערי אתה צודק, מסיבה לא ברורה העדפתי את האינזר ובחרתי לחכות.
עם המע״מ/מכס או כל תשלום נוסף שיבוא זה ייצא אותו מחיר בתקווה שלא יותר.
יאללה רק שיגיע כבר!!!

אז אתם מציעים לקנות טיטאן ולא אינזר?
כל אחד יבחר את החברה שמתאימה לו(ויש עוד חברות) אבל כשקונים לשים לב שלא משלמים מחיר מופקע(משלוח, מיסים)

לצערי אתה צודק, מסיבה לא ברורה העדפתי את האינזר ובחרתי לחכות.
עם המע״מ/מכס או כל תשלום נוסף שיבוא זה ייצא אותו מחיר בתקווה שלא יותר.
יאללה רק שיגיע כבר!!!

העיקר שתהיה לך חגורה ברמה גבוהה

כל אחד יבחר את החברה שמתאימה לו(ויש עוד חברות) אבל כשקונים לשים לב שלא משלמים מחיר מופקע(משלוח, מיסים)

העיקר שתהיה לך חגורה ברמה גבוהה

אני לא מבין במותגי חגורות. INZER היא מותג עולמי ששמעתי הרבה פעמים, ופה באשכול זו הפעם הראשונה ששמעתי את Titan באותו המשפט. לדעתך האובייקטיבית - יש תחרות ברמת האיכות בין החברות?
(אני לא טוען אחרת - אין לי מושג, ודווקא אשמח לדעת שיש יבואן ישראלי למוצר ברמה גבוהה)

אני לא מבין במותגי חגורות. INZER היא מותג עולמי ששמעתי הרבה פעמים, ופה באשכול זו הפעם הראשונה ששמעתי את Titan באותו המשפט. לדעתך האובייקטיבית - יש תחרות ברמת האיכות בין החברות?
(אני לא טוען אחרת - אין לי מושג, ודווקא אשמח לדעת שיש יבואן ישראלי למוצר ברמה גבוהה)

אתה מדבר עם היבואן של טיטאן 😃

אבל כבנאדם נייטרלי יותר, כן - גם טיטאן היא חברה עם חגורות ברמת גימור ואיכות מאוד טובה ובחלק מן החגורות יש אחריות לכל החיים.

כמו שאמרו אני לא אובייקטיבי ולכן הבאתי את המותג הזה לארץ.
אני חושב שכל מה שמיוצר בארה"ב ועולה מעל 80 דולר= מוצר לכל החיים.

אני חושב שכל מה שמיוצר בארה"ב ועולה מעל 80 דולר= מוצר לכל החיים
טוב נו, כמעט כל מה שמיוצר בארה"ב.
tower2.jpg

יש לי אינזר כבר מעל שנה, ויש לי נסיון גם עם מוצרים של טיטאן.
שתיהן חברות מהטופ, שהמוצרים שלהן הולכים ראש בראש מבחינת פופולריות. טיטאן ממש ממש לא נופלת מאינזר.

שאר החברות בשוק הציוד pl לרוב מככבות עם מוצר פופולרי בודד מוצלח ושאר קו המוצרים די בינוני.

• פותח/ת השרשור
שתיהם חגורות ברמה ממש גבוהה. מה שכן בתקציב נמוך יותר הבנתי שהחגורה בתקציב כניסה של הטיטאן עולה על האינזר (לא מנסיון אישי אלא מביקורות של מכרים)
אולי זה יישמע מוזר, אבל אצלי מה שהכריע את הכף היה החיצוניות, לא אהבתי את הקשקושים שיש על הטיטאן, האינזר צבע אחיד משום מה משך אותי יותר.

• פותח/ת השרשור
טוב עדכון קל - CUSTOMS CLEARANCE PROCESSING COMPLETE
זה הסטטוס הנוכחי.
כלומר זה עבר במכס ואני אצטרך לשלם אקסטרה? או להיפך, כלומר עבר את המכס חלק?
מישהו נתקל?
תודה!

מזל טוב!! לי הלך 75 שח דפקו אותך 🤣
אני לא יודע מה איתכם, אבל כל ההזמנות שלי שעברו ה75 דולר והגיעו אפילו ל150 דולר
לא שילמתי שקל על מע''מ.

אין לי מושג למה, אולי אוהבים פינגווינים בדואר ישראל.

אני לא יודע מה איתכם, אבל כל ההזמנות שלי שעברו ה75 דולר והגיעו אפילו ל150 דולר
לא שילמתי שקל על מע''מ.

אין לי מושג למה, אולי אוהבים פינגווינים בדואר ישראל.
עד ההזמנה הלפני אחרונה שלי לקחו לי מע"מ על כל הזמנה של מעל 75$ ועשיתי את כולן לאשדוד. את ההזמנה האחרונה עשיתי אחרי שעברתי לחיפה ל4 וחצי קילו חלבון ולא לקחו מע"מ. אולי זה סתם צרוף מקרים ואולי יש קשר בין לחיות בצפון ללא לקבל מע"מ. אין לי מושג. הכל יכול להיות 😃

עד ההזמנה הלפני אחרונה שלי לקחו לי מע"מ על כל הזמנה של מעל 75$ ועשיתי את כולן לאשדוד. את ההזמנה האחרונה עשיתי אחרי שעברתי לחיפה ל4 וחצי קילו חלבון ולא לקחו מע"מ. אולי זה סתם צרוף מקרים ואולי יש קשר בין לחיות בצפון ללא לקבל מע"מ. אין לי מושג. הכל יכול להיות 😃
We must go deeper!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית