הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם?

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
11535920_10153572493712313_8442625790724914435_n.jpg

קצת קשה לשפוט עפ הכתוב (כל צד יכול לפרשן אחרת)אבל.. שניהם גרועים.
דבר ראשון, לא הבנתי מה הבעיה של בחורות לשלם על החלק שלהן בארוחה..
טוב, האמת היא שכן הבנתי.. אבל הסיבה היא דבילית.
דבר שני.. איזה תינוק. 👶 שישלם את החלק שלו ויסיים יפה. ברגע שאין יותר אינטרס אז לברוח?
יצאו שני אנוכיים אינפנטיליים.

הבחור לקח את זה לקיצוניות יתר. לא מסכים עם הבחירה שהוא עשה - בטח לא להשאיר לה את כל החשבון ולברוח. זאת פחדנות לשמה. מה גם שזה לא חכם בעליל כי הבחורה תראה אותך למחרת בבוקר בעבודה.

מצד שני בחורות מצפות להיות היום פרינססות ושיעשו בשבילן הכל ועם זה אני לא מסכים. הוא צריך לגשת אלייך(במידה ויש לו בכלל אומץ), הוא צריך ליצור אינטרקציה, הוא צריך לעניין אותך, הוא צריך לקחת מספר טלפון, הוא צריך להתקשר לקבוע דייט, הוא צריך לבוא ולאסוף אותך, הוא צריך לקבוע את המקום והוא והוא והוא וכן הלאה.

בקשר יש 2 צדדים ואין דבר כזה שצד אחד דינמי וצד אחד פסיבי.

וההתנייה החברתית הזאת של - "הוא צריך לפנק אותי מתוך ג'נטלמניות" או כל דבר אחר שאומרים זה שטויות לטעמי. בחורה לא הייתה רוצה שגבר ישלם עלייה מתוך רצון כנה להיות איתה ושהיא באמת מוצאת חן בעיניו מאשר שהוא יעשה את זה כי הוא "חייב" או שהיא או שהחברה תסתכל עליו ב"עין" אחרת ?

לי אישית באמת שאין בעיה בדייט ראשון לשלם על בחורה. הבעיה מתחילה כשיש בחורות שהופכות את הדבר הזה ל"ביזנס" ולצערי הרב יצא לי להתקל בסוג כזה של בחורות. בחורות שיוצאות איתך ואוכלות ושותות כאילו יש לך כרטיס אשראי פלטינום זהב ובסוף אתה מגלה שהוצאת מאות שקלים דייט אחרי דייט כשאחרי זה אתה אפילו לא תראה אותה כי ממש ירד לך ממנה.

@oz25
תמיד בדייט ראשון אני לוקח בחורה לבית קפה לשתות משהו חם...לא מתכוון להשקיע בה על ההתחלה עוד לפני שאני מכיר אותה ויודע מה הכוונות שלה.. אם אחרי שניים שלושה דייטים יש זרימה אז אני מתחיל להשקיע בה יותר.

גם בגלל הכסף וגם בגלל שלדעתי בהתחלהזה לא יפה ללכת למסעדה ולדפוק המבורגר(ולהשאר רעב כדי שלא תחשוב שאני מגרסת מזון), זה מלכלך ולא סקסי ויש ריח של אוכל.
כנל לגביה, היא בטח תתבייש ותזמין סלט. זין שלי הדייט שלי תאכל רק סלט.

בקשר לנושא, נראה כאילו הוא הבין שלא יצא כלום וירד לו ממנה. לגיטימי לבקש חצי חצי אם הבחורה משעממת תחת. תמיד משלם בדייט ראשון כי לא אכפת לי להוציא קפה על סתם בחורה.
ועצם זה שהיא עשתה לו סרט על החצי חצי הוא הבין שהיא לא בשבילו ויצא בן זונה

@oz25
תמיד בדייט ראשון אני לוקח בחורה לבית קפה לשתות משהו חם...לא מתכוון להשקיע בה על ההתחלה עוד לפני שאני מכיר אותה ויודע מה הכוונות שלה.. אם אחרי שניים שלושה דייטים יש זרימה אז אני מתחיל להשקיע בה יותר.

גם בגלל הכסף וגם בגלל שלדעתי בהתחלה זה לא יפה ללכת למסעדה ולדפוק המבורגר(ולהשאר רעב כדי שלא תחשוב שאני מגרסת מזון), זה מלכלך ולא סקסי ויש ריח של אוכל.
כנל לגביה, היא בטח תתבייש ותזמין סלט. זין שלי הדייט שלי תאכל רק סלט.

בקשר לנושא, נראה כאילו הוא הבין שלא יצא כלום וירד לו ממנה. לגיטימי לבקש חצי חצי אם הבחורה משעממת תחת. תמיד משלם בדייט ראשון כי לא אכפת לי להוציא קפה על סתם בחורה.
ועצם זה שהיא עשתה לו סרט על החצי חצי הוא הבין שהיא לא בשבילו ויצא בן זונה

גם אני הבנתי את זה אחרי שחבר ייעץ לי לקחת רק לקפה(אחרי שגם הוא למד בדרך הקשה...) ולא להשקיע כ"כ על ההתחלה לפני שאני בכלל מכיר ת'בחורה. למדתי על "בשרי".

אגב יש גברים שבוחנים את הבחורה על דבר כזה כדי לגלות אם הבחורה בסדר או סתם נצלנית.

גם אני הבנתי את זה אחרי שחבר ייעץ לי לקחת רק לקפה(אחרי שגם הוא למד בדרך הקשה...) ולא להשקיע כ"כ על ההתחלה לפני שאני בכלל מכיר ת'בחורה. למדתי על "בשרי".

אגב יש גברים שבוחנים את הבחורה על דבר כזה כדי לגלות אם הבחורה בסדר או סתם נצלנית.
דייט ראשון זה לבחון את הבחורה, לא לנסוץ לגרום לה לאהוב אותך 🙃

לוקח אותה לשווארמה,אם היא מסיימת הכל אני משלם
אני רואה אותך ואותה עושים קניות ב"אושר עד" ל 15 ילדים חרדים עם פיאות בלחיים וזקנים, ויוצאים עם משאית מלאה באוכל...

אני מקווה שתהיה עשיר עד אז

אני רואה אותך ואותה עושים קניות ב"אושר עד" ל 15 ילדים חרדים עם פיאות בלחיים וזקנים, ויוצאים עם משאית מלאה באוכל...

אני מקווה שתהיה עשיר עד אז
אמת ויציב,אני באמת קונה באושר עד

ולמה עשיר? שאקנה בשופרסל ?

אני לא מבין מה הקטע של חלק מהנשים עם ״הפמיניזם״. אתן אומרות שאתן טובות בדיוק כמונו, יכולות לעשות כל מה שאנחנו עושים, ואפילו יותר טוב. אם אתן כל כך טובות, למה שלא תשתתפו בתשלום? לדומה אחותי וחבר שלה.. כל פעם שהם יוצאים לאינשהו הם מתחלקים חצי חצי. וככה צריך להיות. קצת הדדיות.

אני לא מבין מה הקטע של חלק מהנשים עם ״הפמיניזם״. אתן אומרות שאתן טובות בדיוק כמונו, יכולות לעשות כל מה שאנחנו עושים, ואפילו יותר טוב. אם אתן כל כך טובות, למה שלא תשתתפו בתשלום? לדומה אחותי וחבר שלה.. כל פעם שהם יוצאים לאינשהו הם מתחלקים חצי חצי. וככה צריך להיות. קצת הדדיות.

אחותך וחבר שלה זה אחרת לגמרי.

אם אחותך מצפה שחבר שלה ישלם עלייה בכל פעם שהם יוצאים אז תסלח לי - היא חיה בסרט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית