עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מסכים עם המשפט הזה, מניסיוני כשסופרים קלוריות כמו שצריך ושוקלים אוכל, רואים שלרדת מ-25% ל-20% זה בדיוק אותו דבר כמו לרדת מ15% ל-10%ובמיוחד בחיטוב יהיה קשה להמשיך לרדת לאחוזים ממש נמוכים
פה אני יכול להסכים עם המשפט עם מדובר באחוזי שומן גבוהים, ברמה שיכולים להשפיע על רמות טסטוסטרון, לא אצל מרבית האנשים, מי ששמן כנראה גם ירצה להתחיל את התהליך בחיטובבמסה ככל שהאחוז שומן עולה יהיה יותר קשה להתקדם
בד"כ כן, כי לעלות קילו שריר לוקח יותר זמן מאשר לרדת קילו שומן.חיטוב קצר יותר ממסה? מעניין...
כשאתה מנסה לרדת לאחוז שומן נמוך היחס בין השריר שאתה מאבד לשומן שאתה מאבד הוא פחות טוב מאשר איך שהוא היה כשלמשל ירדת מ-20 ל-15, אולי מ15 ל10 זה לא מספיק נמוך אבל מתחת לזה בהחלט המשפט נכון.לא מסכים עם המשפט הזה, מניסיוני כשסופרים קלוריות כמו שצריך ושוקלים אוכל, רואים שלרדת מ-25% ל-20% זה בדיוק אותו דבר כמו לרדת מ15% ל-10%
פה אני יכול להסכים עם המשפט עם מדובר באחוזי שומן גבוהים, ברמה שיכולים להשפיע על רמות טסטוסטרון, לא אצל מרבית האנשים, מי ששמן כנראה גם ירצה להתחיל את התהליך בחיטוב
שריר ירד גם אם תרד מ-20% ל-15%, על סמך איזה מידע אתה מתבסס כשאתה אומר שבאחוז שומן נמוך אתה תאבד יותר שריר? אני תמיד שומע על זה, בחיים לא שמעתי איש מקצוע בכיר שאומר שזה נכון או קראתי מחקר שהראה מסקנות כאלו, אשמח עם תראה לי מידע אמין שאומר אחרתכשאתה מנסה לרדת לאחוז שומן נמוך היחס בין השריר שאתה מאבד לשומן שאתה מאבד הוא פחות טוב מאשר איך שהוא היה כשלמשל ירדת מ-20 ל-15, אולי מ15 ל10 זה לא מספיק נמוך אבל מתחת לזה בהחלט המשפט נכון.
ברור ששריר יורד גם שאתה ב20 לא אמרתי שלא, תקרא שוב את מה שכתבתי...הכוונה היא ששריר ירד יותר כשאתה מנסה לרדת מ12-8 מאשר מ20 ל15שריר ירד גם אם תרד מ-20% ל-15%, על סמך איזה מידע אתה מתבסס כשאתה אומר שבאחוז שומן נמוך אתה תאבד יותר שריר? אני תמיד שומע על זה, בחיים לא שמעתי איש מקצוע בכיר שאומר שזה נכון או קראתי מחקר שהראה מסקנות כאלו, אשמח עם תראה לי מידע אמין שאומר אחרת
ואני שאלתי, על סמך איזה מידע אתה מתבסס כשאתה כותב את זה?ברור ששריר יורד גם שאתה ב20 לא אמרתי שלא, תקרא שוב את מה שכתבתי...הכוונה היא ששריר ירד יותר כשאתה מנסה לרדת מ12-8 מאשר מ20 ל15
ניסיון, שלי ושל אנשים אחרים.ואני שאלתי, על סמך איזה מידע אתה מתבסס כשאתה כותב את זה?