הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירקות

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
לאחרונה אני מנסה להקפיד יותר על לאכול יותר ירקות..
אבל זה קשה יחסית כי נגיד ראיתי שרשמו פה איפשהו שצריך 6-7 ירקות או שזה היה 5-6..
בקיצור אני מנסה להכניס לפחות 5 אבל זה קשה יחסית ולא כזה קל לאכול את זה :(
עד כמה זה באמת חשוב אם אני אכניס 2-3 במקום 5?

לאחרונה אני מנסה להקפיד יותר על לאכול יותר ירקות..
אבל זה קשה יחסית כי נגיד ראיתי שרשמו פה איפשהו שצריך 6-7 ירקות או שזה היה 5-6..
בקיצור אני מנסה להכניס לפחות 5 אבל זה קשה יחסית ולא כזה קל לאכול את זה 😭
עד כמה זה באמת חשוב אם אני אכניס 2-3 במקום 5?
למה אתה לא משתמש במולטי?

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא משתמש במולטי?
ראיתי שכתוב פה איפשהו שהגוף לא כ"כ סופג את זה טוב ועדיף מירקות..
בלי שום קשר אני מעדיף לא לקחת כדורים (בתכלס, עד עכשיו כל החיים שלי אולי לקחתי כדור אחד, וגם בזה אני לא בטוח)

ראיתי שכתוב פה איפשהו שהגוף לא כ"כ סופג את זה טוב ועדיף מירקות..
בלי שום קשר אני מעדיף לא לקחת כדורים (בתכלס, עד עכשיו כל החיים שלי אולי לקחתי כדור אחד, וגם בזה אני לא בטוח)
מולטי זה מעולה וזה מבטיח לך להגיע לויטמינים הרצויים. לאכול הרבה ירקות ביום יום זה מעיק.

• פותח/ת השרשור
מולטי זה מעולה וזה מבטיח לך להגיע לויטמינים הרצויים. לאכול הרבה ירקות ביום יום זה מעיק.
לאדע
אני אנסה בנתיים עם הירקות
אם זה כבר יעיק ממש וזה
אני פשוט אקנה תמולטי
תודה 😃

כי אתה אוכל פחות אז חשוב לקבל את הכול והגוף שלך עובר להתליך של פירוק שומן ואתה מתחיל לאבד אנרגיה לכן זה חשוב יותר .
לדעתי תמיד חשוב לקבל הכל.אני לא רואה קשר בזה שהגוף עובר לתהליך של פירוק שומן ירקות מספקות אנרגיה?כי ממה שהבנתי מתגובה אחת של יהושוע60 או קילוגרם(אני לא בטוח במאה אחוז)שיש ירקות ההכנס הקלורי שלהם הם מינוס כי הגוף משקיע יותר אנרגיה בלפרק אותם מאשר האנרגיה שהם נותנים

בכללי הגוף שלך במצב "קריטי" יותר מאשר במסה ולכן אתה צריך להגיע לכול הויטמינים וגם ככה הירקות יותר משביעים מאשר הכדור.

אני חייב לדעת למה אתה הגבת?

הגיוני שבמסה יהיה יותר קשה, בגלל זה שאלתי, תנסה כמה שיותר, ההמלצה היא באמת 5-6, אני לא הצלחתי לעמוד בה אבל הגעתי ל 3-4. אפשר לתסף במולטי, לא חובה אם אתה לא רוצה, אבל בחיטוב תקפיד ותשתדל עכשיו כמה שיותר

אני חייב לדעת למה אתה הגבת?

הגיוני שבמסה יהיה יותר קשה, בגלל זה שאלתי, תנסה כמה שיותר, ההמלצה היא באמת 5-6, אני לא הצלחתי לעמוד בה אבל הגעתי ל 3-4. אפשר לתסף במולטי, לא חובה אם אתה לא רוצה, אבל בחיטוב תקפיד ותשתדל עכשיו כמה שיותר
מה זה למה הגבתי שאלת מה הוא עשה אז אמרתי מסה.

אם אתנ שותה איזהשהו שייק אתנ יכול להוסיף לו עלים כמו קייל או תרד,גם תקבל הרבה מהם כי הם יחסית דחוסים תזונתית וגם לא תרגיש אותם בשייק

אולי זה קצת יעליב, אבל אני לא מבין מה הבעיה בלאכול ירקות.
גם בלי להתייחס למסה/חיטוב, אתה יכול להוסיף באוכל ירקות וליד האוכל לאכול ירקות טריים.
לדוג׳ 2-3 ירקות ליד כל ארוחה וכבר הגעת לכמות המומלצת שאתה צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית