הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל

מתן הזיין

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
11
6
0
1. האם זה מקור טוב לסיבים תזונתיים, וכמה סיבים תזונתיים יש נגיד בכוס חד פעמית עם שיבולת שועל ?
אה וגם קלוריות ופחמימות וחלבון 😃

2. איך לאכול את זה, מבושל או לא ?

3. זה טוב לדיאטה ? תסבירו.

4. איזה סגולות עוד יש בשיבולת שועל ?

1. האם זה מקור טוב לסיבים תזונתיים, וכמה סיבים תזונתיים יש נגיד בכוס חד פעמית עם שיבולת שועל ?
אה וגם קלוריות ופחמימות וחלבון 😃
http://lmgtfy.com/?q=שיבולת+שועל+ערכים+תזונתיים
2. איך לאכול את זה, מבושל או לא ?
אפשר לבשל, אפשר לטחון ולהוסיף לשייק, אפשר להוסיף לחביתה ולטגן ביחד, אפשר להיות יצירתי...
3. זה טוב לדיאטה ? תסבירו.
מה הכוונה "טוב לדיאטה"? לאכול קילו ביום כנראה שלא טוב לשום דיאטה. הכל תלוי בערכים שאתה רוצה להגיע אליהם

• פותח/ת השרשור
http://lmgtfy.com/?q=שיבולת+שועל+ערכים+תזונתיים

אפשר לבשל, אפשר לטחון ולהוסיף לשייק, אפשר להוסיף לחביתה ולטגן ביחד, אפשר להיות יצירתי...

מה הכוונה "טוב לדיאטה"? לאכול קילו ביום כנראה שלא טוב לשום דיאטה. הכל תלוי בערכים שאתה רוצה להגיע אליהם

נגיד שאני רוצה לאכול כמות שבה יצא 30 גרם סיבים תזונתיים ביום, כמה כוסות חד פעמיות זה יוצא ומה הערך התזונתי שלהם

עזוב את השאלה סתכל את השם .

זה לא אני רשמתי את השם הזה פרצו לי או משהו אבל אם זה עושה לך טוב להמשיך לצחוק תמשיך אני לא ירד לרמה הזו.

הוא צריך לאכול הרבה שיבולת שועל שיהיה לו אנרגיה לזיין
ובכלל שמעתי שצריך אישור של @שלד הלילה בשביל להשתמש במילה "זיין"

מצחיק מאוד.

נגיד שאני רוצה לאכול כמות שבה יצא 30 גרם סיבים תזונתיים ביום, כמה כוסות חד פעמיות זה יוצא ומה הערך התזונתי שלהם
שמתי לך קישור, תשקול ותבדוק. אני לא יודע פשוט כמה משקל יש בכוס חד פעמית, אם הייתי יודע בשמחה הייתי אומר לך
מצחיק מאוד.
תודה, משתדלים... הכל ברוח טובה 😃

• פותח/ת השרשור
שמתי לך קישור, תשקול ותבדוק. אני לא יודע פשוט כמה משקל יש בכוס חד פעמית, אם הייתי יודע בשמחה הייתי אומר לך

תודה, משתדלים... הכל ברוח טובה 😃

הטיפש למעלה הגזים, תמשיך גבר (מופנה לטיפש שלמעלה)

הטיפש למעלה הגזים, תמשיך גבר (מופנה לטיפש שלמעלה)
מילא אישרו לך את השם - ניחא.
אבל גם השפה הזו בנוסף היא משהו שבכלל לא צריך להיות בפורום הזה,אף אחד פה לא טיפש אז דיי להתנגח - ידעת ששם כזה שתסכים איתי שטיפ טיפה ילדותי יגרור תגובות לכאן או לכאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית