ייעוץ שרוולי ברכיים

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
אני מתכוון להזמין שרוולי ברכיים.
מעדיף לשמוע תשובות מאנשים שמשתמשים בכאלה. אתם משתמשים בזה לאורך כל הסקוואט, גם בחימום? משתמשים גם בתרגילים אחרים כמו דדליפט, פרס ותרגילי עזר לרגליים כמו פרונט סקוואט, תאומים וכולי?
יש מניעה להשתמש בהם 'יותר מידי'? אני מניח שלא, כי זה בסך הכל שומר על המפרק חם ולא באמת סופג כוח מהמפרק, אבל מעדיף לשאול מאשר לתהות.
תודה.

משתמש בהם בכל וריאציה של סקוואט גם בחימום וגם בעבודה. אין עם זה בעיה. אין אבל טעם להשתמש בהם בתרגילים שהם לא סקוואט.

משתמש תמיד בכל ווריאציה של סקוואט או לאנג'ים ודברים כאלה, מוריד אחרי כי זה חם ומסריח ולא הכי נוח ולפעמים מפריע (דדליפט).
אבל זה מעולה לסקוואט, הברכיים נשארות חמות.

משתמש בזה רק בסטים של עבודה בהנחה ואני לא מתחיל עם סקוואט באימון (מעצלנות ללבוש).
אחרת שם מההתחלה, עוד משלב החימום.. זה לא מזיק וכמו שאמרו הברכיים נשארות חמות לאורך כל התרגיל ויש להן תמיכה טובה יותר.

בתרגילים אחרים זה רק מפריע, אז אפשר להוריד את זה לתחתית הרגל עד סוף האימון.

אני משתמש רק בסקוואט, שם בסטים יחסית כבדים של חימום ומשאיר עד סוף האימון סקוואט (לא מוריד בין הסטים). בתרגילים אחרים לא משתמש.

משתמש לכל סוגי הסקוואט
שם כשאני מתחיל את החימום ומוריד כשסיימתי עם הסקוואט להיום

שאלה לגבי שרוולים גם: איך מנקים אותם? זה בסדר לשים במכונת כביסה? אני משתמש בשלי כבר חצי שנה, הם עדיין לא מסריחים אבל נראה לי יתחילו עוד כמה זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית