הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סבבים ומנוחות

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
יש לי משקולות בבית ואני עושה את התרגילים:
- Lunges 3X15
- Frog Crunches 3X15
- Calf Raises 3X15
- Prone Cobra 3X15
אני מחלק את זה ל3 סבבים ככה שאני חוסך זמן מנוחה בין סט לסט באותו תרגיל... זאת אומרת
Lunges 1X15 + Frog Crunches 1X15 + Calf Raises 1X15 + Prone Cobra 1X15
ככה 3 פעמים , ומנוחה של 3 דקות בין סבב לסבב.
אז השאלה שלי היא:
אפשר לעשות את מה שאני עושה? או שאני צריך לעשות 3 סטים בתרגיל אחד ואז לעבור לתרגיל השני וכך הלאה...
תודה לעוזרים
UP

אתה עושה סופרסטים (אם הבנתי נכון) ואין לך ממש סיבה לעשות את זה. זה אפשרי, אבל עדיף לעשות את הסטים של התרגיל, לסיים ולעבור לתרגיל אחר.
גם לא ברור לי למה מספר החזרות הגבוה.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה סופרסטים (אם הבנתי נכון) ואין לך ממש סיבה לעשות את זה. זה אפשרי, אבל עדיף לעשות את הסטים של התרגיל, לסיים ולעבור לתרגיל אחר.
גם לא ברור לי למה מספר החזרות הגבוה.
אז אפשר לעשות את זה? ואני חושב שעדיף לעשות כמו שאני עושה כי את חוסך זמן מנוחה של הרבה זמן אם יש לך הרבה תרגילים..
ובקשר למספר החזרות. כמה חזרות אתה ממליץ לי לכל תרגיל?

אז אפשר לעשות את זה? ואני חושב שעדיף לעשות כמו שאני עושה כי את חוסך זמן מנוחה של הרבה זמן אם יש לך הרבה תרגילים..
ובקשר למספר החזרות. כמה חזרות אתה ממליץ לי לכל תרגיל?
הכל אפשר, השאלה היא מה המטרה. אבל גם מי שעושה סופר סט, לא עושה את כל האימון אלא בוחר שני תרגילים ספציפיים, באופן נקודתי. לדעתי סופרסט זה דבר מיותר.

ומבחינת חזרות, תעשה בין 5 ל-10. השאלה היא איפה שאר התוכנית. למה רק התרגילים הספציפיים האלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית