גם אני יכול?... 🍦ישחקו נא הנערות... צ'סט טו וול, אל סיט, לבר והקומבינציות שלהן
😃
(אני חושב שלעולם לא...😭)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני יכול?... 🍦ישחקו נא הנערות... צ'סט טו וול, אל סיט, לבר והקומבינציות שלהן
😃
יקירי מי שהתחילה להרים כבד בגיל 45 לעולם לא תחשוב שמאוחר מידי לשינוי..במקרה
(לא זוכר... היה מזמן... שש שנים בערך 😃 )תזכיר לי, חגגת כבר 30 ילד??
😃
בחרת מטרה ראויה!אתחיל במאסל אפ (מישהו הזכיר חוב...?😉) ונעבור לשאר...
הנפח בליניארית די נמוך, זה מאפשר להשתולל. אבל כמו שהנפח נמוך לטרייספס, למשל, כך הוא נמוך גם לפקטורליס, אז אם מוסיפים תרגילי עזר - אני מעדיף מורכבים שיטפלו בשתי קבוצות השרירים יחד (ועל הדרך, לעצבן את טום).
הנפח בליניארית די נמוך, זה מאפשר להשתולל. אבל כמו שהנפח נמוך לטרייספס, למשל, כך הוא נמוך גם לפקטורליס, אז אם מוסיפים תרגילי עזר - אני מעדיף מורכבים שיטפלו בשתי קבוצות השרירים יחד (ועל הדרך, לעצבן את טום).
אז אני, לליניארית, הוספתי פרס, מתח ומקבילים לאימונים A ו-C (כי לא עשיתי פרס כתרגיל בסיס אלא לחיצה בשיפוע חיובי), ולחיצה צמודה ומשיכות לפנים באימון B. הכל לשני סטים של עשיריות.
אבל, אם את אוהבת תרגילים אחרים - אפילו מבודדים!!! - את יכולה לשבץ חופשי, כשאני מעדיף חזרות גבוהות (8-12) ולא יותר מדי סטים (2-3 גג).
טוב שהוספת הבהרה 🤣עכשיו אם תסלחו לי הלכתי לפמפם קצת (ידיים...)
היא כבר מוסיפה מתח ומקבילים... 😃הנפח בליניארית די נמוך, זה מאפשר להשתולל. אבל כמו שהנפח נמוך לטרייספס, למשל, כך הוא נמוך גם לפקטורליס, אז אם מוסיפים תרגילי עזר - אני מעדיף מורכבים שיטפלו בשתי קבוצות השרירים יחד (ועל הדרך, לעצבן את טום).
אז אני, לליניארית, הוספתי פרס, מתח ומקבילים לאימונים A ו-C (כי לא עשיתי פרס כתרגיל בסיס אלא לחיצה בשיפוע חיובי), ולחיצה צמודה ומשיכות לפנים באימון B. הכל לשני סטים של עשיריות.
אבל, אם את אוהבת תרגילים אחרים - אפילו מבודדים!!! - את יכולה לשבץ חופשי, כשאני מעדיף חזרות גבוהות (8-12) ולא יותר מדי סטים (2-3 גג).
חשבתי שיעצבן אותך שאני ממליץ להוסיף מורכבים ולא מבודדים 😛היא כבר מוסיפה מתח ומקבילים... 😃
למה היית חושב שהעצה להוסיף מתח ומקבילים תעצבן אותי?... אני עושה יותר מהם מכל צוות הניהול גם יחד 😛
אז איזה מבודדים היית מוסיף?
כפיפות מרפקים במוט לבייספס, וסקאלקראשרס כמו שריפ מלמד לטרייספס.
אז ניסית לעצבן אותי והמלצת כמוני 😉חשבתי שיעצבן אותך שאני ממליץ להוסיף מורכבים ולא מבודדים 😛
אני לא מוסיף מבודדים, חוץ מהרחקת כתפיים - וגם זה לעיתים רחוקות. אם היא מתעקשת, אני מניח שכפיפות מרפקים במוט לבייספס, וסקאלקראשרס כמו שריפ מלמד לטרייספס.
אהלן, שמעתי שמדברים כאן על פמפומי בייספס.
סוד הבייספס הענקיים... 🤫אהלן, שמעתי שמדברים כאן על פמפומי בייספס.
"פמפומי בייספס" זה לא תרגיל...התרגיל הכי חשוב בחד"כ!
זו דרך חיים"פמפומי בייספס" זה לא תרגיל...
סקוואט-
5*65, 30,40,50,55
בנץ'
5*25,30,35,37.5
2*45, 4*42.5
מכיוון שלא הצלחתי להשלים רק ארבע חזרות אחרונות, הענשתי את עצמי אחכ' בעוד קצת במשקל גבוה יותר...😵
Chin up-
4.5kg*5
4.5kg*4
נגמר הכח להיום...
קצת פימפום טרייספס בלחיצה צרפתית-2*8*18kg