הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג נייטרלי של מרימה בורוד

לוג נייטרלי של מרימה בורוד

ברור שכן! אבל למה לשנות? אתה מושלם בדיוק כמו שאתה 😃

ברור שכן! אבל למה לשנות? אתה מושלם בדיוק כמו שאתה 😃
(מושלם=חסר גמישות וקואורדינציה 😆)
או במילים אחרות (תרגום חופשי): "תיאורטית כן, יותר מדי עבודה במקרה שלך. ותר, ותר..." 😉
אבל קחי לתשומת ליבך @עדי.מ , עצה מ- @מרטין היא גולדן 😃

• פותח/ת השרשור
(מושלם=חסר גמישות וקואורדינציה 😆)
או במילים אחרות (תרגום חופשי): "תיאורטית כן, יותר מדי עבודה במקרה שלך. ותר, ותר..." 😉
אבל קחי לתשומת ליבך @עדי.מ , עצה מ- @מרטין היא גולדן 😃

עצה שהיא לגמרי גולדן... לקחתי לתשומת ליבי, אתחיל במאסל אפ (מישהו הזכיר חוב...?😉) ונעבור לשאר... 🤣

נערך לאחרונה:
הנפח בליניארית די נמוך, זה מאפשר להשתולל. אבל כמו שהנפח נמוך לטרייספס, למשל, כך הוא נמוך גם לפקטורליס, אז אם מוסיפים תרגילי עזר - אני מעדיף מורכבים שיטפלו בשתי קבוצות השרירים יחד (ועל הדרך, לעצבן את טום).
אז אני, לליניארית, הוספתי פרס, מתח ומקבילים לאימונים A ו-C (כי לא עשיתי פרס כתרגיל בסיס אלא לחיצה בשיפוע חיובי), ולחיצה צמודה ומשיכות לפנים באימון B. הכל לשני סטים של עשיריות.
אבל, אם את אוהבת תרגילים אחרים - אפילו מבודדים!!! - את יכולה לשבץ חופשי, כשאני מעדיף חזרות גבוהות (8-12) ולא יותר מדי סטים (2-3 גג).

• פותח/ת השרשור
הנפח בליניארית די נמוך, זה מאפשר להשתולל. אבל כמו שהנפח נמוך לטרייספס, למשל, כך הוא נמוך גם לפקטורליס, אז אם מוסיפים תרגילי עזר - אני מעדיף מורכבים שיטפלו בשתי קבוצות השרירים יחד (ועל הדרך, לעצבן את טום).
אז אני, לליניארית, הוספתי פרס, מתח ומקבילים לאימונים A ו-C (כי לא עשיתי פרס כתרגיל בסיס אלא לחיצה בשיפוע חיובי), ולחיצה צמודה ומשיכות לפנים באימון B. הכל לשני סטים של עשיריות.
אבל, אם את אוהבת תרגילים אחרים - אפילו מבודדים!!! - את יכולה לשבץ חופשי, כשאני מעדיף חזרות גבוהות (8-12) ולא יותר מדי סטים (2-3 גג).

תשובה כלבבי, רב תודות למומחה ללינארית:s28:

עכשיו אם תסלחו לי הלכתי לפמפם קצת (ידיים...)

היא כבר מוסיפה מתח ומקבילים... 😃
למה היית חושב שהעצה להוסיף מתח ומקבילים תעצבן אותי?... אני עושה יותר מהם מכל צוות הניהול גם יחד 😛
אז איזה מבודדים היית מוסיף?

היא כבר מוסיפה מתח ומקבילים... 😃
למה היית חושב שהעצה להוסיף מתח ומקבילים תעצבן אותי?... אני עושה יותר מהם מכל צוות הניהול גם יחד 😛
אז איזה מבודדים היית מוסיף?
חשבתי שיעצבן אותך שאני ממליץ להוסיף מורכבים ולא מבודדים 😛
אני לא מוסיף מבודדים, חוץ מהרחקת כתפיים - וגם זה לעיתים רחוקות. אם היא מתעקשת, אני מניח שכפיפות מרפקים במוט לבייספס, וסקאלקראשרס כמו שריפ מלמד לטרייספס.

חשבתי שיעצבן אותך שאני ממליץ להוסיף מורכבים ולא מבודדים 😛
אני לא מוסיף מבודדים, חוץ מהרחקת כתפיים - וגם זה לעיתים רחוקות. אם היא מתעקשת, אני מניח שכפיפות מרפקים במוט לבייספס, וסקאלקראשרס כמו שריפ מלמד לטרייספס.
אז ניסית לעצבן אותי והמלצת כמוני 😉

• פותח/ת השרשור
עדי.מ עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי של מרימה בורוד״:

עדכון לוג: 13/07/15

סקוואט-
5*65, 30,40,50,55

בנץ'
5*25,30,35,37.5
2*45, 4*42.5
מכיוון שלא הצלחתי להשלים רק ארבע חזרות אחרונות, הענשתי את עצמי אחכ' בעוד קצת במשקל גבוה יותר...😵

Chin up-

4.5kg*5
4.5kg*4
נגמר הכח להיום...

קצת פימפום טרייספס בלחיצה צרפתית-2*8*18kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית